25 Mart 2026 Çarşamba

11:45   KıYıLARıN GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE İÇIN ‘MAVI YOL HARITASı’ HAMLESI!   10:30   NAKLIYECIDEN "KONTAK KAPATMA" RESTI! MAZOT ZAMLARı TEKERLEĞI DURDURDU: "ANKARA’YA GIDENE KADAR ZARAR EDIYORUZ"   07:30   ÜNLÜ İSIMLERE ŞOK UYUŞTURUCU OPERASYONU: FIKRET ORMAN, BURAK ELMAS VE HANDE ERÇEL HAKKıNDA KARAR!   07:03   15 BARODAN ORTAK TEPKI: GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR!   20:02   MERSIN’DE DEV ROTA: TARIHI KILIKYA YOLU BAYRAMDA DOĞA TUTKUNLARıNıN AKıNıNA UĞRADı!   19:36   DOĞUBEYAZıT’TAKI ASKERI ARAÇ KAZASıNDA ŞEHIT SAYıSı 2 OLDU   19:32   İBB DAVASı’NDA 9. GÜN... TUTUKLU RESUL EMRAH ŞAHAN: "72 KATLı GÖKDELEN YAPMAK ISTEDILER, KARŞı ÇıKTıK. GÖRMEZDEN GELSEYDIM BUGÜN BURADA OLMAZDıM"   19:31   AYŞE TOKYAZ CINAYETI DAVASıNDA IKINCI DURUŞMA... CHP’LI NAZLıAKA: “AYŞE’NIN HAYKıRıŞı HAVADA ASıLı KALMAYACAK”   15:52   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE: "ELINIZDEKI BELGELERI BIR GENEL BAŞKANA GÖTÜRECEKSENIZ, BU GENEL BAŞKANA DEĞIL, AK PARTI’NIN GENEL BAŞKANıNA GÖTÜRÜN KARDEŞIM"   15:50   CHP GRUP TOPLANTıSı... EMINE ÜLKER TARHAN CHP’YE DÖNDÜ   14:46   İBB DAVASı’NDA 9’UNCU GÜN... ALTAN ERTÜRK: "143 EYLEMDEN OLUŞAN IDDIANAMEDE, ÇEYREK EYLEMDEN DOLAYı 6 AYDıR BOŞU BOŞUNA ÇOCUKLARıMDAN UZAK TUTUKLUYUM"   13:45   GAZETECI HAKAN TOSUN’UN ÖLDÜRÜLMESINE ILIŞKIN IDDIANAME TAMAMLANDı... ŞÜPHELILERIN "AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET" HAPIS CEZASıYLA CEZALANDıRıLMALARı ISTENDI   13:43   DILOVASı DAVASı... YAKıNLARıNı KAYBEDEN AILELER: "ADALETIMIZE GÜVENMEK ISTIYORUM, BÖYLE ADALET OLACAKSA OLMASıN"   10:55   EKONOMIDE ’İŞSIZLIK’ ALARMı! RAKAMLAR DUDAK UÇUKLATTı: TAM 2 MILYON 456 BIN KIŞI...   10:35   MERSIN’IN 2026 İKLIM KARNESI AÇıKLANDı: İŞTE ŞEHRIN EN GÜÇLÜ VE ZAYıF ALANLARı!   10:31   SILIVRI’DEN YÜKSELEN DOĞUM GÜNÜ MESAJı: "ASLA ALıŞMAYı KABUL ETMIYORUZ!"   10:10   İBB DAVASı’NDA BASıNA ’SES VE GÖRÜNTÜ’ ENGELI: "GERÇEKLER KARARTıLMAK İSTENIYOR!"   10:03   TKP’DEN RADIKAL ÇıKıŞ: "HALKıN ÇıKARı NATO’DAN ÇıKMAKTADıR!"   09:46   SILIFKE’DE TIYATRO RÜZGARı: 2 BIN 400 MINIK YÜREK ‘BISKÜVI ADAM’ İLE GÜLDÜ!   18:13   MERSIN’DE LOJISTIK KRIZI: "KONTAK KAPATMA NOKTASıNA GELDIK!"  
 
     
   

Başkan Uysal, Devletin, Milletin Son Birikimleri İle Varlıklarını Usulsüzce Pazarlıyorlar


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı yazılı açıklamada AK Parti’ye eleştirilerini sürdürürken, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uysal, “Kumarcının cepte para kalmayınca yüzüğünü, kolyesini sattığı gibi AKP’nin de devletin ve milletin son birikimleri ve varlıklarını usulsüzce pazarladığını” söyledi.

 

Tarih : 28 Kasım 2020 Cumartesi 20:21   Okunma : 2337

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı yazılı açıklamada AK Parti’ye eleştirilerini sürdürürken, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uysal, “Kumarcının cepte para kalmayınca yüzüğünü, kolyesini sattığı gibi AKP’nin de devletin ve milletin son birikimleri ve varlıklarını usulsüzce pazarladığını” söyledi.

Covid-19 vaka sayılarını yarım da olsa itiraf etmek zorunda kaldıklarını ifade eden Uysal, “Eninde sonunda ENFLASYON ve İŞSİZLİK rakamlarını da bir gün kabul edecekler!” dedi.

Son olarak dün Katar ile Varlık Fonu’na geçen İstanbul Borsası’nın yüzde 10 hissesinin satışı protokolle açıklanması hakkında ise “Kumarcının cepte para kalmayınca yüzüğünü, kolyesini sattığı gibi AKP’nin de devletin ve milletin son birikimleri ve varlıklarını usulsüzce pazarladığını” söyledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

“AKP’nin, tahrip ettiği değerlere bakışı mı değişti?"

“Demokrasi bir değerler bütünü ve manzumesi rejimin adıdır. Reform diye sayıklayan AK Parti iktidarı, önce kuvvetler ayrılığı, hesap verilebilirlik, denetim, şeffaflık gibi kavramları tahrip etti. Fiilen de reddediyorlar bu değerleri. Şimdi bu değerlere bakışı mı değişti AKP’nin?

“… Uzun tutukluluk süresini sınırlandıracakmış da mış mış!!!”

Basına yansıyan ‘Reform’ başlıklarına bakınca fiilen ve oluşturduğunuz olumsuz iklim dolayısıyla uygulanmayan Anayasa Mahkemesi/AİHM kararlarını tekrar yargılama kuralı haline getirecekmiş ve uzun tutukluluk süresini sınırlandıracakmış da mış mış!!!

“ENFLASYON ve İŞSİZLİK rakamlarının da GERÇEĞİNİ açıklayın!”

‘Reform’ için deste deste düzenleme yapmaya gerek yok! Hele bir şu yarım yamalak açıkladığınız, canlara mal olduğunuz Covid-19 vaka sayılarını açıklayın! Hele bir de milyonların sofrasından ekmeğinin çalınmasına sebep olan ENFLASYON ve İŞSİZLİK rakamlarının GERÇEĞİNİ açıklayın! Bunları açıklamanız en azından samimi bir niyet beyanı olur.

Eflatun’un kadim bir sözü var; ‘Hakikat güneş gibidir! Gözlerinizi kapatsanız da gözlerinizin içine sızar’ diye. Bugün Covid-19 vaka sayılarını yarım da olsa itiraf etmek zorunda kaldı AKP! Eninde sonunda ENFLASYON ve İŞSİZLİK rakamlarını da bir gün kabul edecekler!

“Devlet, kayıt dışına çıkarıldı”

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti, AKP tarafından, Varlık Fonu gibi resmî düzenlemelerle DEMOKRASİ’nin ruhuna ve lafzına aykırı bir şekilde bürokraside, ekonomide, hukukta ve dış politikada KAYIT DIŞINA çıkarıldı.

Varlık Fonu’nun ve TMSF’nin elindeki varlıklar kime borçlu, kimlere ve nasıl satılıyor? Bunların hiçbirinden ne devlet kurumları ne de milletimiz ne kamuoyu bilgi sahibi!

“Son birikimlerimizi ve varlıklarımızı da usulsüzce pazarlıyorlar!"

Son olarak dün Katar ile Varlık Fonu’na geçen İstanbul Borsası’nın yüzde 10 hissesinin satışı protokolle açıklandı. Adeta AKP, ‘kumarcı’ mantığıyla cepte para kalmayınca yüzüğünü, kolyesini satarcasına devletin ve milletin son birikimleri ve varlıklarını da usulsüzce pazarlıyor!

Merkez Bankası rezervinin Swap anlaşmalar dışında -46 Milyar $’a düştüğünü Naci Ağbal’ın sunumuyla öğrenen çökertilmiş TC Devleti’nin Cumhurbaşkanı, panikle bu açığı kapatmanın telaşında!

Eyy benim dev memesinden cüceler emziren acayip memleketim... İstikametini kaybetmiş bir siyasi kadronun elinde rehin kalmış vatandaşlarımızı esaretten kurtarmak boynumuzun borcudur! Tavandan tabana her birimiz silkinmeliyiz! Aksi FELAKET!!!”

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, DEMOKRAT PARTİ, GENEL BAŞKANI, GÜLTEKİN UYSAL, BORSA ISTANBUL, DEVLETİN, MİLLETİN, SON BİRİKİMLERİ, İLE, VARLIKLARINI, USULSÜZCE, PAZARLIYORLAR, DP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA