29 Nisan 2024 Pazartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

RİFAT SERDAROĞLU: “TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİNDE BİR EŞ BAŞKANLIK OLAYI GETİRDİK, İLK DEFA ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE İNANMIŞ BİR PARTİ BU YÖNTEMİ KULLANIYOR”


Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, partisinin Olağanüstü Kongresi`nde; “Şimdi biz tüzük değişikliğinde bir eş başkanlık olayı getirdik. Arkadaşlarımın bana olan güveninin devam ettiğine inanıyorum, bunu da göreceğiz seçim sonucunda. Eş başkanlık modeli özellikle HDP ve onun isimleri değişiyor ya onların kullandığı bir şey, ilk defa bir demokratik merkezde siyaset yapan, Atatürk milliyetçiliğine inanmış bir parti olan Doğru Parti de ilk defa böyle bir yöntem kullanıyor” dedi.

 

Tarih : 11 Kasım 2023 Cumartesi 17:16   Okunma : 309

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, partisinin Olağanüstü Kongresi`nde; “Şimdi biz tüzük değişikliğinde bir eş başkanlık olayı getirdik. Arkadaşlarımın bana olan güveninin devam ettiğine inanıyorum, bunu da göreceğiz seçim sonucunda. Eş başkanlık modeli özellikle HDP ve onun isimleri değişiyor ya onların kullandığı bir şey, ilk defa bir demokratik merkezde siyaset yapan, Atatürk milliyetçiliğine inanmış bir parti olan Doğru Parti de ilk defa böyle bir yöntem kullanıyor” dedi.

Doğru Parti Olağanüstü Kongresi, bugün partinin genel merkezinde toplandı. Olağanüstü Kongrede konuşan Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, şunları söyledi:

Maalesef Türkiye gittikçe demokrasi açısından daha kötü bir şekilde yönetilmeye devam ediyor. Bunu biz biliyorduk, engellemek için yıllar evvel Çoban Ateşi Hareketi`ni kurduk ve 72 ilimizi dolaştık, 26 Ağustos 2020`de Doğru Parti`nin kuruluşunu gerçekleştirdik. Teşkilatlarımızı tam olarak tamamlayamadık ama bu ne genel merkezin ne de teşkilatlardaki arkadaşlarımızın hatasıdır, biz burada devletle boğuşarak siyaset yapıyoruz.

BİZ BU ÜLKEDE SİYASETTE SÖZ SAHİBİ OLMUŞ İNSANLARIN CİĞER RÖNTGENLERİNE KADAR HER ŞEYİ BİLİRİZ”

Mevcut siyasi partilerin genel başkanları içinde hemen hemen siyasette en uzun dönem bulunan genel başkanlardan biriyim. Ben belediye, il başkanlığı yaparken Devlet Bahçeli diye bir adam Türk siyasetinde yoktu; o o zaman Beyaz Toros`ta silah dağıtıyordu gençlere birbirlerini vursunlar diye. Ben parlamentoda görev yaparken Recep Tayyip Erdoğan ve Metin Külünk, Humeyni`nin Türkiye ajanı Ali Ekber Mehdi Pur`un elemanı olarak Türkiye`den gençleri İran`a götürüp eğitiyorlardı. Biz bu ülkede siyasette söz sahibi olmuş insanların ciğer röntgenlerine kadar her şeyi biliriz, ondan bizi sevmezler.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİNDE BİR EŞ BAŞKANLIK OLAYI GETİRDİK, İLK DEFA ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE İNANMIŞ BİR PARTİ BU YÖNTEMİ KULLANIYOR”

Şimdi biz tüzük değişikliğinde bir eş başkanlık olayı getirdik. Arkadaşlarımın bana olan güveninin devam ettiğine inanıyorum, bunu da göreceğiz seçim sonucunda. Eş başkanlık modeli özellikle HDP ve onun isimleri değişiyor ya onların kullandığı bir şey, ilk defa bir demokratik merkezde siyaset yapan, Atatürk milliyetçiliğine inanmış bir parti olan Doğru Parti de ilk defa böyle bir yöntem kullanıyor. Bu konuda uzun yıllar dünyanın en önemli sanayi tesislerinde yöneticilik yapmış, İstanbul İl Başkanlığımız görevini yapan Arda Ateş hanımefendiye rica ettik, eş başkanlığı kabul ediyor. Sizler de oylarınızla desteklerseniz müştereken bunu yürüteceğiz.

BUGÜN TÜRKİYE`DE DEVLET MEVLET YOK”

Bir ülkede ya hukuk devletisinizdir ya değilsinizdir, ya devlet vardır ya devlet yoktur. Bugün Türkiye`de devlet mevlet yok. Biz onun için bu eş başkanlık olayını getirdik. Ama bütün bu tezgah bilerek Erdoğan tarafından yapılmıştır. Amacı kaos yaratıp yargıyı birbirine düşürmek, milletin sinir sistemini bozmak ve ‘işte bakın bunlardan kurtulmak için yeni sivil bir anaysa yapmamız lazım, gelin bunu yapalım` demek içindir bunlar. O sivil anayasanın içinde neler var biliyorsunuz, CHP`nin de destek vereceği 1921 Anayasası var. Verdiler nitekim anlaşma yaptılar 6`lı ittifak olarak imzalamadılar mı kamuoyuna manifesto yayınlamadılar mı?

EN GEÇ YILBAŞINA KADAR BÜTÜN TÜRKİYE`DE ÖRGÜTLENİRİZ”

Bunlar demokrat değildir çünkü demokrasilerde biat kültürü olmaz o dini bir yoldur. Tartışma vardır demokrasilerde sorgulama vardır. Eş başkanlık getirmemizin sebebi şu an Türkiye`de hukuk, devlet yok, istedikleri insanı bir gün içinde hapse atabilirler. Bakmayın şimdi 33 ilde örgütlendiğimize, bizim 81 ilde şu an kongrelerini yapmak için çabalayan arkadaşlarımızın hepsi görevlendirildi en geç yılbaşına kadar bütün Türkiye`de örgütleniriz biz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA