2 Mayıs 2024 Perşembe

16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:23   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:19   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   12:40   İLİÇ`TE MADENİN YAŞAMLARI DEĞİŞTİRDİĞİ KÖYLER... "KİMİLERİ PARA KAZANIYOR, KİMİLERİ ÖLÜYOR"   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi İle Bem Bir-Sen Arasında Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı


Akdeniz Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı. Geçen yıla oranla, bu yıl memurların aldığı zamma ilave olarak yüzde 20 zammın yapıldığı sözleşmeden, 206 memur ve 35 sözleşmeli personel yararlanacak.

 

Tarih : 3 Şubat 2022 Perşembe 17:33   Okunma : 496

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, BEM BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ve Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever arasında, belediyenin memur ve sözleşmeli personelinin haklarında iyileştirme sağlayan ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ (SDS) imzalandı. 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan SDS ile belediyede görevli memur ve sözleşmeli memurların haklarında önemli kazanımlar elde edildi. Akdeniz Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlenen imza töreninde söz alan BEM BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, Sosyal Denge Sözleşmesi’nin imzalanması noktasından verdiği destek nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a teşekkürlerini iletti.

Uslu: "Sözleşme hayırlara vesile olsun"

Belediyede çalışan memurların haklarında iyileştirme yapılamasını öngören SDS’nin hayırlı ve bereketli olmasını dileyen Levent Uslu, "Yerel yönetim personelimiz 7 gün 24 saat esasına göre milletimizin hizmetinde çalışmaktadır. Akdeniz Belediyesi'ndeki personellerimiz de her daim kaliteli hizmet sunarak vatandaşlarımızın takdirlerini kazanmışlardır. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyor, imzalanan sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Gültak: "Yasal olarak verilebilecek maksimum desteği verdik"

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da memurlar ve sözleşmeli personellerin, özlük ve sosyal haklarının yükseltilmesi ve geliştirilmesi noktasında belediye olarak imkânlar dâhilinde her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini ifade etti.  Başkan Gültak; "Geçen yıla oranla, bu yıl memurların aldığı zamma ek olarak, sosyal denge tazminatında 377 TL'lik ilave zam yapılmış oldu. Bu sayede yasal olarak verilebilecek maksimum desteği vermiş olduk. İmzalanan sözleşmenin mesai arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile BEM BİR-SEN Genel Başkanı Sayın Levent Uslu'ya, beraberindeki heyete ve sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BEM BİR-SEN, SOSYAL, DENGE, SÖZLEŞMESİ, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA