30 Nisan 2024 Salı

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI GENÇOSMAN KİLLİK: “BİZ İSTANBUL VE ANKARA ADAYLARIMIZI AÇIKLADIK… TAVSİYEMİZ YENİLECEK OLAN ADAYLARINI AÇIKLAMASIDIR"


CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik, Manisa`da düzenlenen CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı`nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`a seslenerek; “Parlamento seçimleri, cumhurbaşkanlığı seçimleri bize hep kendisi bir çağrı yapıyordu seçime 2 yıl kala, 1 yıl kala `Adayınız belli mi, adayınız kim olacak, açıklayın` diye. Biz de kendisine buradan bir çağrı yapıyoruz; biz yerel seçimler için İstanbul`da, Ankara`da adaylarımızı açıkladık. Kendisinin İstanbul ve Ankara adaylarını, seçime neredeyse 3 ay kalmışken hala açıklamamasından dolayı merak içerisinde bekliyoruz... Tavsiyemiz bir an önce yenilecek olan adayların açıklanmasıdır” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 16 Aralık 2023 Cumartesi 17:38   Okunma : 561

Haber: SULTAN EYLEM KELEŞ – Kamera: KERİM UĞUR

CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik, Manisa`da düzenlenen CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı`nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`a seslenerek; “Parlamento seçimleri, cumhurbaşkanlığı seçimleri bize hep kendisi bir çağrı yapıyordu seçime 2 yıl kala, 1 yıl kala `Adayınız belli mi, adayınız kim olacak, açıklayın` diye. Biz de kendisine buradan bir çağrı yapıyoruz; biz yerel seçimler için İstanbul`da, Ankara`da adaylarımızı açıkladık. Kendisinin İstanbul ve Ankara adaylarını, seçime neredeyse 3 ay kalmışken hala açıklamamasından dolayı merak içerisinde bekliyoruz... Tavsiyemiz bir an önce yenilecek olan adayların açıklanmasıdır” ifadelerini kullandı.

CHP Gençlik Kolları İl Başkanları, Manisa`da toplandı. Toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa il örgütü ve üyeleri de katıldı. Toplantıda konuşan CHP Gençlik Kolları Başkanı Gençosman Killik, şunları söyledi:

“Bugün sizlerle bir arada Genel Başkanımızın misafiriyiz. Kendisi bu toplantının özellikle Manisa`da gerçekleşmesini ve bizleri misafir etmeyi bizzat istedi. Bu bizim için, gençlik kolları için çok büyük bir onur. Bizlere verdiği değeri, bizimle bir arada vakit geçmeyi, bizlerle düşüncelerini dinlemeye ayırdığı vaktin kendisi açısından ne kadar kıymetli olduğunun göstergesi, hepinizin huzurunda kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun Genel Başkanım.

Tarih büyük zaferlerle, devrimlerle doludur. Bu devrimlerin en önemlilerinden biri de 1923 yılında bu topraklarda Cumhuriyet`le atılmıştır. 3 kıtaya hükmeden bir imparatorluktan, bugün o imparatorluğu yönetenlerin yetiştiği şehirde şehzadeler kentindeyiz. O imparatorluk daha sonrasında Avrupa`nın hasta adamı olarak görülmüş, sonrasında başkenti dahil pek çok yeri işgal edilmiştir. Yüzlerce yıl boyunca sultana, imparatora, kişiye bağlı kalan bir halkın içinden yetiştirdiği genç evlatları bir pes etmişliğe baş kaldırdılar ve bugün bizlere yaşadığımız ülkeyi ve Cumhuriyet`i armağan ettiler. Bunu başaran bu ülkenin genç kadınlarıydı, eğitimli, ülkesine adanmışlık hisseden nesildi. Tırnaklarıyla kazıya kazıya Mustafa Kemal Atatürk`üm önderliğinde bir devrim gerçekleştirdiler. Bugün biz gençleri de bu siyasal mücadelenin en önemli aktörleri biri haline getiren bu devrimin ta kendisidir.

Unutmayın ki; bu devrimin önderi 42 yaşında bu ülkeye cumhurbaşkanı olmuştur, devleti kurmuştur ve Türkiye Cumhuriyeti`ni biz gençlere armağan etmiştir. Bu Cumhuriyet`i kurarken Tıbbiyeli Hikmet`ten bir nota almıştır, “Eğer manda ve himayeyi bize dayatırsanız, sizinle de mücadele ederim” diyen bir genç nesil Mustafa Kemal`in karşısında da gerektiğinde nota vermeyi bilmiştir.

“MEMLEKETİ KUPON ARAZİ OLARAK GÖRENLERİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

31 Mart 2024 seçimlerinde ülkemiz yine bir tercihte bulunacak. Bu tercih; kentleri inşaat, rant, ihale, kupon arazi olarak görenlerle gençler için İstanbul`da burs veren, İzmir`de üniversite önlerinde yemek dağıtan, Ankara`da köylere internet götüren, Mersin`i, Antalya`yı, Aydın`ı, Eskişehir`i, Tekirdağ`ı, Muğla`yı ve daha pek çok yeri, gençlere mutlu ve yaşanabilir, kente dönüştüren bir anlayışın yarışı. Bu iki anlayış arasında büyük bir fark var. Biz memleketimizi kupon arazi olarak görmüyoruz, biz memleketi kupon arazi olarak görenleri de 31 Mart`ta bir daha sandığa gömeceğiz.

Oylanacak olan Anadolu`dan İstanbul`a üniversite okumaya gelen bir gencin tarikat yurtlarının kucağına mı itileceğidir yoksa özgür, bağımsız, mutlu ve konforlu bir şekilde İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin sağladığı yurtta mı kalacağının tercihidir. Bizim bu tercihteki tarafımız ve mücadelemiz belli. Halkımızın da bize bir daha bu görevleri, bir daha bu vatanları vereceğine inancımız tam.

“KENTİMİZİ VE GELECEĞİMİZİ GENÇLER YÖNETECEK”

Sayın Genel Başkanım, sizlerle birlikte geçtiğimiz Parti Meclisi toplantısında çok önemli bir karar aldık. Partimizin gençlik kotası uygulamasının belediyeyi yönetecek kadrolarda da uygulanması, yani seçilecek 5 adaydan en az yüzde 20 kotaya karşılık gelen bir tanesinin genç olması konusunda oy birliğiyle bir karar aldık. Bu kararı almamızın ardından Türkiye`nin pek çok yerinde genç arkadaşlarımızın Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlıklarına giderek ne kadar çok müracaat yaptığını ve partimizin aldığı bu karar arkasında ne kadar sağlam ve inançlı durduğunu gördük. Bizler kentimizi, ülkemizi yönetmeye talibiz. Kentimizi gençler yönetecek diyoruz, geleceği gençler yönetecek, yaşadığımız, doğduğumuz, büyüdüğümüz kentleri gençler yönetecek diyoruz.

“TAVSİYEMİZ BİR AN ÖNCE YENİLECEK OLAN ADAYLARIN AÇIKLANMASIDIR”

Buradan son sözüm; Sayın Cumhurbaşkanımıza. Parlamento seçimleri, cumhurbaşkanlığı seçimleri bize hep kendisi bir çağrı yapıyordu seçime 2 yıl kala, 1 yıl kala `Adayınız belli mi, adayınız kim olacak, açıklayın` diye. Biz de kendisine buradan bir çağrı yapıyoruz; biz yerel seçimler için İstanbul`da, Ankara`da adaylarımızı açıkladık. Kendisinin İstanbul ve Ankara adaylarını, seçime neredeyse 3 ay kalmışken hala açıklamamasından dolayı merak içerisinde bekliyoruz. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş`tan daha iyi ve oraları daha iyi yönetecek bir belediye başkanı arıyorlarsa seçime kadar birini bulamazlar ve adaysız kalırlar. Tavsiyemiz bir an önce yenilecek olan adayların açıklanmasıdır."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA