27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI SERDAR SOYDAN’DAN 3 ANA TEMA, 9 İLKE LANSMANI


Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi.

 

Tarih : 4 Şubat 2024 Pazar 01:01   Okunma : 377

Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı toplantı büyük ilgi gördü. Soydan, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a hayatımın sonuna kadar bir onur vesilesi sayacağım bu görevi şahsıma verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gerçekleşen basın toplantısına yoğun alkışlarla karşılanan Serdar Soydan, “Mersin, benim doğup büyüdüğüm, eğitim aldığım, çalıştığım ve hizmetkârı olmaktan gurur duyduğum memleketim. Şehrin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini ve güzelliklerini çok iyi biliyorum. Bundan sonra en büyük hedefim, sizlere verdiğim sözleri tutmak ve Mersin’i hak ettiği yere taşımak olacaktır” ifadelerini kullandı.

3 ANA TEMA ALTINDA 9 İLKEMİZ VAR

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, proje ve hedeflerini ekonomi, tarım ve turizm başlıklı 3 ana temada özetledi. “Mersin Vizyonu” ekseninde tasarladıkları 9 ilkeyi de kamuoyuyla paylaşan Serdar Soydan, bu ilkeleri; “Dijital ve Akıllı Şehir Mersin”, “Planlı ve Dirençli Şehir Mersin”, “Ayrıştıran Değil, Birleştiren Şehir Mersin”, “Yatırım ve Lojistik Şehri Mersin”, “Herkes için Herkese Göre Belediyecilik”, “Yeşili ve Mavisi ile Yaşanabilir Şehir Mersin”, “İnsana Âşık Şehir Mersin”, “Canlıların Dost Şehri Mersin”, “Kültür ve Sanat Şehri Mersin” şeklinde ifade etti.

Soydan, hedeflerinin daha gelişmiş, vizyon sahibi, daha yaşanabilir bir Mersin olduğunu söyledi. Soydan, 9 Mart tarihini işaret ederek; Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’nda 100 proje açıklayacakları büyük proje lansmanına da tüm Mersin halkını davet etti. Rakamlara bakıldığında Mersin’in limon, portakal, greyfurt, mandalina başta olmak üzere tüm narenciye üretimlerinde ilk sıralarda yer alması gerektiğini ifade eden Başkan Adayı Serdar Soydan, planladıkları projelerle bu çerçevede Mersin’i üst sıralara taşıyacaklarını söyledi. Son beş yılda Mersin’in geriye gittiğinin ifade eden Serdar Soydan, ‘bu duruma artık dur demenin zamanının geldiğini ve Mersin’in billboard ya da sosyal medya belediyeciliğini bırakıp vizyoner çalışmalara odaklanması gerektiğini’ vurguladı. Soydan, “Bu kent bırakın Türkiye’yi, sadece narenciye üretimi ile bile Akdeniz’in en önemli kentlerinden biri olmalıydı” dedi.

Mersin’in sahip olduğu kültürel varlıklar ve inanç çeşitliliğinden bahseden Serdar Soydan, “Mersin’imiz UNESCO Dünya Kültür Varlıkları Geçici Listesi’nde 4 kültür varlığına sahip. Bunlar Saint Paul Kuyusu ve Kilisesi, Alahan Manastırı, Mamure Kalesi ve Kızkalesi. İnanç turizmi açısından müthiş bir potansiyel bu” dedi.

Soydan, Mersin’in turizm hedeflerini dünya standartlarına taşıyacaklarını ifade etti. 9 ilkesini tek tek açıklayan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, bu yolda herkesin desteğine ve duasına ihtiyacı olduğunu söyleyerek programını tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA