28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

ENİS BERBEROĞLU, ESKİŞEHİR`DE: “HALK, YILMAZ HOCA ÖNDERLİĞİNDE BAŞLAYAN VE DEVAM EDEN SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ EN SOMUT ÖRNEĞİNİ ESKİŞEHİR`DE YAŞIYOR VE RAZI”


CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Eskişehir`de; “Halk, Yılmaz Hoca önderliğinde başlayan ve devam eden sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en somut örneğini Eskişehir`de yaşıyor ve razı… Profil olarak da tecrübenin biriktiği bir kent burası. Burası küresel rüzgarla yelken şişiren bir yer. İnsanlar burayı görmek istiyor, burada yaşamak istiyor. İnsanlar buraya sadece okumaya gelmiyor, sadece dolaşmaya gelmiyor. İnsanlar burada yaşamayı tercih ediyor. Burada yaratılan ortam halkın kendini evinde hissetmesidir” dedi.

 

Tarih : 11 Aralık 2023 Pazartesi 10:58   Okunma : 339

MELTEM KARAKAŞ

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Eskişehir`de; “Halk, Yılmaz Hoca önderliğinde başlayan ve devam eden sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en somut örneğini Eskişehir`de yaşıyor ve razı… Profil olarak da tecrübenin biriktiği bir kent burası. Burası küresel rüzgarla yelken şişiren bir yer. İnsanlar burayı görmek istiyor, burada yaşamak istiyor. İnsanlar buraya sadece okumaya gelmiyor, sadece dolaşmaya gelmiyor. İnsanlar burada yaşamayı tercih ediyor. Burada yaratılan ortam halkın kendini evinde hissetmesidir” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ve Namık Tan, dün Eskişehir`de; CHP İl Başkanlığı`nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Berberoğlu ve Tan`a; CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ve İl Başkanı Talat Yalaz da katıldı. Berberoğlu, şunları söyledi:

“1999 öncesi Eskişehir ile 1999 sonrası Eskişehir arasında inanılmaz fark var. Artık burası dünya kenti olduğu için, sadece yerel dinamiklere göre değil neredeyse dünyanın sadece Türkiye`nin değil değişen dinamiklerine göre de seçim yapıyorsunuz. O yüzden aday belirlemek her yerden daha zor burada. Ben de öyle bir iddia ile gelmedim. Bu yerel siyasete fevkalade büyük bir ayıp olur. Ben sadece rapor derken de gördüğümü tarif etmeye belli bir formatta parti yönetimine takdime etmek üzere geldim. Yaptığım görüşmelerin hiçbiri mülakat niteliğinde değil. Hükümetin, daha doğrusu mevcut çarpık sistemin mülakatı ne kadar kelime olarak aşağı çektiğini düşünürseniz, zaten o kelimeyi kullanmaya da cesaret edemem. Birbirinden kaliteli insanlarla çalıştım, CHP`ye adaylık başvurusu yapan. Çok dinamik, çok genç bir il ve ilçe örgütleriyle tanıştım. Onların da sesini duyduk. Yöntemler ne kadar masada olursa olsun, sonuçta örgüte soracağız. Meselenin özeti bu.

Halk bir kere Yılmaz Hoca önderliğinde başlayan ve devam eden sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en somut örneğini Eskişehir`de yaşıyor ve razı. Sokakta gezerken dolaşırken siz bile rastlamış olabilirsiniz. Bir rıza göstermeyen, isim olarak verip de ben şundan razı değilim, şu belediyecilik anlayışına karşıyım diyen büyükşehir olsun, merkez ilçeler olsun böyle biriyle karşılaşmadım. Bir tek bile şikâyet almadım. Profil olarak da tecrübenin biriktiği bir kent burası. Ama onun ötesinde söylediğim gibi burası küresel rüzgarla yelken şişiren bir yer. Yılda 1 milyon turist... Bunun başka bir Anadolu kentinde örneği yok. Sahil kenti değil burası. Mutfağı; bir İtalyan mutfağı bir Antep mutfağı değil. Bir dünya kenti olmuş burası. İnsanlar burayı görmek istiyor, dahası burada yaşamak istiyor… İnsanlar buraya sadece okumaya gelmiyor, sadece dolaşmaya gelmiyor. İnsanlar burada yaşamayı tercih ediyor. Burada yaratılan ortam halkın kendini evinde hissetmesidir.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA