11 Mayıs 2024 Cumartesi

16:04   TARSUS’TA “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET”GÜNÜ RENKLİ AKTİVİTELERLE KUTLANDI   16:01   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK   15:56   MERSİN BAROSU BAŞKANI ÖZDEMİR, KENDİSİNE HAKARET EDEN HÂKİM HAKKINDA HSK’YA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   14:11   TÜRKİYE’NİN BİRÇOK NOKTASINDA ÖĞRETMENLER İŞ BIRAKTI   12:41   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 19 MAYIS AYAK TENİSİ TURNUVASI DÜZENLİYOR   12:39   CHP`Lİ KİLLİK: "SÜLEYMAN SOYLU`NUN SAVCILIĞA YAPTIĞI ŞİKAYET TAKİPSİZLİKLE SONUÇLANDI``   11:01   CHP PARTİ SÖZCÜSÜ DENİZ YÜCEL`DEN ÇEDES TEPKİSİ   10:18   MERSİNLİ EMEKLİLER YAZI ‘BAHAR ŞENLİĞİ’ İLE KARŞILADI   10:01   MERSİNLİLER ‘HELLO MERSİN’ İLE DÜNYAYA AÇILIYOR   16:41   TARSUS BELEDİYESİ PARKLARINDA YENİLEME VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   16:38    BAŞKAN YILDIZ’DAN, ŞEHİT ANNESİ RABİA BULUT’A “ANNELER GÜNÜ” ZİYARETİ   16:33   ÖZGÜR ÖZEL ESKİŞEHİRDE KONUŞTU   14:57   ÖZGÜR ÇELİK: “İKTİDARIN HATALI POLİTİKALARI NEDENİYLE TOPLUMDA ÖĞRETMENLERİN İTİBARLARI, SAYGINLIKLARI AZALDI”   13:49    AHMET KAYA PARKI YENİLENİYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLİ OYUN ALANLARINA KAVUŞUYOR   13:39   GÜLCAN KIŞ’TAN ATAMA VE MÜLAKAT TEPKİSİ   11:06   ERHAN ADEM: "TÜRKİYE MİLLİ BOTANİK BAHÇESİ MÜDÜRLÜĞÜ`NDE 3 MİLYON LİRALIK BAKIR KABLO ÇALINDI. BAKANLIKTAN HÂLÂ SES ÇIKMIYOR"   10:57   SİNOPLU VATANDAŞ: “BİR YUMURTANIN KOLİSİ 100 LİRA, ETİN KİLOSU 600 LİRA OLMUŞ. ASGARİ ÜCRETLİ NASIL GEÇİNECEK?"   10:33   BURHANETTİN BULUT: "MİLLETİN VERGİLERİ MİTİNGLERDE, TEMEL ATMA TÖRENLERİNDE, PARTİ TOPLANTILARINDA ÇARÇUR EDİLMİŞ"   10:23   EĞİTİM SENDİKALARINDAN `ATAMA` VE `ŞİDDET` TEPKİSİ: “NE EĞİTİMİN NİTELİĞİ BIRAKILDI NE DE ÖĞRETMENLERİN MESLEK ONURU BIRAKILDI”   10:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ENGELSİZ YAŞAM PARKI, HEM ÖZEL ÇOCUKLARIN HEM ANNELERİN GÖZDESİ  
 
     
   

AKŞENER: "BU GENÇLERİN AHI BAŞTA SAYIN ERDOĞAN SENİ, SONRA HEPİMİZİ ÇARPAR. BU ÜLKEYİ YÖNETENLER AKILLARINI BAŞLARINA ALMALIDIR"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Etimesgut İlçe Başkanlığı binasının açılışında; “Beslenemeyen, okullarda doğru dürüst sonuçlar alamayan, mezun olduktan sonra torpili olmadığı için mülakatta harcanan bu gençlerin ahı başta Sayın Erdoğan seni, sonra hepimizi çarpar. Bu ülkeyi yönetenler akıllarını başlarını almalıdır. Onun iki yumruk arasına sıkışmış milletimizi bu işten kurtarmak için, üçüncü bir seçenek ortaya koymak için yerel seçimlere İYİ Parti olarak hür ve müstakil olarak yalnız başımıza gireceğiz” dedi.

 

Tarih : 2 Kasım 2023 Perşembe 17:54   Okunma : 248

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Etimesgut İlçe Başkanlığı binasının açılışında; “Beslenemeyen, okullarda doğru dürüst sonuçlar alamayan, mezun olduktan sonra torpili olmadığı için mülakatta harcanan bu gençlerin ahı başta Sayın Erdoğan seni, sonra hepimizi çarpar. Bu ülkeyi yönetenler akıllarını başlarını almalıdır. Onun iki yumruk arasına sıkışmış milletimizi bu işten kurtarmak için, üçüncü bir seçenek ortaya koymak için yerel seçimlere İYİ Parti olarak hür ve müstakil olarak yalnız başımıza gireceğiz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Etimesgut İlçe Başkanlığı binasının açılışını yaptı. Açılışta konuşan Akşener, şunları söyledi:

“Buraya gelirken binadan çıktım, bir grup gençle karşılaştım. Dershaneye gidiyorlarmış. Sohbet ettik, okulların, dershanelerin, ders almanın zorluğundan, pahalılığından bahsettiler. İstanbul`daki bir arkadaşımla konuşmuştum. Oğlu ilkokul 4`te, özel okulda okuyor. Devlet okulları uzak, devlet okulları da maalasef eskisi gibi değil. Sordum; 1 yılda 150 bin lira, 30 bin lira servis, 30 bin lira yemek, 25 bin lira kitap. Şimdi döndüm o beğenmedikleri eski Türkiye`ye baktım. O beğenmedikleri Atatürk`ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti`ne baktım. Ben küçük memurun kızıyım. Benim yaş grubumun birçoğu şu anda aynı durumda. Biz adam gibi sınavlara girdik. Torpiller olmadı, eşit şekilde yarıştık okullar kazandık ve karşınızda grubu olan bir partinin genel başkanı olarak duruyorum. Söylemeye çalıştığım şu, zenginle fakirin eşit olduğu, eğitim yoluyla eşitlendiği, eğitim yoluyla fırsat eşitliğinin sağlandığı bir başarımız nerede?

ZENGİN-FAKİR AYRIMININ DEVLET ELİYLE EŞİTLENDİĞİ BİR SÜREÇ ORTADAN KALKTI: Türkiye çok tuhaf noktaya gidiyor. Zengin-fakir ayrımının devlet eliyle eşitlendiği bir süreç ortadan kalktı. Siyaset renksizleşiyor, sessizleşiyor. Ne zaman saray yaparsınız aynı şey olur. Bir tarafta aşırı israf, bir tarafta aşırı harcama, bir tarafta zengin çocuklarının tavırları, davranışları bir tarafta hem üniversite okuyan hem de sanayide çalışan gençler, okula gidemeyen çocuklar, KYK yurtlarında böcekli yemek çıkan evlatlarımız. Gayretullaha dokunur, böyle bir şey olmaz. Sayın Erdoğan ve arkadaşlarına sesleniyorum: Birinci önceliğiniz eğitimi kalkındırmak olmalıdır. İkinci önceliğiniz ekonomiyi düzeltmek olmalıdır. Üçüncüsü gençlerin karnını doyurmak, onlara istihdam yaratmak, umutlarını tekrar canlı tutmak olmalıdır. ‘Defolup giderseniz gidin` denmemelidir.

SEÇİMLERE HÜR VE MÜSTAKİL OLARAK YALNIZ BAŞIMIZA GİRECEĞİZ: Şurada duran adam benim kocam zengin bir ailenin oğlu, kolej mezunu. Boğaziçi mezunu. Ama burada idare eden benim ben… Ortaokul mezunu bir babanın kızıyım ben. Anam ilkokul üçe kadar okudu. Beyaz tülbentli bir kadındı. Ama o okulları kazanma şansını bana bu Cumhuriyet verdi. Allah bin kere razı olsun Atatürk`ten, Allah bin kere razı olsun Cumhuriyet`i kuranlardan. Ama biz bugün Sayın Erdoğan ve arkadaşları maalesef bütün bu eşitlenme hareketlerini fırsat eşitliğini kaybettirdi. Torunum şansı benden düşük. Beslenemeyen, okullarda doğru dürüst sonuçlar alamayan, mezun olduktan sonra torpili olmadığı için mülakatta harcanan bu gençlerin ahı başta Sayın Erdoğan seni, sonra hepimizi çarpar. Bu ülkeyi yönetenler akıllarını başlarını almalıdır. Onun iki yumruk arasına sıkışmış milletimizi bu işten kurtarmak için üçüncü bir seçenek ortaya koymak için yerel seçimlere İYİ Parti olarak hür ve müstakil olarak yalnız başımıza gireceğiz."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA