24 Şubat 2026 Salı

22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI   16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"   16:32   DİSK’E BAĞLı DEV MADEN-SEN’DEN DIVRIĞI RAPORU: "’ZARAR’ GEREKÇESI GERÇEĞI YANSıTMıYOR; IŞÇILER IŞ BAŞı YAPSıN"   15:20   CHP AKDENIZ BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "HALKıN GÜNDEMI GEÇIM SıKıNTıSı, ÇÖZÜM SOSYAL BELEDIYECILIK"   15:01   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN YALOVA’DAKI SALDıRıYA TEPKI: "SOKAKLAR SALDıRGANLARA TERKEDILINCE DOĞAL SONUÇ BÖYLE SALDıRıLAR OLUYOR"   14:59   İRAN SÖZCÜSÜ RıZAI: "PERŞEMBE GÜNÜ BÖLGEDEKI AMERIKAN ASKERLERININ KADERINI BELIRLEYECEĞIZ, EVLERINE MI DÖNECEKLER YOKSA CEHENNEME MI GIDECEKLER"   14:59   CHP KADıN KOLLARı’NDAN 1 GÜNDE 6 KADıNıN ÖLDÜRÜLMESINE TEPKI: "SORUN YALNıZCA BIREYSEL SUÇLAR DEĞILDIR; 6284 SAYıLı YASANıN UYGULANMAMASıDıR"   14:58   İMAMOĞLU’NU ZIYARET EDEN TANRıKULU: "AK PARTI, SEÇIMLE SONUÇ ALAMAYACAĞıNı GÖRDÜĞÜ IÇIN SÜRECI YARGı ELIYLE HUKUKA AYKıRı BIÇIMDE ŞEKILLENDIRMEYE ÇALıŞıYOR"   14:28   KıRATLı: “MERSIN’E HIZMETINIZ YOK, YAPıLANı ELEŞTIRMEYIN!”   12:46   İMAMOĞLU DESTEKÇILERINE "ADLIYE" KıSKACı: 17 YıL HAPIS İSTEMIYLE YARGıLANAN GENÇTEN TOKAT GIBI SAVUNMA!   10:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KÜLTÜR HAMLESI,GITAR, PIYANO, KEMAN VE BAĞLAMA.. MERSINLILER SANATLA BULUŞUYOR   10:16   DıŞ TICARETE YÖN VERENLER DERNEĞI BAŞKANı DR. HAKAN ÇıNAR’DAN KRITIK UYARı: “TÜRKIYE ÜRETIMI KAYBEDERSE, REKABET GÜCÜNÜ DE KAYBEDER”   10:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN AKıN GÜRLEK’E MAL VARLıĞı RESTI: SÜRE DOLUYOR, GÖZLER YARıNKI GRUP TOPLANTıSıNDA   09:45   LEVENT UYSAL’DAN RAMAZAN’DA EKONOMI ÇıKARMASı: “2026 YOL HARITASıNı SEKTÖRLE BIRLIKTE YAZıYORUZ”  
 
     
   

Akdeniz Belediyesinden Emlak Vergisi Ve Çtv Hatırlatması


Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitinin son ödeme tarihi, 30 Kasım 2020 Pazartesi günü mesai bitiminin ardından sona eriyor. Akdeniz Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla önümüzdeki hafta sonu merkez bina ile Huzurkent’te bulunan veznelerini açık tutacak.

 

Tarih : 24 Kasım 2020 Salı 05:54   Okunma : 2062

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü; vergi mükellefi vatandaşların, gecikmeden kaynaklı zamma maruz kalmaları ve mağduriyet yaşamamaları için vergi ödemelerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu. Dileyen vatandaşlar, merkez bina veznelerinden kredi kartı veya nakit şekilde ödemelerini yapabilir. Vergi mükellefleri, www.akdeniz.bel.tr adresine giriş yaparak ve e-belediye sistemine tıklayıp https://e-belediye.akdeniz.bel.tr/ modülü üzerinden online şekilde ve kayıt olmaya gerek kalmadan emlak vergisi ile çevre ve temizlik vergilerini ödeyebilir.

Hafta sonu vezneler açık olacak

Akdeniz Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak ve yoğunluğu önlemek amacıyla, 28 Kasım Cumartesi ile 29 Kasım Pazar günleri, 11:00-16:00 saatleri arasında veznelerini açık tutacak. Vatandaşlar; (TR18 0001500158007298237326) numaralı İBAN hesabına havale yaparak veya Vakıfbank ve Yapı Kredi bankalarına ait kredi kartlarıyla da vergi borçları taksitlendirilip ödeyebilir. Ayrıca Huzurkent’te bulunan düğün salonunun altında yer alan vezne de hafta sonu açık olacak.

Başkan Gültak’tan vatandaşlara çağrı; “Son gün yoğunluğuna kalmayın”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı çağrıda; emlak, çevre-temizlik, ilan ve reklam vergisi ödemelerini son güne bırakmamaları için vatandaşlara çağrıda bulundu. Koronavirüs salgınına dikkat çeken Başkan Gültak, “Sosyal mesafenin hayati bir önem taşıdığı bugünlerde, belediyemize gelecek vatandaşlarımızdan isteğimiz; aşırı yoğunluk oluşmaması için dikkat çok etmeleri, bunu önlemek için de vergi ödemelerini son günlere bırakmamalarıdır. Salgına karşı belediye olarak gerekli önlemleri alıyoruz. Ayrıca mükelleflerimizin iş ve işlemlerinin kısa sürede çözülmesi için personelimiz görevlendirilecek ve vatandaşlarımıza yardımcı olacaklardır” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİNDEN, EMLAK VERGİSİ, VE ÇTV HATIRLATMASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA