2 Mayıs 2024 Perşembe

16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:23   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:19   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   12:40   İLİÇ`TE MADENİN YAŞAMLARI DEĞİŞTİRDİĞİ KÖYLER... "KİMİLERİ PARA KAZANIYOR, KİMİLERİ ÖLÜYOR"   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI  
 
     
   

OSMANİYELİ EMEKLİ VATANDAŞTAN MOTORİNE GELEN ZAMMA TEPKİ: "HER GÜN ZAM OLUYOR, BU NEDİR? TERK EDİP GİDECEĞİZ BU MEMLEKETİ"


Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde motorine gelen 1 lira 80 kuruşluk zamma vatandaşlar tepki gösterdi. Akaryakıt istasyonuna motorin almaya gelen emekli Zeki Çıngır, "Her gün oluyor, her gün zam bu nedir ya? Nereye gideceğiz? Terk edip gideceğiz bu memleketi" dedi. 

 

Tarih : 11 Ağustos 2023 Cuma 12:51   Okunma : 290

BURHAN DEMİRCİOĞLU 

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde motorine gelen 1 lira 80 kuruşluk zamma vatandaşlar tepki gösterdi. Akaryakıt istasyonuna motorin almaya gelen emekli Zeki Çıngır, "Her gün oluyor, her gün zam bu nedir ya? Nereye gideceğiz? Terk edip gideceğiz bu memleketi" dedi. 

Motorine gelen 1 lira 80 kuruşluk zamma Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde vatandaşlardan tepki geldi. Mazot almaya gelen bir vatandaş "Zamlanıyor, yine zam gelmiş. Sürekli böyle zam geliyor biz artık çalışamayacak duruma geldik. Sabah uyanıyoruz zam. 2 bin lira bu arabaya mazot katıyorduk şimdi 4 bin lira oldu" dedi.

"İSYAN EDİYOR MİLLET"

Başka bir vatandaş, "Yapabileceğimiz hiçbir şey yok kullanıyoruz sonuçta bu arabayı" diye konuşurken; emekli bir vatandaş, "Arabaya binemez olduk imkanım yok emekliyim ben. Arabaya binmeyeceğiz, kapıya bağlayacağız" dedi. Biçerdöver işi yapan bir başka vatandaş ise "Bu gidişle iyi değil yani. Bizi kurtarmıyor bu şekilde. Günde 300 litre mazot gidiyor 400 litre falan" dedi. 

Emekli Zeki Çıngır, "Her gün oluyor her gün zam bu nedir ya? Vallahi bıktık usandık bin lira çektirmişim 24 litre mazot. Nedir bu milletin çektiği ya. Bir gün önce Elbistan`dan almışım 37,75 liraya şimdi olmuş 39 bilmem kaç kuruş. Verdikleri 3 kuruş emekliye zam veriyorlar, 100 katı bin katı ya. Böyle bir şey olur mu arkadaşım ya? İsyan ediyor millet. Bir arabanın muayenesi 600 lira, şimdi bin 200 lira. 90 liraydı egzoz muayenesi olmuş 200 lira. Bu nedir ya? Nereye gideceğiz? Terk edip gideceğiz bu memleketi" diye tepki gösterdi. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA