29 Nisan 2024 Pazartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

ÖZEL GİRESUN`DA... BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KÖSE: “HERKESİ KUCAKLAYACAĞIM, BU PROJEMİ TAKLİT EDEMEZLER, SEVMEK YÜREK İŞİDİR”


CHP`nin Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, "Ben herkesi kucaklayacağım. Bu projemi taklit edemiyorlar. Çünkü yürek işidir sevmek. Bunu taklit edemezler. Biz kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan herkesin ama herkesin başkanı olacağız. Birlikte yöneteceğiz. Eski Giresun`u özlüyorum. Birlikte eski Giresun`a gideceğiz” dedi.

 

Tarih : 20 Mart 2024 Çarşamba 18:33   Okunma : 335

HABER: GÜLARA SUBAŞI / KAMERA: DURSUN ALKAYA

CHP`nin Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, "Ben herkesi kucaklayacağım. Bu projemi taklit edemiyorlar. Çünkü yürek işidir sevmek. Bunu taklit edemezler. Biz kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan herkesin ama herkesin başkanı olacağız. Birlikte yöneteceğiz. Eski Giresun`u özlüyorum. Birlikte eski Giresun`a gideceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun`da halk buluşması programına katıldı. Özel`e, Genel Başkan Yardımcıları Ulaş Karasu ve Volkan Demir, Milletvekilleri, Umut Akdoğan, Elvan Işık Gezmiş, Murat Çan, Seyit Torun, CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve Belediye Başkan Adayı Fuat Köse ile önceki dönem Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu eşlik etti.

ŞENYÜREK: “BELEDİYE BAŞKANI, BEŞ YILDA SADECE KENDİ YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRDI”

Burada konuşan Giresun İl Başkanı Şenyürek, şunları söyledi:

“Bundan tam beş yıl önce verdiğimiz emaneti, Giresun Belediyesi`ni sosyal belediyecilikle buluşturmak, yeniden halkın belediyesi yapmak üzere sabırsızlıkla 31 Mart`ı bekliyoruz. Giresun`u değil, kendilerinin ve yandaşlarının refahını gözeten zihniyete halkın adayı Fuat Köse ile son vereceğiz. Beş yıllık süreçte halkın gönlüne giremeyen, kalıcı hizmet ya da eser bırakmayan bir belediye başkanı, seçimler öncesi kendini tanıtmak için şehrin dört bir yanını vesikalık afişlerle donattı. Görevi, vatandaşın yaşam kalitesini arttırmak olan belediye başkanı, geride bıraktığımız beş yılda sadece kendi yaşam kalitesini arttırdı. Vatandaşın suyu kesildi. Çöpü alınmadı. Yolu çöktü. Alacağı ödenmedi. Kaldırımı kırıldı. İşçisi atıldı. Taşınmazları satıldı. Sevgili Giresunlular sabredin. Şunun şurasında 11 gün kaldı. Beş yıldır bugünü bekliyorsunuz. Ara verilen sosyal belediyeciliğe, Fuat Köse`yle inşallah kavuşacağız.”

ELVAN IŞIK GEZMİŞ: “YENİ BAŞARILARA HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de, şöyle konuştu:

“Bugün ben ilk kadın milletvekili olarak sesleniyorsam bu sizlerin güvenidir, emeğidir, başarısıdır. Şimdi, yeni başarılara hep birlikte imza atacağız. Eynesilden Piraziz`e, Şebinkarahisar`a, bütün ilçelerimizde hep birlikte CHP bayrağını dalgalandıracağız. Bir inci gibi Karadeniz`de bayrağımızı dalgalandırmaya, belediyelerimizi almaya var mısınız?”

KÖSE`DEN: “SUDA İNDİRİM SÖZÜ"

Gresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse`nin konuşması ise şöyle:

“Yola çıktığımdan beri ‘Sokağın çocuğu, Giresun`un çocuğu, Giresun ittifakının adayıyım` dedim. Komediye bakın: ‘Sanayiden geliyorum` dedim, peşim sıra sanayiye gittiler. 1985`ten beri oradayım ben. Öyle bir defa gitmeyle, selam söylemeyle olmuyor. ‘Sökenliyim ben` dedim. Söken`e gittiler, kimse bakmadı. ‘Kumyalılıyım` dedim. Kumyalı`ya gittiler. Balık yemesini bilmezsen Kumyalı`ya gitmeyeceksin. Ben sizlerin bir parçasıyım. Ben Giresun ittifakının adayıyım. Ben herkesin adayıyım. Tamirci çırağı Fuat Köse, ‘suda indirim yapacağım` dedi. Emeklimizin durumu çok kötü. Emekliye yüzde 40, hanelere yüzde 20 indirim yapacağım. Sosyal tesislerimizde öğrencilerimize, indirim yapacağız. Belediyede çalışan dostlarıma, arkadaşlarıma da yüzde 50 sosyal tesiste indirim sözü verdim. Bunu duymadı herhalde. Beş yıldır görevdesin. Neden bu zamana kadar yapmadın? Şimdi söz veriyorlar, ‘Suda yüzde 50 indirim yapacağım` diye. Seni suda indirim yapmamak için kim zorladı? Suda indirim yaptın da elini, kolunu bağlayan oldu mu? Bizler belediye meclis üyesi grubu olarak suda indirim için önerge verdik. Bize güldü. Şimdi, biz ona güleceğiz. Her şeyi taklit ediyorlar. Yalnız bir şeyi taklit edemediler. Benim en büyük projemi taklit edemediler. Ben herkesi seveceğim. Onlar bunu söyleyemediler, söyleyemediler. Ben herkesi kucaklayacağım. Bu projemi taklit edemiyorlar. Çünkü yürek işidir sevmek. Bunu taklit edemezler. Biz kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan herkesin ama herkesin başkanı olacağız. Birlikte yöneteceğiz. Eski Giresun`u özlüyorum. Birlikte eski Giresun`a gideceğiz. Biz yola çıktık, bizi kaale almadılar. Sonra gücümüzü, peşimizdeki halk gücünü gördüklerinde endişeye kapıldılar. Gittiğimiz yerlere asfalt dökmeye başladılar. Çocuk bahçelerini tamir etmeye başladılar. En önemlisi -onu tebrik ediyorum- işçimize, çalışanımıza beş yılda ilk defa zam verdi. Bu hizmetler benim hizmetlerim. Daha gelmeden yaptım bunları. Siz bir de beni göreve gelince görün.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA