26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Bunun Adı Vandallık! Mersin Büyükşehir Yapıyor, Şehir Magandaları Kırıyor,Yıkıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı eser ve tesisler, vandalların hedefi oldu. Kültür Park’taki kafeler, tuvaletler, oturma ve oyun grupları, bir takım kişi ve kişilerce tahrip edilirken, Büyükşehir ekipleri, anlık müdahaleler ile oluşan çirkin görüntüleri ortadan kaldırmak için gece-gündüz çalışıyor. Sahilde yer alan bazı bölgelerdeki tuvaletler de kimliği belirsiz kişilerin barındığı bir yer haline geldi. Onarılan alanlar tekrar tahrip edildi.

 

Tarih : 30 Kasım 2020 Pazartesi 18:18   Okunma : 1179

Büyükşehir Belediyesi’nin daha güzel bir Mersin için kente kazandırdığı birbirinden değerli eser ve tesisler, şehir magandalarının hedefi oldu. Kültür Park’taki kafeler, tuvaletler, oturma ve oyun grupları, bir takım kişi ve kişilerce tahrip edilirken, sahilde yer alan bazı tuvaletler ise kimliği belirsiz kişilerin barındığı bir alan haline geldi.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığıekipleri, anlık müdahaleler ile oluşan çirkin görüntüleri ortadan kaldırmak için gece-gündüz demeden çalışıyor.

Lavabolar ve kapılar tahrip edildi

Büyükşehir Belediyesi tarafından sahilde hizmete açılan yeni kafeler ve kurulan yeni oturma, oyun ve spor grupları ile cazibe merkezi haline gelen Kültür Park, kentin önemli bir eksiğini kapatırken, düzenlenen etkinlikler ve projelerle de her kesime hitap eden bir alan haline geldi.Ancak Mersin’de her şeyin daha güzel olması için çalışan Büyükşehir Belediyesi’nin emekleri ve harcanan maddi kaynaklar, şehir magandalarının hedefi haline geldi.

Tuvaletlerde kapıları, lavaboları, kağıt havlulukları, elektrikli kurutma makinelerini, klozetler ve klozet rezervuarlarını kıran kendini bilmezler, parkın çeşitli noktalarında Mersin halkının hijyenik bir şekilde kullanabileceği yeni çeşmeleri, tabelaları, elektrik panolarının çitlerini, çim sulama kapaklarını, bu alanı araç trafiğine kapatan alüminyum bariyerleri bile kırarak harap etti.

Tuvaletleri yatakhaneye çevirdiler!

Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaca yönelik olarak sahilde hizmete açtığı tuvaletler ile özellikle Mezitli İlçesi 75. Yıl Mahallesi’nde yer alan bir tuvaletde bilinçsiz kullanımdan nasibini alıyor. Tahrip edilen ve kimliği belirsiz kişilerin adeta yatakhaneye çevirdiği tuvaletleri Büyükşehir ekipleri düzenli olarak kontrol edip, eski haline getirse de kendini bilmezler tarafındantekrar tekrar harap ediliyor.

39 personel ile ayıp ortadan kaldırılıyor

Mersin’de vatandaşların huzur içerisinde sahili gezebilmeleri için 4 bölge çavuşu, 23 tuvalet sorumlusu ve genel temizlik, dikim, bakım elemanı, 6 çim ve yabani ot biçim personeli, 4 sulama ve 2 süpürge personeli görev yapıyor. Toplam 39 personelin görevlendirildiği Kültür Park’ta Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı teknik ekipleri, hasar gören ve tahrip edilen yerlerin onarımı içinaralıksız çalışıyor.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, BUNUN ADI, VANDALLIK, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, YAPIYOR, ŞEHİR, MAGANDALARI, KIRIYOR, YIKIYOR, KÜLTÜR, PARK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA