29 Nisan 2024 Pazartesi

14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:12   ALİ YERLİKAYA`DAN `1 MAYIS` AÇIKLAMASI...   11:27   CHP ORDU MİLLETVEKİLİ SEYİT TORUN`DAN MADENCİLİK FAALİYETLERİNE İLİŞKİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ   11:19   DİSK ANAYASA MAHKEMESİ KARARINDAN BİR BÖLÜM PAYLAŞTI: 1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇAĞRISINI YİNELEDİ   09:36   BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME BİR KATKI DAHA…TARSUS 100. YIL ATATÜRK ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ`NDE EĞİTİM BAŞLADI   09:27   BİRBİRİNDEN SEÇKİN ULUSLARARASI FİLMLER, `FRANKOFON FİLM FESTİVALİ` İLE MERSİNLİ SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"  
 
     
   

Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Topçu, Gündeme Dair Önemli Mesajlar Verdi


Canlı yayında Yenişehir’in ve Türkiye’nin sorunları üzerine konuşan Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, " Biz de isteriz Türkiye’nin uzayda da diğer ülkelerde de başarılı olmasını ama gözle görülen şeyi yanlış anlatıp inşaları kandırmak da çok kötü bir durum. Kandırılmış durumdayız” dedi.

 

Tarih : 16 Mart 2021 Salı 20:15   Okunma : 670

Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, sosyal medya üzerinden bir canlı yayına konuk oldu. Türkiye’nin, Mersin’in ve Yenişehir’in sorunları üzerine konuşan Başkan Topçu, erken seçim öngördüklerini ve hazır olduklarını belirtti. Topçu, Türkiye’nin güçlendirilmiş parlamenter sisteme döneceğinin de sinyalini verdi.

“VATANDAŞLARIN ŞİKÂYETİ ÇOK FAZLA; İŞSİZLİK ÇOK FAZLA, GEÇİM SIKINTISI”

Vatandaşın ekonomik durumunu değerlendiren İlçe Başkanı Topçu, “Vatandaşların şikâyeti çok fazla; işsizlik çok fazla, geçim sıkıntısı, çok büyük bir geçim sıkıntısı oluştu tabi. Esnafları örnek verirsek mesela kısıtlı saatlerde açıp kapatması, bunların kiraları, elektrik, su, vergi gibi ödemeleri var mesela. Sonuçta bunlar gelire göre yapılan ödemeler. Gelir düşük olunca bu sefer mağduriyet çok ciddi oluyor. Kadınların durumu da aynı. Tek sorunumuz Türkiye olarak söylüyorum, burada Mersin için de geçerli, işsizlik var. Burada kadının işi olması evini geçindirmesi demektir. Kadının işinin olması ailesine iyi bakması demektir. Her şeyin başında işsizlik geliyor. Genç işsizlik de çok fazla. Üniversiteyi bitiriyorsun ama yerleştirme olmadığı için de açıkta kalıyorsun” dedi.

“UÇUYORUZ DİYORLAR YA, TAM TERSİNE GİDİYORUZ”

Esnafların, işletmecilerin yeterli desteği göremediğini belirterek, iktidarın politikalarını eleştiren Başkan Topçu, “Uçuyoruz diyorlar ya, tam tersine gidiyoruz. Biz yaşadığımız için ticari ve siyasi açıdan görüyoruz. Gerçekten insanlar çok zor durumda yani. Biz de isteriz Türkiye’nin uzayda da diğer ülkelerde de başarılı olmasını ama gözle görülen şeyi yanlış anlatıp inşaları kandırmak da çok kötü bir durum. Kandırılmış durumdayız” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZIN YANINDA OLDUĞUMUZU BİLMELERİNİ İSTİYORUZ”

Gelecek Partisi olarak vatandaşın yanında olduklarını ifade eden Topçu, “Hepimizin ortak alanı Türkiye. Türkiye’nin güzel olması tüm illerimize ve ilçelerimize başarı sağlar. Burada ne yapabiliriz? İlçe olarak, elimizden geldiği kadar, halkımızın yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Halkın yükünü ne kadar hafifletirsek o kadar güzel olur. Yani sorunlarını en aza indirmek, bizim bir başarımız olsun istiyorum. Dünya kenti Mersin’in en güzide ilçelerinden bir tanesidir Yenişehir” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, GELECEK, PARTİSİ, YENİŞEHİR, İLÇE, BAŞKANI, TOPÇU, GÜNDEME, DAİR, ÖNEMLİ, MESAJLAR, VERDİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA