19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Vali Su: “Ev ziyaretlerini bir müddet askıya almalıyız”


Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersinlilerden korona virüs önlemleri çerçevesinde mecbur olmadıkça ev ziyaretleri yapmamalarını istedi.

 

Tarih : 26 Kasım 2020 Perşembe 23:29   Okunma : 772

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği ‘Covid-19 Denetimleri' genelgesi doğrultusunda Mersin'de de Vali Ali İhsan Su başkanlığında denetim gerçekleştirildi. Bugünden itibaren 4 gün boyunca devam edecek ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalarda gerçekleştirilecek denetimler çerçevesinde bugünkü ilk denetimler merkez Yenişehir ilçesinde yapıldı.

Vali Su, beraberinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necip Çarıkcıoğlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ile Pozcu Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bir toplu taşıma durağında, Alanya sokağındaki pazar yerinde ve Yenişehir Fuar Merkezi bitiğindeki AVM'de denetim yaptı. Vali Su, denetimlerde vatandaşlarla sohbet ederek, kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

“Mecburiyet olmadan ev ziyaretlerini bir müddet askıya almamızda fayda var”

Vali Su, denetimler sırasında yaptığı açıklamada, bugün bir kez daha pandemiyle mücadele çerçevesinde tüm birimlerle beraber alanda olduklarını söyledi. Su, “Başta il valisi olarak ben, kaymakamlarımız, emniyet, jandarma, sahil güvenlik birimlerimiz, belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri hep beraber alanda denetlemeleri gerçekleştiriyoruz. Gördüğüm kadarıyla ilimizde maske, mesafe, hijyen konusunda vatandaşlarımız büyük çoğunlukla kurallara uyuyorlar, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ama bundan sonra biz esas olarak ev ziyaretlerimize çok dikkat etmemiz lazım. Mecburiyet olmadan ev ziyaretlerini bir müddet askıya almamızda fayda var. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor ve üç kuralı hatırlatıyorum; maske, mesafe ve temizlik” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA