20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Altunhisar Belediyesinde Toplu Sözleşme Sevinci


Altunhisar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmelerinde mutabakata varılarak, toplu iş sözleşmesi imzalandı.

 

Tarih : 23 Kasım 2020 Pazartesi 04:15   Okunma : 1005

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, yaptığı toplu iş sözleşmeleri ile işçilere umut olmaya devam ediyor. Her geçen gün işçi ve emekçilerin hak ve hukuklarını korumak için sınırları zorlayarak gücüne güç katan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca bir büyük başarıya daha imza atarak işçilerin yüzünü güldürdü.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı ile 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. Belediye binasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesine Altunhisar Belediye Başkanı Sayın Vedat Kirazcı, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Sayın Yusuf Karaca ve Sendika Temsilcileri katıldı.

3 yıllık Toplu İş Sözleşmesine imza attıklarını söyleyen Başkan Karaca yaptığı açıklamada, “Bir Toplu İş Sözleşmesini daha işçinin lehine sonuçlandırmanın haklı onuru ve gururunu yaşıyoruz. Emek en yüce değerdir anlayışından yola çıkarak imzalamış olduğumuz toplu iş sözleşmemizde işçilerimizin maaşlarında ve sosyal haklarında önemli derecede iyileştirmeler yapıldı. Söz verdiğimiz gibi işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaya hak ve hukuklarını gözeterek sendikal mücadelemizi vermeye devam ediyoruz. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin alın teri kutsaldır. Sendikamız bünyesinde olan her işçi kardeşimizin en iyi koşullarda çalışması için çabanın en büyüğünü gösteriyoruz. Sözleşme süresince olumlu ve anlayışlı tutum sergileyen, işçi ve emekçinin her zaman yanında olduğunu bizlere bir kez daha göstererek işçilerimizi enflasyon karşısında yenik düşürmeyen, işçilerimize hakkı olanı teslim eden çok kıymetli Altunhisar Belediye Başkanı Sayın Vedat Kirazcı’ya Sendikam ve üyelerim adına teşekkürler eder, sonsuz şükranlarımı sunarım. Ayrıca sözleşmenin gerçekleşmesinde büyük emek sahibi olan çok kıymetli arkadaşlarım Sayın Abdurrahman Ramiz Biçer’e ve Sayın Yahya Yeşilkaya’ya emekçi arkadaşlarımız adına vermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür eder, sonsuz şükranlarımı sunarım. Toplu İş Sözleşmemiz her iki tarafa da Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı, Altunhisar Belediyesinin işçisinden memuruna kadar tüm çalışanlarıyla büyük bir aile olduğunu, personellerin daha verimli çalışabilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Başkan Kirazcı şu ifadelerle sözlerine devam etti; “Belediyemizin imkânları çerçevesinde çalışanlarımızın sosyal ve ekonomik haklarını savunmak, hak ettikleri koşullarda görev yapmalarını sağlamak adına üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye önem veriyoruz. Belediyemizde çalışmaktan elleri nasır tutmuş birçok kardeşimiz var. Belediyemizde alın teri akıtan değerli kardeşlerimize verdikleri hizmetlerden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Daha çok yapılacak iş var. Önemli olan gücümüzün yettiğince verilen görevi yerine getirmek, belediyemize değer katmaktır. Peygamber efendimiz 'İşçinin ücretini alın teri kurumadan ödeyin' demiştir. Bize düşen görevimizi en iyi ve layıkıyla yapmak alın terimizi bu şehre akıtmaktır. Belediyemizin bütçe imkânları doğrultusunda işçilerimizi mağdur etmeyecek şekilde bir anlaşma sağladık, her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, ALTUNHİSAR, BELEDİYESİNDE, TOPLU SÖZLEŞME, SEVİNCİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA