2 Mayıs 2024 Perşembe

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   12:27   CHP PARTİ SÖZCÜSÜ YÜCEL: “İSTANBUL`DA YAŞANANLAR ÜLKEMİZ DEMOKRASİSİ ADINA ÜZÜNTÜ VERİCİ”   12:20   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "TÜRKİYE`DEKİ TÜM EMEKÇİLERE SESLENİYORUZ; ANAYASAL HAKKINIZDIR, SENDİKALARDA ÖRGÜTLENİN"   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   11:53   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... “EMEKÇİLERİ TAKSİM`E SOKMAMAK ANAYASA`YI ÇİĞNEMEKTİR"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI  
 
     
   

Başkan Gültak’tan, Mevkidaşı Özyiğit’e: Ne Zaman Kapışıyoruz


MERSİN’de, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, basketbol maçında karşılaşmak istediği Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e meydan okumasını yineledi.

 

Tarih : 1 Nisan 2021 Perşembe 01:55   Okunma : 845

MERSİN'de, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, basketbol maçında karşılaşmak istediği Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'e meydan okumasını yineledi.

Kentin üst düzey liglerdeki tek temsilcisi olan ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü'nün (ÇBK) CEO'su Ender Ünlü ile İdari Menajer Erkan Dinçay, dün Başkan Gültak'a iade-i ziyarette bulundu.

Ünlü ile Dinçay, ÇBK'nın gelecek sezon için planları ve EuroCup şampiyonluğu hedefinden söz ederken, Başkan Gültak ise spora ve sporcuya verdikleri desteğin devam edeceğinin altını çizerek, ÇBK'nın Mersin için önemli bir değer olduğunu vurguladı.



'FORMAMI ALDIM, NE ZAMAN KAPIŞIYORUZ'
Keyifli geçen sohbetin ardından Gültak'a, kendi isminin yazılı olduğu 33 numaralı basketbol forması hediye edildi. Gültak, forma takdimi sırasında çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından, "Yenişehir Belediye Başkanı Sn. Abdullah Özyiğit'e teke tek bir basketbol karşılaşması için meydan okumuştum. Basketbolda iddialı olduğunu iddia eden Başkanım Abdullah Özyiğit, ben formamı aldım. Ne zaman kapışıyoruz?" notu ile paylaştı.

'SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM'
Özyiğit de bu paylaşıma, "Değerli başkanım Sn. Mustafa Gültak, içerisinde bulunduğumuz durumu da göz önüne alarak, kentimiz düşük riskli iller arasında yer aldığı zaman karşı karşıya gelmenin daha uygun olduğunu düşünüyor, maç gününü sabırsızlıkla bekliyorum" yanıtını verdi.

ÜST ÜSTE SAYILARLA MEYDAN OKUMUŞTU
Geçtiğimiz günlerde ÇBK tesislerini ziyaret eden Başkan Gültak, üst üste bulduğu sayılarla basketboldaki hünerlerini sergilemiş, sosyal medya paylaşımıyla Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'e meydan okuyup, mevkidaşını basketbol maçı yapmaya davet etmişti.

Özyiğit, bunun üzerine basketbol oynarken çekilmiş bir fotoğrafını, 'İddialı olmak iyidir. Pandemi sürecini atlatınca karşı karşıya gelmeyi dört gözle bekliyorum' notu ile paylaşmış, iki başkan arasındaki renkli diyalog, çok sayıda yorum ve beğeni almıştı.

Aynı zamanda meslektaş da olan eczacı başkanlar, ilerleyen zamanda ÇBK tesislerinde kazanmak için parkeye çıkacak.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YENİŞEHİR, AKDENİZ, BAŞKAN, ÇBK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA