1 Mayıs 2024 Çarşamba

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ  
 
     
   

30. ULUSLARARASI ADANA ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ 18 EYLÜL`DE BAŞLIYOR


Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 18-24 Eylül tarihlerinde yapılacak 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali`nin basın toplantısı Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Adana`da film festivali yapmak çok daha farklı anlamlı. Adanalının sanata düşkünlüğü, sanatsever olması, seçici olmasının yanında bu toprakların yarattığı ürettiği, çıkardığı çok değerlere de bağlı bir iş. Nuri Bilge Ceylan`ın filminin gösteriminden alınacak bedelin tamamı deprem mağdurlarına yardım olarak gidecek" dedi.

 

Tarih : 14 Eylül 2023 Perşembe 01:36   Okunma : 356

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 18-24 Eylül tarihlerinde yapılacak 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali`nin basın toplantısı Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Adana`da film festivali yapmak çok daha farklı anlamlı. Adanalının sanata düşkünlüğü, sanatsever olması, seçici olmasının yanında bu toprakların yarattığı ürettiği, çıkardığı çok değerlere de bağlı bir iş. Nuri Bilge Ceylan`ın filminin gösteriminden alınacak bedelin tamamı deprem mağdurlarına yardım olarak gidecek" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi`nce 18-24 Eylül tarihlerinde yapılacak 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali`nin basın toplantısı Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Festival Yürütme Kurulu Başkanı Menderes Samancılar, kurul üyeleri Nebil Özgentürk, Hüseyin Orhan, Mahmut Göğebakan ve İsmail Timuçin`in katıldığı toplantıda festivalin jeneriği de gösterildi. Cumhuriyetin 100. Yılında Altın Koza`nın 30`uncusunu yapmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Adana`da film festivali yapmak çok daha farklı anlamlı. Adanalının sanata düşkünlüğü, sanatsever olması, seçici olmasının yanında bu toprakların yarattığı ürettiği, çıkardığı çok değerlere de bağlı bir iş. Nuri Bilge Ceylan`ın filminin gösteriminden alınacak bedelin tamamı deprem mağdurlarına yardım olarak gidecek" dedi.

"HALK VE BASIN FESTİVALE SAHİP ÇIKIYOR"

Festival Yürütme Kurulu Başkanı Menderes Samancılar da Uluslararası Adana Altın Koza Festivali`nin sinema sanatı için önemine vurgu yaptı, Adana halkına ve festivale sahip çıkan basın kuruluşlarına teşekkür etti.

Festival Yürütme Kurulu Üyesi Nebil Özgentürk, Altın Koza`da yer almaları için aradıkları sanatçıların hiçbirinin kendilerini geri çevirmediğini ifade ederek bunun da Altın Koza`nın gücünden ve öneminden ileri geldiğini söyledi.

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali`nde bu yıl da Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Belgesel Film Yarışması, Uluslararası Kısa Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması ve Adana Kısa Film Yarışması bölümleri yer alacak. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması`na 45 film başvurdu, ön değerlendirmeyi 11 film geçti, yarışmanın Jüri Başkanı Ömer Faruk Sorak. Ulusal Bölgesel Film Yarışması`na 59 film başvurdu. Ön değerlendirmeyi 8 film geçti.

Danışmanlığını Alin Taşçıyan ve Esin Küçüktepepınar`ın, koordinatörlüğünü İzlem Oktay`ın yaptığı Dünya Sineması Bölümü; Avrupa Sineması, Dünya Sineması ve Özgürlüğün Yolları seçkilerini kapsayan, uluslararası alanda övgüler ve ödüller toplayan yeni filmlerin yanı sıra klasiklerden oluşan 21 film seyirciyle buluşturacak.

3 KISA FİLM YARIŞMASI

Adana Kısa Film Yarışması`nda 6 film, Öğrenci Kısa Film Yarışması`nda 24 film, Uluslararası Kısa Film Yarışması`nda ise 20 film yarışacak. Çukurova Altın Koza Akademisi bu yıl 2. kez düzenlenecek. Türkiye`de üniversitelerin sinema ve güzel sanatlar bölümlerinde eğitim gören öğrenciler Adana`da ağırlanacak ve festival süresince sinema sektöründen temsilcilerin düzenleyeceği atölyelere katılacaklar.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA