3 Mayıs 2026 Pazar

16:35   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE VAHAP SEÇER DÖNEMI!   16:25   BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’DA ‘DEMOKRASI’ VE ‘ADALET’ MUHTıRASı: ‘HUKUK İKTIDARDAN ÜSTÜNDÜR!’   14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!  
 
     
 
 

Büyükşehir,İnsan Hayatına Dokunan Hemşireleri Unutmadı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Hemşireler Günü”nde yurttaşların hayatlarına özveriyle dokunan hemşireleri unutmadı. Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila ve ilgili personel, Kriz Merkezi önünde Büyükşehir bünyesinde çalışan hemşireler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına çiçek verdi. Büyükşehir Kent Orkestrası gitaristi Ufuk Bölek ve trombonist Onur Pazarbaşı da kutlamaya şarkılarla eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de kent genelindeki özel hastanelerde ve aile sağlığı merkezlerinde hizmet veren hemşireleri ziyaret etti. Ekipler, salgın tehdidine rağmen yurttaşların sağlığı için en ön saflarda mücadele veren sağlık neferlerine sağlık paketi, siperlik ve çiçekten oluşan hediyeler sundu.

Büyükşehir, pandemi sürecinde canla başla çalışan hemşirelerin gününü kutladı

Koronavirüs salgını sürecinde ücretsiz konaklamadan ulaşıma, yemek ikramından maske desteğine kadar birçok hizmet ile sağlık çalışanlarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte yurttaşların sağlığı için doktorların yanında en ön saflarda mücadele eden hemşirelerin “Dünya Hemşireler Günü”nükutladı.

Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan hemşireler ve sağlık çalışanları, pandemi sürecinde yurttaşların taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek için kurulan Kriz Merkezi’nde bir araya geldi.“Hemşireler Günü” için toplanan hemşirelere ve sağlık çalışanlarına Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila çiçek verdi. Hatırlanmaktan dolayı mutluluk duyan hemşirelerin neşesine Büyükşehir Kent Orkestrası gitaristi Ufuk Bölek ve trombonist Onur Pazarbaşı da şarkılarla eşlik etti.

Dr. Atila: “Sağlık neferleri olan hemşirelerimize küçük bir teşekkürde bulunmak istedik”

“Hemşireler Günü” nedeniyle Büyükşehir bünyesinde görev yapan hemşireler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila, “Salgınla mücadele ettiğimiz bugünlerde, hemşirelerimizin, sağlık çalışanlarımızın emekleri ve katkısı çok büyük. Bizler de Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık çalışanları, sağlık neferleri olan hemşirelerimize, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanımız Vahap Seçer adına küçük bir teşekkürde bulunmak istedik. İnsan hayatına dokunan bir mesleği yapan hemşirelerimizin gününü kutluyor, onlara çok teşekkür ediyoruz”ifadelerine yer verdi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de hastaneleri ve aile sağlığı merkezilerini ziyaret ederek hemşireler için hazırladıkları hediyeleri sundu. Umutla ve özveriyle gece-gündüz hastalarıyla ilgilenen, ailesine virüs bulaştırma riskinden dolayı onlardan uzak kalan hemşireler, hatırlandıkları için mutlu oldu.

Hemşirelerden Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

Özel bir hastanede başhemşire olan ve mesleğini 13 yıldır sevgiyle yapan Yasemin Kılınç,“Pandemi sürecinde çok zor şartlarda çalışıyoruz. Arkadaşlarımız gerekli özeni gösteriyor. Bizleri unutmadığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyoruz”dedi.

İki senedir aynı hastanede görev yaptığını belirten hemşire İbrahim Gedik, “Bu süreçte işlerimiz daha da yoğunlaştı. Hijyenimize dikkat ederek verimli bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bizi düşündüğünüz için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Paylaş :



 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA