19 Aralık 2025 Cuma

10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR  
 
     
   

Emlak, Çevre Temizlik, İlan Ve Reklam Vergisinde Son Gün 30 Kasım


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 2020 yılı Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan ve Reklam Vergisinin ikinci taksit ödemelerinin ödeme süresinin 30 Kasım 2020 günü mesai saati bitiminde sona ereceğini açıkladı.

 

Tarih : 25 Kasım 2020 Çarşamba 00:29   Okunma : 1988

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 2020 yılı Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan ve Reklam Vergisinin ikinci taksit ödemelerinin ödeme süresinin 30 Kasım 2020 günü mesai saati bitiminde sona ereceğini açıkladı.

Vergilerini henüz ödememiş vatandaşlara çağrıda bulunarak, ödemelerin son güne bırakılmamasını isteyen Belediye Başkanı Bozdoğan, vatandaşların vergilerini rahat bir şekilde yatırmaları için gerekli planlamayı yaptıklarını söyledi.

Son gün karışıklığını ve yoğunluğunu yaşamak istemeyen vatandaşların biran önce ödemelerini yapması gerektiğini belirten Başkan Bozdoğan, ”Zamanında yapılan ödemeler, hem mükellefler, hem de belediye açısından faydalıdır” şeklinde konuştu.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 2020 yılı 2. taksitlerin ödeme süresinin 30 Kasım 2020 tarihinde sona ereceğini belirten Başkan Bozdoğan, “Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmesini istemiyoruz. Bu nedenle gerekli duyurularımızı yapıyoruz. Zamanında yapılan ödemeler halkımız ve belediyemizin lehine olacaktır. Ödenen her vergi vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönecektir” dedi.

Oluşabilecek yoğunluğu aza indirmek için Atatürk Çarşısı içerisinde bulunan Belediye tahsilat veznelerinin 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım 2020  Pazar günü açık olacağını bildiren Başkan Bozdoğan, ödeme yapacak vatandaşlara yardımcı olmak için personellerin görevi başında olacağını söyledi.

Başkan Bozdoğan, pandemi sürecinde olmamız nedeniyle sosyal mesafenin korunması adına vatandaşlarımız vezne kuyruğuna girmeden vergilerini online olarak https://www.tarsus.bel.tr/ adresi üzerinden E-ÖDEME ödeme siteminden faydalanarak ödeyebilirler, dedi.

Başkan Bozdoğan yaptığı açıklamada ayrıca 7256 Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu kapsamında, geçmiş dönemlere ait emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisi borcu bulunan vatandaşların vergilerini yeniden yapılandırmak için, 31 Aralık 2020 tarihine kadar 0533 155 21 00 whatsapp hattı veya 0324 616 34 95 – 0324 616 35 03’ten dâhili 1402-1267 -1444’ü arayarak görevlilerle irtibata geçmeleri gerektiğini bildirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA