27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

HÜSEYİN BAŞ, ÜMİT ÖZDAĞ`I ZİYARET ETTİ. ÖZDAĞ: “BUNDAN SONRA BU TÜR GÖRÜŞMELERİ DAHA SIK GERÇEKLEŞTİRME DOĞRULTUSUNDA KARAR ALDIK"


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ`ı ziyaret etti. Özdağ, ikili görüşmenin ardından; “Bundan sonra bu tür görüşmeleri daha sık gerçekleştirme doğrultusunda karar aldık. Türkiye meselelerini birlikte değerlendireceğiz. Yerel seçimlerin her iki parti açısından da çok büyük önemi olduğunu gayet net biliyoruz. Onun için attığımız her adımın bu aşamayı gerçekleşmesine katkı verecek şekilde şekillenmesi için biz de istişarelerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Tarih : 11 Aralık 2023 Pazartesi 14:41   Okunma : 166

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ`ı ziyaret etti. Özdağ, ikili görüşmenin ardından; “Bundan sonra bu tür görüşmeleri daha sık gerçekleştirme doğrultusunda karar aldık. Türkiye meselelerini birlikte değerlendireceğiz. Yerel seçimlerin her iki parti açısından da çok büyük önemi olduğunu gayet net biliyoruz. Onun için attığımız her adımın bu aşamayı gerçekleşmesine katkı verecek şekilde şekillenmesi için biz de istişarelerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ`ı bugün Zafer Partisi Genel Merkezi`nde ziyaret etti. Özdağ ve Baş, yarım saat süren görüşmelerinin ardından birlikte basın toplantısı düzenledi.

Baş, şöyle konuştu:

“Önümüzde malum yerel seçimler var. Yerel seçimlerde, Türkiye`nin gidişatı, Türkiye`nin son dönemlerde muhalefetiyle iktidarıyla aynı oyunun içinde debelenmesi, Türkiye`de neler yapılabileceği hususunda fikir alışverişinde bulunduk. Çok verimli kanaatler ortaya çıktı.  Önümüzdeki süreçte de değerlendirmeler yine yapmaya devam edeceğizdir.  Dolayısıyla bu misafirperverlikten, bu karşılamadan ötürü de kendisine çok teşekkür ediyorum huzurlarınızda.”

Özdağ ise şunları söyledi:

“YEREL SEÇİMLERİN HER İKİ PARTİ AÇISINDAN DA ÇOK BÜYÜK ÖNEMİ OLDUĞUNU GAYET NET BİLİYORUZ. TÜRK SİYASETİNDE DE ÖNEMLİ BİR AŞAMA OLACAK BU SEÇİMLER”

“Yerel seçimlere giderken kapsamlı bir Türk siyaseti değerlendirmesi yapma fırsatını bulmuş olduk. Biz hem kendisini ve partisinin değerli görüşlerini önümüzdeki süreçle ilgili dinleme fırsatı buldum hem de kendi görüşlerimizi aktarma, kendileriyle paylaşma ve birlikte değerlendirme fırsatını bulduk. Bundan sonra bu tür görüşmeleri daha sık gerçekleştirme doğrultusunda karar aldık. İnşallah hem yerel seçimlere giderken hem de yerel seçimler sonrasında böyle tesadüflere bırakmadan genel başkan da uygun görürse zaman zaman bir araya gelip kahve içeceğiz. Türkiye meselelerini birlikte değerlendireceğiz. Yerel seçimlerin her iki parti açısından da çok büyük önemi olduğunu gayet net biliyoruz. Türk siyasetinde de önemli bir aşama olacak bu seçimler. Onun için attığımız her adımın bu aşamayı gerçekleşmesine katkı verecek şekilde şekillenmesi için biz de istişarelerimizi sürdüreceğiz. Ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA