2 Mayıs 2024 Perşembe

10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI   17:54   GAZETECİLER DE 1 MAYIS`TA TANDOĞAN`DAYDI. TGS ANKARA ŞUBE BAŞKANI TARTANOĞLU: “GAZETECİLER DE İŞÇİ VE GİDEREK FAKİRLEŞİYORLAR. GAZETECİNİN MAAŞININ EN AZ İKİ ASGARİ ÜCRET OLMASINI TALEP EDİYORUZ”   17:32   ANKARA`DA 1 MAYIS TANDOĞAN`DA KUTLANDI... “TAKSİM EMEKÇİLERİNDİR, HİÇBİR ŞEKİLDE EMEKÇİLERE KAPATILAMAZ``   12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   12:27   CHP PARTİ SÖZCÜSÜ YÜCEL: “İSTANBUL`DA YAŞANANLAR ÜLKEMİZ DEMOKRASİSİ ADINA ÜZÜNTÜ VERİCİ”   12:20   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "TÜRKİYE`DEKİ TÜM EMEKÇİLERE SESLENİYORUZ; ANAYASAL HAKKINIZDIR, SENDİKALARDA ÖRGÜTLENİN"   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   11:53   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... “EMEKÇİLERİ TAKSİM`E SOKMAMAK ANAYASA`YI ÇİĞNEMEKTİR"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”  
 
     
   

Ödül rekortmeni İnandıoğlu’na bir plaket de TSO’dan


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Üyesi, Lider Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Osman İnandıoğlu sektöründeki başarısını aldığı ödüllerle taçlandırmaya bu yıl da devam etti. Ödül rekortmenliğini kaptırmayan İnandıoğlu’na bir plaket de Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası tarafından takdim edildi. İnandıoğlu plaketini Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak’tan aldı.

 

Tarih : 9 Temmuz 2021 Cuma 08:50   Okunma : 658

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Üyesi, Lider Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Osman İnandıoğlu sektöründeki başarısını aldığı ödüllerle taçlandırmaya bu yıl da devam etti. Ödül rekortmenliğini kaptırmayan İnandıoğlu’na bir plaket de Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası tarafından takdim edildi. İnandıoğlu plaketini Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak’tan aldı.

‘’Gurur duyduk’’

Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB SAİK’teki görevi dolayısıyla hem sektöre yön veren hem de sorun ve çözüm noktasında sigorta alanında etkin kimliğe sahip olup bu başarısını kendi işine de taşıyarak şirketindeki çıtayı yükselten Osman İnandıoğlu’nu kutladı. ‘’Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekten gurur duyduk. Böylesi zor bir dönemde başarıya imza atmak gerçekten zor, yürekten kutluyoruz’’diyen Başkan Koçak, İnandıoğlu’nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

‘’Başarı tesadüf değildir’’

Lider Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Osman İnandıoğlu, başarının tesadüf olmadığını, tüm çalışanlarının emek ve katkısı ile bu ivmeyi yakaladıklarını vurgulayarak, ‘’Başarı kendiliğinden gelmiyor. Çok emek var, çok yoğun çalışma var. Öncelikle bu bir ekip işi. Tüm arkadaşlarımı canı yürekten kutluyorum. Ayrıca bize inanan, güvenen, bizi tercih eden partnerlerimize, müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve en değerlisi bize bu ödülleri layık gören sigorta devlerine ayrıca teşekkür ederim.’’dedi.

‘’Gece gündüz çalıştık’’

‘’Biz bir aileyiz. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası benim evim. TOBB’taki görevim sayesinde de çok önemli işlere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. SAİK’te Tarsus’u temsil noktasında yer almak benim için ayrıca çok özel.’’diyen İnandıoğlu, şöyle devam etti: ‘’Bu pandemi dönenimde de çok önemli çalışmalar yaptık, sektörün zorda kalmaması için gece gündüz çalıştık. Birçok ilki hayata geçirdik. Daha yapacak çok işimiz var. Yeni başarılara doğru gidiyoruz.’’

Ödüller:

1-AK Sigorta 2020 Yılı VİP Acente Ödülü

2-Koru Sigorta Bölge İkincilik Ödülü

3-Anadolu Sigorta 2021 Devler Ligi Ödülü (Güney Anadolu Bölgesi’nde bu ödülü alan tek acente)

4-HDİ Sigorta Süper Kahramanlar Ödülü (HDİ Sigortanın en yüksek segment ödülü)

5-Mapfre Sigorta Bölge Birincilik Ödülü

6-Allianz Sigorta 2020 Yılı Bölge Birinciliği ve Prestij Acente Segmenti Ödülü

(Bölgede bu ödülü alan tek acente)

7-QUİCK Sigorta Bölge Birincisi

8-Neova Sigorta Bölge Birincisi

9-Ray Sigorta Bölge Birincisi

 

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TARSUS, TİCARET, VE, SANAYİ, ODASI, TÜRKİYE, ODALAR, BORSALAR, BİRLİĞİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA