30 Nisan 2024 Salı

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ YAKLAŞIYOR. GÜLÜN ADET FİYATI 125 TL


14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Gülün adedi mahalle arası çiçekçilerde 125 TL ile 150 TL arasında değişirken, online çicek satan alışveriş sitelerinde bu rakam 75 TL`ye kadar düşüyor. Uzmanlara göre, bu durum yine online çicek ve hediye satış sitelerine ilgiyi artıracak.

 

Tarih : 28 Ocak 2024 Pazar 13:17   Okunma : 290

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Gülün adedi mahalle arası çiçekçilerde 125 TL ile 150 TL arasında değişirken, online çicek satan alışveriş sitelerinde bu rakam 75 TL`ye kadar düşüyor. Uzmanlara göre, bu durum yine online çicek ve hediye satış sitelerine ilgiyi artıracak.

Konuya ilişkin açıklama Marka Geliştirme ve Sosyal Medya Uzmanı Berat Kızılel`den geldi. Kızılel, çiçek mağazalarında, giderleri sebebiyle çiçeği 125 TL`den satan mahalle arası çiçekçilerin, online çiçek ve hediye satan sitelerle gül adedini 75 TL`ye kadar düşürdükleri için rekabeti olanaksız kıldığını söyledi.

Hediye ve çiçek alışverişinde siparişinizin gününde gitmesini istiyorsanız güvenilir sitelerden alışveriş yapın diyen Kızılel, özetle şunları kaydetti:

"YİNE ONLİNE SATIŞ SİTELERİ KAZANACAK"

“Sevgililer Günü yaklaşıyor. Her yıl çiçekçilerin umudu bu günde. Ancak artan maliyetler çiçekçi esnafını da vurduğu için geçtiğimiz yıl 50-75 TL arasında satılan gül adet fiyatı bu yıl 125-150 TL arasında gidip geliyor. Bu durumda bir sevgiliye alınacak en az 5 adetlik bir gül buketi bu hesapla 625-750 TL`ye varabiliyor. Bu da pek çok kişiyi ister istemez online çiçek ve hediye satış sitelerine yönlendirecek.

"BUKET FİYATI 375`TEN BAŞLIYOR"

Bu sitelerde gül buketi satış fiyatı 375`ten başlıyor. Bu yüzden yönelme bu sitelere olacaktır. Ancak burada da dikkat edilmesi gereken nokta güvenilir sitelerden alışveriş yapmak. Bir de çok fazla sipariş alındığı için gece saatlerinde siparişinizi sevgilinize teslim etmek zorunda kalabilirler. Vaktinde ulaşmasını isteyenler, siparişlerini erkenden oluştururlarsa daha kazançlı çıkarlar. Bir de esnafı da unutmayıp, onlardan da alışveriş yapmaları özenini göstermek çiçekçi esnafının ayakta kalması için duyarlı bir davranış olacaktır.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA