30 Nisan 2024 Salı

10:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI   10:50   GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI KARIŞ’TAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI   10:47   GÜLCAN KIŞ’TAN 1 MAYIS MESAJI   10:22   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘GÖKKUŞAĞININ ALTINDA` OYUNU İLE GAZİANTEPLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU   10:22   BURHANETTİN BULUT: "TAKSİM`İ EMEKÇİYE KAPATAN İKTİDAR AYM KARARLARINI İHLAL ETMEKTEDİR"   10:01   İSTANBUL VALİLİĞİ, ‘OLAĞANÜSTÜ` 1 MAYIS ÖNLEMLERİNİ AÇIKLADI... TOPLU ULAŞIM KISITLANACAK. TRAMVAY, OTOBÜS, METRO, MARMARAY VE BAZI DENİZ SEFERLERİ DURDURULACAK   09:46   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "EMEKLİYİ KANDIRMAYI BIRAKIN. `EMEKLİ YILI` İLAN ETTİK DİYEREK ONLARIN AKLIYLA DALGA GEÇMEYİN"   08:33   İSTANBUL VALİLİĞİ: 1 MAYIS`TA KARAYOLLARINDA KISITLAMA 04.00, DENİZ VE RAYLI SİSTEMDE 05.30`DA BAŞLAYACAK   01:15   MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: “İYİ PARTİ OLARAK TEK ADAMLIĞI KÖKLEŞTİRECEK BİR REVİZYON ARAYIŞINA İZİN VERMEYİZ”   16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"  
 
     
   

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ, HAKEM MELER`İ TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ZİYARET ETTİ: “BUNA SEBEBİYET VEREN TÜM PAYDAŞLARIN KENDİLERİNE GELMESİNİ TALEP EDİYORUM”


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, dün MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca`nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler`i, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Büyükekşi, ziyaretinin ardından; “Bunun bir milat olması lazım. Bugün önemli görüşmeler yapacağız. Gençlik Spor Bakanımız, İçişleri Bakanımız, Adalet Bakanımız ile önemli görüşmeler yapacağız. Bu olayın suçluları, buna sebep veren tüm paydaşlarının kendilerine gelmesini tüm kamuoyundan talep ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 12 Aralık 2023 Salı 14:47   Okunma : 249

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, dün MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca`nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler`i, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Büyükekşi, ziyaretinin ardından; “Bunun bir milat olması lazım. Bugün önemli görüşmeler yapacağız. Gençlik Spor Bakanımız, İçişleri Bakanımız, Adalet Bakanımız ile önemli görüşmeler yapacağız. Bu olayın suçluları, buna sebep veren tüm paydaşlarının kendilerine gelmesini tüm kamuoyundan talep ediyorum” açıklamasını yaptı.

Süper Lig`de dün akşam yapılan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda sahaya girerek hakem Halil Umut Meler`e yumruk atan Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca bu sabah tutuklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, bugün; hakem Halil Umut Meler`in Ankara`da tedavi gördüğü hastanenin önünde açıklama yaptı. Büyükekşi, hakem Meler`i ziyaretinin ardından hastane önünde şunları söyledi:

“Tüm futbol camiamıza geçmiş olsun. Gerekli açıklamalarımızı yaptık… Anında, hızlı bir şekilde toplandık. Bugün sabah Ankara`ya geldik. Allah`a çok şükür, başhekimimizin bizlere belirttiği gibi ve biz de gördük ki sağlık durumu hocamızın gayet iyi. İnşallah yarın taburcu olacak. Hocamızın 10 günlük bir yavrusu var. Özellikle bir an önce ailesine gitmek istiyor, İzmir`e dönmek istiyor.

Bu yapılan saldırı gerçekten hepimizi çok derinden üzdü. Çok üzülüyoruz. Bu tür konularla keşke şu anda burada olmasaydık. Biz Türkiye Futbol Federasyonu olarak; Cumhuriyetimizin 100. yılında 2024 Avrupa Şampiyonası`na katıldık. Vatandaşlarımızı güzel bir şekilde onurlandırdık, gururlandırdık. 2032 Avrupa Şampiyonası`na İtalya ile birlikte ev sahipliği yapma hakkı aldık.

Ama bu iş, kesinlikle bu unutulmaması lazım. Bunun bir milat olması lazım. Bugün bizim buraya gelmemiz, sadece geçmiş olsun değil. Bugün önemli görüşmeler yapacağız. Sayın bakanlarımız ile Gençlik Spor Bakanımız ile İçişleri Bakanımız ile Adalet Bakanımız ile önemli görüşmeler yapacağız. Bu olayın her türlü gerek suçluları, gerekse bunan sebep veren tüm paydaşları, bir kendilerine gelmesini tüm kamuoyundan talep ediyorum.”

Büyükekşi, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Ligin bundan sonra nasıl devam edeceği ile ilgili soruya, Büyükekşi; “Bununla ilgili biz bugün bu görüşmelerimi yapacağız. Yarın yönetim Kurulu toplantımızda, bütün konuları açıklığıyla ne kararlar alacağımız ile ilgili daha detaylı bilgi vereceğiz. Bugün temaslarımızı yapalım. Olayı şiddetle kınıyoruz. Bu tür olayların; bu oldu, iki hafta sonra tekrar eski haline gelsin, böyle bir şey kesinlikle kabul edilemez” dedi.

Büyükekşi, ayrıca; “Hedefimiz Türkiye`de futbolun doğru şekilde, herhangi bir sıkıntı yaşamadan devam etmesi… Şu anda hakemimiz önemli, hakemlerimizin sağlığı, ruh sağlığı önemli. Bunun için buradayız” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA