18 Mayıs 2024 Cumartesi

16:36   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:21   MOTOKURYELER, ATA EMRE AKMAN İÇİN BİR ARAYA GELDİ   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI... “HER ŞEY SİZİN İÇİN”   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI...   12:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI   12:54   GÜLCAN KIŞ, GIDA FİYATLARININ DÜŞMESİ İÇİN ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN, NAKLİYECİNİN DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNE İŞARET ETTİ   12:51   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DOĞA TUTKUNLARINA MÜJDE    12:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER`DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI` MESAJI   09:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ORTOPEDİK ENGELLİLER BOCCE TURNUVASI’ TAMAMLANDI   08:42   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ   15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK  
 
     
   

Tarsus TSO’dan üretici kadınlara ‘marka’ desteği, Tarsus TEKKOOP tescillendi..


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin markalaşması için desteğini sürdürüyor. Oda üyesi olan üretici kadın kooperatifi Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Tarsus TEKKOOP markasıyla Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil almaya hak kazandı. Tarsus’ta kadınların üreteceği ürünler artık Tarsus TEKKOOP markasıyla tüketicilere sunulacak.

 

Tarih : 25 Ağustos 2021 Çarşamba 11:08   Okunma : 655

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin markalaşması için desteğini sürdürüyor. Oda üyesi olan üretici kadın kooperatifi Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Tarsus TEKKOOP markasıyla Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil almaya hak kazandı. Tarsus’ta kadınların üreteceği ürünler artık Tarsus TEKKOOP markasıyla tüketicilere sunulacak.

Tarsus Belediyesi’nin desteğiyle girişimci kadın sayısını artırmak ve üretime katkı sunmak amacıyla kurulan üretici kadın kooperatifi bağlı olduğu Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın önderliğinde Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından Tarsus TEKKOOP markasını tescilletti. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fuat Togo, Tarsus TSO’da düzenlenen etkinlikte Kadın Kooperatif Başkanı Döne Çolak’a marka tescil belgesini takdim ederek tebrik etti. Markalaşmanın önemliliğine değinen ve bu konuda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerinin önünü açtıklarını ve markalaşma bilincini yerleştirmeye çalıştıklarını belirten Togo, ‘’Üyelerimize gerek markalaşması gerekse proje hazırlaması konusunda birimlerimiz tarafından önemli çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız Tarsus’ta üretilen her ürünün bir marka ile pazarlarda yer bulabilmesi. Bu çok önemli. Şimdiye kadar pek çok üyemizin marka tescil başvurusunu yaparak tescillenmesini sağladık. Çalışmalarımız halen de devam ediyor. Üretici kadınlarımıza markalaşma dönemlerinde bol şanslar dileriz.’’dedi.

Kooperatif  Başkanı Döne Çolak da markalaşma sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkürlerini ileterek, ‘’Tarsus TEKKOOP artık tescilli. Daha çok üretim için girişimci kadınlarımızla el ele daha güçlü bir şekilde yürüyeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.’’diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TARSUS TSO, TARSUS TEKKOOP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA