17 Mayıs 2024 Cuma

15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK   11:40   KOBANİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR… DEM PARTİ`DEN SİNCAN CEZAEVİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA...   09:53   MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR, KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR   01:39   AYM`NİN CAN ATALAY KARARINI UYGULAMAYAN YARGITAY 3. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUHSİN ŞENTÜRK, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI`NA SEÇİLDİ   01:20   ALİ MAHİR BAŞARIR: "OSMAN KAVALA DOSYASINDA HEYET KAPAĞINI BİLE KALDIRMADAN RET KARARI VERDİ, UTANÇ MESELESİDİR BU"   01:01   FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUK CEZALARININ ARTIRILMASINI DA İÇEREN KANUN TEKLİFİNİN İLK 3 MADDESİ TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:47   MGM HAVA TAHMİN UZMANI MURAT ACAR: HAFTA SONU BATI KESİMLERDEN BAŞLAYARAK HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK   16:14   AYHAN BORA KAPLAN DAVASI KAPSAMINDA GİZLİ TANIĞIN İSMİNİ VERDİĞİ 4 POLİS GÖZALTINA ALINDI   16:11   SAADET- GELECEK GRUBUNDAN İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA   15:05   MERSİNLİ SANATÇILAR ‘UZAKLAR’DAN DÖNDÜ   14:16   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER KORKUSUZ KAHRAMANLARLA BİR ARAYA GELDİ   12:31   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI İÇİN ÇAĞRI   11:38   MSB: "GARA VE HAKURK`TA 12 PKK`LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:03   TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:11   MERSİN’DE DANS VE RİTMİN BÜYÜSÜYLE ENGELLER BİR KEZ DAHA AŞILDI   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK  
 
     
   

‘KÖY BİZİM ŞENLİK BİZİM` ETKİNLİĞİ MERSİNLİLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin tüm ilçelerinde düzenlediği ‘Köy Bizim Şenlik Bizim` etkinliği farklı aktiviteler ile her yaştan vatandaşla buluşuyor. 

 

Tarih : 11 Ağustos 2023 Cuma 13:28   Okunma : 486

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçelerinde düzenlediği ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinliği farklı aktiviteler ile her yaştan vatandaşla buluşuyor. 

Yaz ayları boyunca Mersin’in tüm ilçelerinde yapılan ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ şenlik programları çocukların yanı sıra yetişkinlerin de beğenisini kazanıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından yayla turizmi açısından bölgenin önemli noktaları arasında yer alan Çamlıyayla’ya kazandırılan modern ve çok amaçlı katlı otopark ve pazar yeri tesisi, ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinliğine ev sahipliği yaptı.  

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde, ‘Her Köy Bizim Köyümüzdür’ sloganıyla gerçekleşen programa, Çamlıyayla sakinlerinin yanı sıra yaylacılar da ilgi gösterdi. Programda; drama atölyesi, gölge oyunu, yüz boyama, sosis balon atölyesi, interaktif dans ve geleneksel oyunlar çocuklarla buluştu.

Anne ve babaların da zaman zaman katıldığı etkinlikte, limonlu dondurma ikramının yanı sıra çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtıldı. Şarkılar eşliğinde yürütülen aktivitelerden büyük mutluluk duyan çocuklar, animasyonda yer alan karakterlerle de fotoğraf çekildi.  

Şenliğe katılanlar memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi: 

-Ecem Karabulut: “Biz uzun yıllardır yaz mevsiminde Çamlıyayla’ya geliyoruz. Böyle bir şenlikle ilk defa bu sene karşılaştık. Etkinlikte kızım da çok eğlendi.”

-Uğur Karabulut: “Şenlik için Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Çocuklar için çok güzel bir etkinlik oldu. Onlar çok mutlu oldular, biz de çok memnun kaldık.”

-Sevda Kılınç: “Yaz-kış burada yaşıyorum. Yapılan etkinliklerden, özellikle çocuklarımız adına çok mutluyuz. Vahap Başkan’a saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz.”

-Sevim Kılınç: “Burada balonlar, bez bebekler dağıtıyorlar. Arkadaşlarımla beraber oyunlar oynuyorum.”  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA