22 Mayıs 2024 Çarşamba

15:47   ETEM ÇALIŞKAN, BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ   15:42   FENERBAHÇE`DEN 3 İSİM İFADEYE ÇAĞIRILDI   14:38   CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL, BAHÇELİ`YE DÖRT SORUYLA KARŞILIK VERDİ   14:01   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENTİN EN YOĞUN BÖLGESİNDE 3 HİZMET BİRDEN    13:55   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE, KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU   13:10   10 EKİM ANKARA KATLİAMI DAVASI AVUKAT KOMİSYONU`NDAN AYM`NİN KARARINA TEPKİ   12:19   21 MAYIS 1864 ÇERKES SÜRGÜNÜ`NÜN 160. YILI... KAFKAS VE ÇERKES DERNEKLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK   11:46   ALİ YERLİKAYA`DAN `FETÖ` OPERASYONU AÇIKLAMASI: "28 İLDE DÜZENLENEN `KISKAÇ-16` OPERASYONLARINDA 46 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   11:19   AHMET VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "MADEN İŞLETME SAHASI GENİŞLETİLMEYE DEVAM EDERSE ORMANSIZ KALACAĞIZ"   10:29   KAMU ALACAKLARINDA GECİKME ZAMMI ORANI YÜZDE 4,5`E ÇIKARILDI   09:49   ERDOĞAN TOPRAK: "KPSS`YE GİRECEK 3,5 MİLYON GENCİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ"   09:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ    08:54    İSTANBUL`DA YENİ 1 MAYIS GÖZALTILARI   21:56   ERDOĞAN: “MEVCUT ANAYASA`NıN YENI TÜRKIYE`YI TAŞıMASı MÜMKÜN DEĞILDIR”   21:04   TÜRKIYE`DE İRAN CUMHURBAŞKANı REISI`NIN VEFATı DOLAYıSıYLA 1 GÜNLÜK MILLI YAS ILAN EDILDI   20:39   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUN ECZACı ODASı`Nı ZIYARET ETTI   17:39   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN DEMIRTAŞ`A ZIYARET: "TÜM TÜRKIYE HALKLARıNA `DEMOKRASI MÜCADELESINDEN ZERRE GERIM ADıM ATMASıNLAR` MESAJı VERIYORLAR"   17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   16:01   GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI: ``EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ GIDA FİYATLARININ ARTMASI VE HALKIN ALIM GÜCÜNÜN DÜŞMESİ``   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...  
 
     
   

Toroslar Üretiyor, Yollar Yenileniyor


Kentin en hızlı gelişen ilçesi Toroslar’da yeni yerleşim alanlarının artmasına paralel olarak yol ve kaldırım ihtiyacı da artıyor. Toroslar Belediyesi, kendi bünyesindeki Kilit Parke Taşı Üretim Tesisi ile bu ihtiyacı en hızlı bir şekilde karşılıyor ve ekonomik olarak da önemli bir tasarruf sağlıyor.

 

Tarih : 19 Ağustos 2021 Perşembe 18:50   Okunma : 397

Toroslar Belediyesi, kendi bünyesindeki Kilit Parke Taşı Üretim Tesisi ile bu ihtiyacı en hızlı bir şekilde karşılıyor ve ekonomik olarak da önemli bir tasarruf sağlıyor.

Belediye tarafından ihtiyaç duyulan noktalarda gerçekleştirilen kilit parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarıyla yollar yenileniyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Arpaçsakarlar Mahallesi'nde kilit parke yol ve kaldırım çalışması yaptı.

"İlçemizin Yollarını Güzelleştiriyor, Daha Kullanışlı Hale Getiriyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Çevik Belediyecilik anlayışını benimsediklerini söyleyerek; "Üreten bir belediyeyiz. Kendi ekip ve ekipmanlarımızla kilit parke üretimi yapıyoruz. Hem maliyeti düşürüyor, hem de kaliteli ürünler elde ediyoruz" dedi.

Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek ilçenin dört bir yanına hizmet götürdüklerini kaydeden Başkan Yılmaz; "İlçemiz, hızla gelişiyor ve büyüyor. İlçe merkezinde olduğu gibi yaylalarımızda da yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Plan ve program dahilinde gerçekleştirdiğimiz üst yapı çalışmalarıyla sokaklarımızı, daha estetik, güvenli ve modern görünümleriyle hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BELEDİYE, BAŞKAN, ATSIZ, AFŞİN, YILMAZ, TOROSLAR, ÜRETİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA