13 Mayıs 2024 Pazartesi

16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI   14:05   BAKAN ERSOY`DAN İTİRAF... ERDOĞAN AİLESİNE YAKIN İSMİN İŞLETTİĞİ İSTANBUL PARK HÂLÂ TAHLİYE EDİLEMEDİ   13:31   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ`DAN `ENGELLİLER HAFTASI` MESAJI: "KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDEKİ ENGELLİ KOTASI ARTIRILMALIDIR"   13:25   DİYABETLİ ÇOCUKLAR VAKFI`NDAN ÇAĞRI: "TİP 1 DİYABETLİ ÇOCUKLARIN HAYATINI DEĞİŞTİRECEK SENSÖRLER SUT KAPSAMINA ALINMALI. ÇOCUKLARIN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ BİR KONUDAN TASARRUF OLMAZ"   12:54   MSB`DEN `ANNELER GÜNÜ` MESAJI: "HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYORSUNUZ. İYİ Kİ VARSINIZ"   12:52   BAKAN ALİ YERLİKAYA`DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "SİZLER BAŞIMIZIN TACISINIZ"   12:47   BAKAN GÖKTAŞ: "MAYIS AYINA İLİŞKİN TOPLAM 4,8 MİLYAR TL TUTARINDAKİ YAŞLI AYLIĞI VE ENGELLİ AYLIKLARINI HESAPLARA YATIRDIK"   12:44   ZEYNEL EMRE`DEN BAKAN TUNÇ`A: "2003-2023 YILLARI ARASINDA İNŞA EDİLEN YENİ ADLİYE BİNALARI VE CEZAEVLERİ İHALELERİNİ ALAN FİRMALAR İLE TOPLAM İHALE BEDELİ NEDİR?   12:44   CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   12:42   CHP ALMANYA BİRLİKLERİ FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK   12:37   DEPREM UZMANI PROF. DR. ERCAN`DAN SEFERİHİSAR`DA 7.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM UYARISI   12:17   METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI: SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR  
 
     
   

VAHAP SEÇER, AVRUPA ŞAMPİYONU MUSA ALAN İLE BİR ARAYA GELDİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, SUDS Avrupa Judo Şampiyonası`nda Avrupa Şampiyonu olan Milli Judocu Musa Alan ile bir araya gelerek, başarılı sporcuyu tebrik etti. Seçer, “İtalya`da şampiyon olduğun için Musa`yı ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Musa`dan Olimpiyat şampiyonluğu da bekliyoruz. Desteğimiz Musa ile” dedi.

 

Tarih : 2 Kasım 2023 Perşembe 17:03   Okunma : 419

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, SUDS Avrupa Judo Şampiyonası`nda Avrupa Şampiyonu olan Milli Judocu Musa Alan ile bir araya gelerek, başarılı sporcuyu tebrik etti. Seçer, “İtalya`da şampiyon olduğun için Musa`yı ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Musa`dan Olimpiyat şampiyonluğu da bekliyoruz. Desteğimiz Musa ile” dedi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Milli Judocu Musa Alan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Gökhan Arsu, Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şube Başkanı Merve Uğuz, Milli Judocu Musa Alan`ın Antrenörü Sevgi Fideli yer aldı.

SEÇER: “DESTEĞİMİZ MUSA İLE”

Milli Judocu Musa Alan`ı başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Vahap Seçer, “Musa`nın sportif bir yapısı var. Sporu da seviyor. Öncelikle İtalya`da şampiyon olduğun için Musa`yı ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Hocalarımızın, ailesinin herkesin büyük bir katkısı olmuştur. Antalya`da yapılacak Şampiyona`da başarılar diliyoruz. Musa`dan Olimpiyat şampiyonluğu da bekliyoruz. Desteğimiz Musa ile. Biz de elimizden gelen desteği yapacağız. Musa`dan beklentimiz yüksek” dedi.

ARSU: “ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE YÖNELİK HİZMETLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Gökhan Arsu ise “Büyükşehir Belediyesi`nden çok destek görüyoruz. Mersin`de özel gereksinimli bireylere yönelik hizmetlerinizden dolayı da sizlere çok teşekkür ediyoruz. Yelken branşı da yapıyoruz. Su Sporları Merkezi`nden haberimiz var. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanımız ile de görüştük,  bizlere yer ayıracaklarını söyledi” diye konuştu.

Görüşme Başkan Seçer ve Musa Alan`ın birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA