27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

“AKDENİZLİ KADINLAR HEM ÜRETİYOR HEM KAZANIYOR”


Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat Evleri’nin kurslarına katılan kadınların el emeği göz nuru eserleri; biçki, dikiş, nakış ve oyma işleri, kıyafet ve çantalar, el işi örme oyuncaklar, takı ve aksesuarlar, kentin en büyük alışveriş merkezlerinden birinde açılan sergide beğeni ve satışa sunuldu. 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yaklaşık 3 bin ürünün sergilendiği ve 4 gün sürecek sergiden elde edilecek tüm gelir kursiyer kadınlara ulaştırılacak.

 

Tarih : 12 Şubat 2024 Pazartesi 18:45   Okunma : 277

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat Evleri’nin kurslarına katılan kadınların el emeği göz nuru eserleri; biçki, dikiş, nakış ve oyma işleri, kıyafet ve çantalar, el işi örme oyuncaklar, takı ve aksesuarlar, kentin en büyük alışveriş merkezlerinden birinde açılan sergide beğeni ve satışa sunuldu. 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yaklaşık 3 bin ürünün sergilendiği ve 4 gün sürecek sergiden elde edilecek tüm gelir kursiyer kadınlara ulaştırılacak.

Kuvayi Milliye Caddesi gibi kent merkezinin en işlek noktasında hizmete açtığı ve her gün binlerce insanın uğradığı ‘Kadın Emeği Diyarını’ ücretsiz olarak üreten kadınların hizmetine sunan; toprağı işleyip yerli ve organik tarıma Akdenizli kadınların el atmasını sağlayan ve açtığı farklı kurslarla kadınları meslek ve beceri sahibi yapan Akdeniz Belediyesi; çalışan, üreten ve katma değer yaratan Akdenizli kadınlar için hizmet ve projelerine yenisini ekliyor.

Binlerce ürün 4 gün boyunca sergilenecek

Mersin’in en işlek ve her dakika kalabalık olan büyük bir alışveriş merkezinde kurulan ve 4 gün sürecek sergide, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat Evleri’nde kurs ve eğitim alan yüzlerce kursiyer kadının el emeği göz nuru ile ortaya çıkardıkları kıyafet ve çantalar, biçki, dikiş, nakış ve oyma işleri, el işi oyuncaklar, takı tasarım, aksesuar ve hediyelik ürünler; hem beğeniye hem de satışa sunuldu. Kurs öğretmenlerinin gerçekleştirdiği satıştan elde edilecek gelir, kursiyer kadınlara ulaştırılacak.

“Üreten kadınlara destek için buradayız”

Sergi hakkında açıklama yapan Akdeniz belediyesi Mahallesi Sanat Evleri Genel Koordinatörü Hülya Ekin; Belediyemize bağlı kültür sanat evlerimizden yüzlerce kursiyer kadının üretmiş oldukları toplamda 3 bine yakın ürünümüzü sergiye getirdik. Bu ürünlerimizi de 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla 4 gün boyunca burada sergileyeceğiz. Tabi sergiden elde ettiğimiz tüm kazancı da kursiyer kadınlarımıza birebir teslim edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı sergimize bekliyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA