3 Haziran 2024 Pazartesi

08:53   SON DAKİKA! HAKKARI BELEDIYE EŞ BAŞKANı MEHMET SıDDıK AKıŞ VAN`DA GÖZALTıNA ALıNDı   17:29   RIZE`DE ``ÇAY MITINGI``NE KATıLAN ÜRETICILERINDEN ÇAĞRı: ``YAŞ ÇAY ALıM FIYATı EN AZ 25 TL OLMALı``   17:21   ÖZGÜR ÖZEL: "BELEDIYELER BIRLIĞI`NDE 14 YÖNETICIDEN 8`INI CHP ALACAK 6`SıNı DIĞER PARTILERE VERECEK"   16:33   RIZE’DE ÜRETICININ TALEBI: "ÇAY KANUNU ÇıKARıLSıN"   15:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI, LGS SıNAVıNA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE SU İKRAM ETTI   15:02   CHP`DEN RIZE`DE "ÇAY MITINGI"...    14:35   LGS SıNAVı SONA ERDI... ÖĞRENCILER EN ÇOK SAYıSAL DERSLERDE ZORLANDı   13:46   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, MITING ÖNCESINDE RIZE`DE ÇAY ÜRETICILERINI ZIYARET ETTI   13:41   CHP HEYETI SEÇIMIN TEKRARLANDıĞı PıNARBAŞı`NDA...    12:48   KÜÇÜKÇEKMECE`DE ÇÖKEN ÜÇ KATLı BINA... İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA İSTANBUL`A GITTI   11:27   TBMM`DE BU HAFTA... KRIPTO VARLıKLARA ILIŞKIN KANUN TEKLIFI GÖRÜŞÜLECEK, MERKEZ BANKASı BAŞKANı KARAHAN PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU`NA SUNUM YAPACAK   09:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ, SÜPER LIG`E ÇıKTı   09:29   "FILISTIN İÇIN BIN GENÇ" GRUBU: 10 ARKADAŞıMıZ ŞAFAK OPERASYONUYLA GÖZALTıNA ALıNDı   01:44   ÖZGÜR ÖZEL: “GÖZALTıNA ALıNAN ÖZEL SEKTÖR ÖĞRETMENLERININ TABAN MAAŞ VE GÜVENCELI ÇALıŞMA TALEPLERININ YANıNDAYıZ”   01:32   BELEDIYELERDEKI NORM KADRO ILKE VE STANDARTLARıNA ILIŞKIN YÖNETMELIKTE DEĞIŞIKLIK YAPıLDı   16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:55   MERSIN’DE MARDINLILER DAYANıŞMA GECESINDE BIR ARAYA GELDI    15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK  
 
     
   

MERSİN`DE ZAFER HAFTASI ETKİNLİKLERİ KORTEJ VE KONSERLERLE BAŞLADI


Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği ‘Zafer Haftası` etkinliklerine başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler bu yıl, ‘Bir Önder İnandı, Bir Millet Kazandı` sloganıyla yapılıyor. Etkinlikler kapsamında ilk konser Erdemli`de yapıldı. Kortej yürüyüşü ile başlayan coşkulu etkinlik kapsamında; Tömük`te Güllük Sitesi önünde Cüneyt Işık ve Fahri Işık konseri, Öner Sitesi önünde ise MBB Pop Orkestrası konseri gerçekleşti.

 

Tarih : 28 Ağustos 2023 Pazartesi 15:07   Okunma : 237

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği ‘Zafer Haftası` etkinliklerine başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler bu yıl, ‘Bir Önder İnandı, Bir Millet Kazandı` sloganıyla yapılıyor. Etkinlikler kapsamında ilk konser Erdemli`de yapıldı. Kortej yürüyüşü ile başlayan coşkulu etkinlik kapsamında; Tömük`te Güllük Sitesi önünde Cüneyt Işık ve Fahri Işık konseri, Öner Sitesi önünde ise MBB Pop Orkestrası konseri gerçekleşti.

Erdemli ilçesi Tömük Mahallesi, konserlerin adresi oldu. Konser verilen ilk nokta Öner Sitesi`nin önü oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, verdiği konserle vatandaşlara keyifli saatler yaşattı.

İkinci konser noktası ise Güllük Sitesi önü oldu. Vatandaşlar, etkinlik kapsamında önce ellerinde bayraklarla ve büyük bir coşkuyla kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Korteje, bölge esnafı ve balkonlarında oturan vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti. Kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlik, Güllük Sitesi önünde gerçekleşen Cüneyt Işık konseri ile sürdü. Cüneyt Işık`a sahnede, kendisi de Tarsuslu olan Fahri Işık da eşlik etti.

Etkinlikler kapsamında Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından ‘Vahap Amca`yla Tatlı Günler` projesi kapsamında limon dondurma ikramı da yapıldı. Vatandaşlar, sıcak havada Büyükşehir`in dağıttığı dondurmayla serinledi.

UZUNBAĞ: “SANATÇI BİR BABA VE OĞLUNU BURADA MİSAFİR ETMEK, BİZİM İÇİN ŞEREFTİ”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ, “Sahnede çok büyük, çok değerli sanatçılarımız var. Sanatçı bir baba ve oğlunu burada misafir etmek, bizim için şerefti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer adına, hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı`nı kutluyorum” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA