29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi’nin Öğrencilere Desteği Artarak Sürüyor


Akdeniz Belediyesi’nin, lise ve üniversite giriş sınavlarına hazırlanan Akdenizli öğrencilere desteği artarak devam ediyor. Üniversiteye hazırlanan 3 bin gencin ardından, liselere geçiş sınavına hazırlanan 4 bin 500 öğrenciye de ücretsiz hazırlık seti dağıtıldı.

 

Tarih : 18 Mart 2021 Perşembe 05:29   Okunma : 660

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilçe sınırlarında yaşayıp Liselere Geçiş Sistemi Sınavı’na (LGS) hazırlanan 8’inci sınıf öğrencilerine, “LGS Hazırlık Devam Seti” hediye edildi. Çözerken öğreten, yeni tarz, yeni nesil üst düzey mantık ve muhakeme sorularından oluşan ve içerisinde 8 sözel, 8 sayısal olmak üzere toplam 16 deneme sınavı bulunan LGS'ye hazırlık setini, Akdeniz’de ikamet eden 8’inci sınıf öğrencisi 4 bin 500 çocuğa ulaştırıldı.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere de Eğitim Akademisi paketi verilmişti

Akdeniz Belediyesi, üniversiteye hazırlanan lise mezunu ve son sınıf öğrencileri için geçen haftalarda hayata kattığı ve Mersin’de bir ilk olan; “Akdeniz Belediyesi Eğitim Akademisi Projesi” ile de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 3 bin Akdenizli öğrenciye; Tam Öğrenme Modeli’ne uygun şekilde hazırlanan ‘Eğitim Akademisi’ paketini hediye etmişti.

“Çocuklarımızın eğitimi için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz”

Eğitim süreci ve öğrencilere yönelik projelere ilişkin açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; belediyenin tüm imkânları ölçüsünde çocukların eğitim sürecine desteklerinin devam edeceğini vurguladı. “Çocuklarımız, en kıymetli varlığımız, umudumuz ve bizim geleceğimizdir” diyen Başkan Gültak, “Çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi için tüm gücümüzü ve imkânlarımızı seferber ederek, onlara her türlü desteği sunacağız.

Eğitim sürecini çok önemsiyoruz. Salgın nedeniyle içinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde, bir yandan çocuklarımıza eğitim setleri ulaştırıp onlara destek olurken, diğer yandan, okullarımızın da fiziki koşullarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü bir ülke; ancak eğitimin kalitesinin yanı sıra, eğitimcilere ve öğrencilere sunulan destek ve imkânlarla büyür, gelişir ve her alanda yükselebilir” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ’NİN, ÖĞRENCİLERE, DESTEĞİ, ARTARAK, SÜRÜYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA