19 Mart 2024 Salı

14:01   DEVA PARTİSİ LİDERİ ALİ BABACAN MERSİN’E GELİYOR   13:57   AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLTAK VATANDAŞLARA SESLENDİ: “SİZDEN OY İSTEYENLERE PROJELERİNİ SORUN”   13:55   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ   12:45   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI   12:42   NEŞET TARHAN, MEZİTLİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NDE YENİLİKÇİ PROJELERİNİ AÇIKLADI   12:40   GÜRAN DİNÇER’DEN EMEKLİLERE TAM DESTEK    12:38   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT “HALKIN SESİNE KULAK VERDİK, DERDİNE KOŞTUK”   11:34   CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ BİNGÖL: "TEKSTİL SEKTÖRÜ YANLIŞ EKONOMİ POLİTİKALARI NEDENİYLE KAN AĞLIYOR."   10:37   VAHAP SEÇER, MERSİN İŞ DÜNYASI KULÜBÜ`YLE BİR ARAYA GELDİ   10:33   SERDAR SOYDAN, TARSUS’A KONGRE VE FUAR MERKEZİ MÜJDESİ VERDİ   10:31   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN’DAN ÇİRKİN SÖYLEMLERE KINAMA   09:56   TÜRKİYE YEREL YÖNETİCİLERİNİ SEÇMEK İÇİN SANDIK BAŞINA GİDECEK. BİR MİLYON 32 BİN 610 GENÇ İLK KEZ OY KULLANACAK   09:22   TARSUS’U ZİYARET EDEN MBB VAHAP SEÇER’E YOĞUN İLGİ   01:45   ÖZGÜR ÖZEL, PARTİSİNİN GENÇ ADAYLARIYLA BULUŞTU   01:01   CEVDET YILMAZ: “YEREL SEÇİMLER VESİLESİYLE MAKRO POLİTİKALARIMIZ KONUSUNDA YAPILAN TARTIŞMALAR, SPEKÜLATİF BİRTAKIM SÖYLEMLERDEN İBARET”   22:44   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN`İ TEBRİK ETTİ   21:02   FENERBAHÇE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU, 2 NİSAN`DA "LİGDEN ÇEKİLME" GÜNDEMLİ TOPLANACAK   20:01   ALİ KOÇ: “GEREKİYORSA BİR ALT LİGE İNECEĞİZ. BİR SENE OYNARIZ, ÇIKARIZ, HERKES AKLINI BAŞINA ALIR”   18:55   DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL: “KÜME DÜŞÜŞÜMÜZÜN BEDELİNİ İŞ İNSANLARI ÖDÜYOR”   18:47   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP`YE GÜÇ VERİN EMEKLİNİN HAKKINI HEP BİRLİKTE SÖKE SÖKE ALACAĞIZ"  
 
     
   

Akdeniz Belediyesinden Emlak Vergisi Ve Çtv Hatırlatması


Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitinin son ödeme tarihi, 30 Kasım 2020 Pazartesi günü mesai bitiminin ardından sona eriyor. Akdeniz Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla önümüzdeki hafta sonu merkez bina ile Huzurkent’te bulunan veznelerini açık tutacak.

 

Tarih : 24 Kasım 2020 Salı 05:54   Okunma : 1103

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü; vergi mükellefi vatandaşların, gecikmeden kaynaklı zamma maruz kalmaları ve mağduriyet yaşamamaları için vergi ödemelerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu. Dileyen vatandaşlar, merkez bina veznelerinden kredi kartı veya nakit şekilde ödemelerini yapabilir. Vergi mükellefleri, www.akdeniz.bel.tr adresine giriş yaparak ve e-belediye sistemine tıklayıp https://e-belediye.akdeniz.bel.tr/ modülü üzerinden online şekilde ve kayıt olmaya gerek kalmadan emlak vergisi ile çevre ve temizlik vergilerini ödeyebilir.

Hafta sonu vezneler açık olacak

Akdeniz Belediyesi, vatandaşlara kolaylık sağlamak ve yoğunluğu önlemek amacıyla, 28 Kasım Cumartesi ile 29 Kasım Pazar günleri, 11:00-16:00 saatleri arasında veznelerini açık tutacak. Vatandaşlar; (TR18 0001500158007298237326) numaralı İBAN hesabına havale yaparak veya Vakıfbank ve Yapı Kredi bankalarına ait kredi kartlarıyla da vergi borçları taksitlendirilip ödeyebilir. Ayrıca Huzurkent’te bulunan düğün salonunun altında yer alan vezne de hafta sonu açık olacak.

Başkan Gültak’tan vatandaşlara çağrı; “Son gün yoğunluğuna kalmayın”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı çağrıda; emlak, çevre-temizlik, ilan ve reklam vergisi ödemelerini son güne bırakmamaları için vatandaşlara çağrıda bulundu. Koronavirüs salgınına dikkat çeken Başkan Gültak, “Sosyal mesafenin hayati bir önem taşıdığı bugünlerde, belediyemize gelecek vatandaşlarımızdan isteğimiz; aşırı yoğunluk oluşmaması için dikkat çok etmeleri, bunu önlemek için de vergi ödemelerini son günlere bırakmamalarıdır. Salgına karşı belediye olarak gerekli önlemleri alıyoruz. Ayrıca mükelleflerimizin iş ve işlemlerinin kısa sürede çözülmesi için personelimiz görevlendirilecek ve vatandaşlarımıza yardımcı olacaklardır” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİNDEN, EMLAK VERGİSİ, VE ÇTV HATIRLATMASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA