19 Nisan 2024 Cuma

11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR  
 
     
 
 

Büyükşehir,İnsan Hayatına Dokunan Hemşireleri Unutmadı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Hemşireler Günü”nde yurttaşların hayatlarına özveriyle dokunan hemşireleri unutmadı. Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila ve ilgili personel, Kriz Merkezi önünde Büyükşehir bünyesinde çalışan hemşireler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına çiçek verdi. Büyükşehir Kent Orkestrası gitaristi Ufuk Bölek ve trombonist Onur Pazarbaşı da kutlamaya şarkılarla eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de kent genelindeki özel hastanelerde ve aile sağlığı merkezlerinde hizmet veren hemşireleri ziyaret etti. Ekipler, salgın tehdidine rağmen yurttaşların sağlığı için en ön saflarda mücadele veren sağlık neferlerine sağlık paketi, siperlik ve çiçekten oluşan hediyeler sundu.

Büyükşehir, pandemi sürecinde canla başla çalışan hemşirelerin gününü kutladı

Koronavirüs salgını sürecinde ücretsiz konaklamadan ulaşıma, yemek ikramından maske desteğine kadar birçok hizmet ile sağlık çalışanlarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte yurttaşların sağlığı için doktorların yanında en ön saflarda mücadele eden hemşirelerin “Dünya Hemşireler Günü”nükutladı.

Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan hemşireler ve sağlık çalışanları, pandemi sürecinde yurttaşların taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek için kurulan Kriz Merkezi’nde bir araya geldi.“Hemşireler Günü” için toplanan hemşirelere ve sağlık çalışanlarına Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila çiçek verdi. Hatırlanmaktan dolayı mutluluk duyan hemşirelerin neşesine Büyükşehir Kent Orkestrası gitaristi Ufuk Bölek ve trombonist Onur Pazarbaşı da şarkılarla eşlik etti.

Dr. Atila: “Sağlık neferleri olan hemşirelerimize küçük bir teşekkürde bulunmak istedik”

“Hemşireler Günü” nedeniyle Büyükşehir bünyesinde görev yapan hemşireler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila, “Salgınla mücadele ettiğimiz bugünlerde, hemşirelerimizin, sağlık çalışanlarımızın emekleri ve katkısı çok büyük. Bizler de Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık çalışanları, sağlık neferleri olan hemşirelerimize, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanımız Vahap Seçer adına küçük bir teşekkürde bulunmak istedik. İnsan hayatına dokunan bir mesleği yapan hemşirelerimizin gününü kutluyor, onlara çok teşekkür ediyoruz”ifadelerine yer verdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de hastaneleri ve aile sağlığı merkezilerini ziyaret ederek hemşireler için hazırladıkları hediyeleri sundu. Umutla ve özveriyle gece-gündüz hastalarıyla ilgilenen, ailesine virüs bulaştırma riskinden dolayı onlardan uzak kalan hemşireler, hatırlandıkları için mutlu oldu.

Hemşirelerden Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

Özel bir hastanede başhemşire olan ve mesleğini 13 yıldır sevgiyle yapan Yasemin Kılınç,“Pandemi sürecinde çok zor şartlarda çalışıyoruz. Arkadaşlarımız gerekli özeni gösteriyor. Bizleri unutmadığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyoruz”dedi.

İki senedir aynı hastanede görev yaptığını belirten hemşire İbrahim Gedik, “Bu süreçte işlerimiz daha da yoğunlaştı. Hijyenimize dikkat ederek verimli bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bizi düşündüğünüz için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Paylaş :



 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA