29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Kariyer Merkezi, Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz’u Ağırladı


Kariyer Merkezi’nin 36 kurumun işbirliğinde başlattığı ve her programda işgücü piyasasının önemli isimlerini ağırladığı “Dijital Liderler Mersin’de” projesinin Kasım dönemi konuğu Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz oldu.Kariyer Merkezi’nin bugüne kadar online olarak düzenlediği 8 programa 500’den fazla kişi katıldı.

 

Tarih : 27 Kasım 2020 Cuma 18:52   Okunma : 3964

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Mersin’e kazandırdığı önemli projelerden biri olan Kariyer Merkezi,pandemi dönemine rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Online sürdürdüğü toplantılarla iş gücü piyasasının önemli isimlerini ağırlayan Kariyer Merkezi, çalışmaya ve Mersin’e vizyon kazandırmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi’nin 36 kurumun işbirliğinde başlattığı ve her programda işgücü piyasasının önemli isimlerini ağırladığı “Dijital Liderler Mersin’de” projesinin Kasım dönemi konuğu Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz oldu.

Mersin’de işbirliğinin yeni adı: İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu

Online yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada,yaklaşık 1 yıldır Mersin’e hizmet vermelerine rağmen çok kısa zamanda iş gücü piyasasının dinamikleri arasında işbirliği kültürü kurarak, özellikle pandemi döneminde iş arayanları, öğrencileri ve işverenleri geleceğe hazırladıklarını belirtti.

Şeref Oğuz:“Lütfen kabiliyet envanteri çıkarın. Zeki ve yetenekli insanlarınızı yüceltin”

Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz,işverenlerin yetenekli çalışanları ortaya çıkarması gerektiğine değinerek,“Bir işletme yönetiyorsanız lütfen insan kaynaklarınızı gözden geçirin. Pek çok işletme kendi insan kaynaklarının işgali altında. Bizler diplomaları işe alıyoruz kabiliyetleri değil. Hem diplomayı istiyoruz hem de bunların yanına bir beceri eklensin istiyoruz. İlk olarak şuradan işe başlayabiliriz; lütfen kabiliyet envanteri çıkarın. Zeki ve yetenekli insanlarınızı yüceltin. O gençler beyin göçü yapıyor ve gittikleri ülkelere zenginlik saçıyorlar. Zeki ve yetenekli insanlarınızı bulun ve ortaya çıkarın” dedi.

Kariyer Merkezi tarafından COVID-19 sonrası iş hayatına adaptasyon, yeni dönem iş süreçleri, yeni fırsatlar, e-ticaret, dijitalleşme, insan kaynakları uygulamaları, sosyal güvenlik uygulamaları ve teşvikler gibi konu başlıklarında düzenlenen 8 programa 500’den fazla kişi katıldı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, KARİYER, MERKEZİ, DÜNYA, GAZETESİ, YAYIN, KURULU, BAŞKANI, ŞEREF OĞUZ’U, AĞIRLADI, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA