29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ OKAN KONURALP, TBMM`DE KAYDINI YAPTIRDI: “TÜRKİYE`DE DEZENFORMASYONUN MERKEZİ OLMUŞ BİR İKTİDAR MEDYASI, BİR İLETİŞİM BAŞKANLIĞI VAR. RTÜK VE BASIN İLAN KURUMU`NU SAYMIYORUM BİLE”


CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp, ikiz çocukları ve eşiyle birlikte TBMM`ye gelerek kayıt işlemlerini yaptırdı. Konuralp, "Türkiye`de dezenformasyonun merkezi olmuş bir iktidar medyası var. Aynı zamanda Türkiye`de dezenformasyonun merkezi olmuş bir İletişim Başkanlığı var. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ve Basın İlan Kurumu`nu saymıyorum bile. Dolayısıyla bu önümüzdeki dönem kurumlarla da mücadele etmeyi gerektiren bir dönem" dedi.

 

Tarih : 1 Haziran 2023 Perşembe 17:45   Okunma : 377

Haber: BERKAY VAROL - Kamera: FATİH NAZIM EFE 

 

CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp, ikiz çocukları ve eşiyle birlikte TBMM`ye gelerek kayıt işlemlerini yaptırdı. Konuralp, "Türkiye`de dezenformasyonun merkezi olmuş bir iktidar medyası var. Aynı zamanda Türkiye`de dezenformasyonun merkezi olmuş bir İletişim Başkanlığı var. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ve Basın İlan Kurumu`nu saymıyorum bile. Dolayısıyla bu önümüzdeki dönem kurumlarla da mücadele etmeyi gerektiren bir dönem" dedi.

TBMM`de 28`inci Dönem Milletvekilleri kayıt işlemlerini sürdürüyor. Şeref Holü`nde kurulan masalarda yeni dönem milletvekilleri kayıt işlemlerini yaptırıyor. 

CHP`den Ankara Milletvekili seçilen gazeteci ve eski RTÜK üyesi Okan Konuralp, ikiz çocukları ve eşiyle birlikte TBMM`ye gelerek kayıt işlemlerini tamamladı. 

“CUMHURİYET`İN 100`ÜNCÜ YILINDA BU PARLAMENTODA OLMAK BÜYÜK ONUR VE GURUR”

ANKA Haber Ajansı`na konuşan Konuralp, 28`inci Döneme ilişkin, “Uzun yıllar soruyu soran kişiydim yeni vekil arkadaşlara. Ben de meslektaşlarım gibi buradaydım. Şimdi sizin sorduğunuz kişiyim. Cumhuriyet`in 100`üncü yılında bu parlamentoda olmak büyük onur ve gurur. Ama aynı zamanda Türkiye`nin temel problemleri de ortadan kalkmış değil. Kökleşerek de devam ediyor ve edecek. Biz geride bıraktığımız seçimler itibariyle muhalefette yer alan CHP`liler olarak Türkiye`nin temel problemlerini çözümlerine ilişkin çözüm önerilerimizi ama aynı zamanda da mevcut iktidarın denetimine yönelik çabamızı en üst düzeyde göstereceğiz. Aynı zamanda önümüzde 2024`te gerçekleşecek yerel seçimler süreci var. Parti Grubumuz olarak aynı zaman Genel Merkezimiz nezdinde Sayın Kılıçdaroğlu`nun liderliğinde ve önderliğinde 2024 seçimlerinde de en iyi sonucu almak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz ve bundan bir şüphe duymuyorum” değerlendirmesini yaptı.

“TÜRKİYE`DE DEZENFORMASYONUN MERKEZİ OLMUŞ BİR İLETİŞİM BAŞKANLIĞI VAR”

Uzun yıllar gazetecilik yapan Konuralp, basının sorunlarını da Meclis`e taşıyacağını belirterek “Bir gazeteci olarak sizin de meslektaşınız olarak öncelikle gazetecilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusunda elimden gelen çabayı sizlerin arasından gelmiş biri olarak göstereceğim. Türkiye`de dezenformasyonun merkezi olmuş bir iktidar medyası var. Aynı zamanda Türkiye`de dezenformasyonun merkezi olmuş bir İletişim Başkanlığı var. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ve Basın İlan Kurumu`nu saymıyorum bile. Dolayısıyla bu önümüzdeki dönem kurumlarla da mücadele etmeyi gerektiren bir dönem. Gazetecinin görevi muhalif olmak değildir. Gazetecinin görevi halkın haber alma hakkını halk adına kullanan bir meslek grubudur. Burada önemli olan doğruyu, hakikati, gerçeği bükmeden okuyucularınıza, topluma ulaştırmak. Bu noktada önümüze çıkan tüm engelleri de ortadan kaldırmak adına elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA