29 Nisan 2024 Pazartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

AKDENİZ BAŞKAN PALAMUT’LA DEVAM DEDİ..


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe 6. olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Hasret Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve tek listeyle gidilen seçimlerde ilçe Başkanlığına Semih Palamut seçildi.

 

Tarih : 14 Ağustos 2023 Pazartesi 01:19   Okunma : 297

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe 6. olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Hasret  Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve tek listeyle gidilen seçimlerde ilçe Başkanlığına Semih Palamut seçildi.

Divan Başkanlığı’nı Parti Meclisi üyesi Emre Yılmaz’ın yaptığı olağan kongreye İl Başkanı Koral Ömür, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Milletvekilleri, Gülcan Kış,Talat Dinçer, Hasan Ufuk Çakir, partinin değişik kademelerinde görev yapan yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını ilçe başkanı  Semih Palamut yaptı.

Başkan Palamut; Bugün sizlerin karşısında iktidar partisinin ilçe başkanı olarak konuşma yapmayı çok isterdim

Bütün gayretlerimizve  çabalarımızla Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçileceğine inanmıştık ama olmadı. Mersin örgütü olarak canla başla çalışıp Milletvekili sayımızı beşe çıkarmamız iktidar olmamıza yetmedi. Ben tüm Cumhuriyet Halk Partisi Mersin örgütlerini, kadınlarını, gençlerini verdikleri mücadele için buradan selamlıyorum ve teşekkür ediyorum. Umudumuzu yitirmeden yeni hedefler koymalıyız. Önümüzde başarılı olmak zorunda olduğumuz bir seçim var. Bütün siyasal çalışmalarımızı buna endekslemek zorundayız.

Süreci doğru değerlendirir ve yönetirsek Akdeniz Belediyesini Cumhuriyet Halk Partisi olarak yeniden kazanırız, büyükşehir belediyesi ile ilgili geçen seçimde aldığımız oyları katlayarak yeniden alabiliriz.  Dezavantajlı Kesimlerin yoğun olarak yaşadığı ilçemizde büyükşehir belediyemizin hizmetlerini yeteri kadar anlatırsak sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Mersin Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak çokta şanslı olduğumuzu dile getirmek isterim. Gerektiğinde 24 saat çalışan, sahada olan bir belediye başkanına sahibiz. Burada teker teker tüm çalışmaları anlatmak isterdim, ancak çok uzun süreceğinden sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. 

Vahap Seçer başkanımıza ilgisinden ve çalışmalarından dolayı Akdeniz adına çok teşekkür ediyorum. Pozitif ayrımcılığı Akdeniz olarak sonuna kadar hissediyoruz.  İnşallah 2024 ün 31 Martında büyük bir teveccüh ile tekrardan Vahap Başkanımız öncülüğünde seçimi 1. Parti olarak tamamlayacağız. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Güven ve güç tazeleyerek bu partinin yeniden yerelde iktidar olup, genele iktidar yürüyüşünü başlatacağından kimsenin şüphesi olmasın.  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözünü size hatırlatmak isterim.  ŞAYET BİR GÜN ÇARESİZKALIRSANIZ BİR KURTARICI BEKLEMEYİN, KURTARICI KENDİNİZ OLUN.  Arkadaşlar kurtarıcı sizlersiniz, kurtarıcı akbelen ormanında direnenler, kurtarıcı işçiler, kurtarıcı emekliler, kurtarıcı çiftçiler kurtarıcı esnaflar gençler kurtarıcı siz Cumhuriyet Halk Partililer…

Şimdi yeni umutlar ve heyecanlarla yeni bir yola çıkma zamanı,

Yine elele omuz omuz omuza yürüyeceğiz yine bir olacağız, birlik olacağız,

Acımızı paylaşıp sevincimizi çoğaltacağız. Birbirine sevgiyle kenetlenmiş kocaman bir aile olduğumuzu hiç unutmayacağız diye ifade etti.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA