1 Nisan 2026 Çarşamba

16:20   MHP’Lİ UYSAL MECLIS’TE UYARDı: 2 MILYON AILE BAĞıMLıLıKLA MÜCADELE EDIYOR   16:09   İRAN’DAN TRUMP’A: HÜRMÜZ BOĞAZı ELBETTE AÇıLACAK, AMA SIZIN IÇIN DEĞIL   16:08   İSIAS OTEL’DE EVLATLARıNı KAYBEDENLER, 16 YıL 4 AY HAPIS CEZASı ALAN HASAN ASLAN’ıN 1 YıL 3 AYDıR YAKALANMAMASıNA TEPKI GÖSTERDI   16:07   BAKAN TEKIN’DEN, MILLI MAÇ ILE ÇAKıŞAN LGS’NIN TARIHINDE DEĞIŞIKLIK SINYALI   16:06   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı 6 MAYıS’A BıRAKıLDı   10:01   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ÜCRETSIZ "DENVER II" DESTEĞI   09:26   MERSINLI KADıNLAR BU HIZMETLE YENILENIYOR: DIYETISYEN DESTEĞIYLE SAĞLıKLı YAŞAMA MERHABA!   09:25   ABD’DE TARIHI KıRıLMA: 8 MILYON KIŞI SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! BERNIE SANDERS’TAN "KRALLARA HAYıR" AÇıKLAMASı   09:03   ADANA’DA DENIZ ULAŞıMı DEVRIMI İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı: KARATAŞ VE YUMURTALıK’TAN KKTC’YE FERIBOT SEFERI TALEBI!   09:02   AYVAGEDIĞI’NDE İÇME SUYU HATTı YENILENDI! HEYELANıN İZLERI SILINDI, SULAR AKMAYA BAŞLADı   05:06   24 YıLLıK ZINCIR KıRıLDı, İMAMOĞLU’NDAN TARIHI MESAJ: "HEPIMIZE MORAL OLDUNUZ!"   05:03   24 YıLLıK HASRET BITTI, TÜRKIYE AYAKTA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MILLI TAKıM’A GURUR DOLU MESAJ   01:01   MERSIN’IN HUKUK ÇıNARı "AZIZ BABAM" İLE ÖLÜMSÜZLEŞTI: BARODA DUYGU DOLU BULUŞMA!   16:32   CHP’LI SENCER SOLAKOĞLU: "DÜNYADA HAYVAN ITHAL EDEN EN BÜYÜK IKINCI ÜLKE POZISYONUNA GELDIK"   16:30   GÖKÇE GÖKÇEN: 6 ŞUBAT DAVALARı SONUCUNDA NEREDEYSE HIÇ KIMSENIN CEZAEVINDE OLMADıĞı BIR YERE GELIYORUZ   16:28   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 5G TEKNOLOJISINI 2 SENE IÇINDE ÜLKEMIZIN HER KARıŞıNDA HIZMETE SUNACAĞıZ   16:02   MUSTAFA BOZBEY: "İÇIMIZ RAHAT, YARGıYA DA BURSA HALKıNA DA VEREMEYECEĞIMIZ BIR HESABıMıZ YOK"   16:01   ABD BAŞKANı TRUMP’TAN, BIRLEŞIK KRALLıK’A, HÜRMÜZ TEPKISI: "KENDI BAŞıNıZA SAVAŞMAYı ÖĞRENMEYE BAŞLAMANıZ GEREKECEK, ABD ARTıK SIZE YARDıM ETMEK IÇIN ORADA OLMAYACAK"   15:57   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: "İRAN SAVAŞıNı BARıŞ SÜRECININ EL FRENI YAPMAK POLITIK BASIRETSIZLIK OLUR"   15:56   MUSTAFA BOZBEY’IN GÖZALTıNA ALıNMASı... CHP BURSA İL BAŞKANı NIHAT YEŞILTAŞ: “TÜM BURSALıLARı KENDI IRADESINE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ”  
 
     
   

Büyükşehir’den Güneykent Mezarlığı’nda Sıcak Asfalt Çalışması


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Güneykent Mezarlığı’nda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından dolgu malzemesi ve zemin güçlendirme çalışmalarının ardından yol asfaltla kaplandı ve yapılan çalışmalar sayesinde mezarlık içinde ulaşım kolaylaştı.

 

Tarih : 28 Kasım 2020 Cumartesi 10:21   Okunma : 1555

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde eş zamanlı sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Her gün yeni bir çalışma ile vatandaşlara kolay ulaşım hizmeti sunan ekipler, çalışmalar kapsamında Toroslar ilçesi Güneykent Mezarlığı’nda da sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.Ekipler tarafından tamamlanan çalışmalarla mezarlık içinde ulaşım kolaylaştı.

Daha önce mezarlık içinde ihtiyaç olan kısımda istinat duvarı yapımını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, aynı alanda yol açma çalışması da yaptı. Dolgu malzemesi ve zemin güçlendirme faaliyetlerini tamamlayarak yolu asfalta hazır hale getiren ekipler, zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Eş zamanlı olarak bordür döşeme de ekipler tarafından gerçekleştirildi. Önce yolun alt yapısını hazırlayan ekipler, daha sonra yolun asfaltını dökerek çalışmaları tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİRDEN, GÜNEYKENT, MEZARLIĞINDA, SICAK, ASFALT, ÇALIŞMASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA