27 Nisan 2024 Cumartesi

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

VAHAP SEÇER, ÇAMLIYAYLA`DA HALKLA BULUŞTU: “ÇAMLIYAYLA’YI İMRENİLİR BİR HALE GETİRECEĞİZ”


Başkan Seçer’e Çamlıyayla ziyaretinde, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Gülay Şimşek eşlik etti.

 

Tarih : 27 Mart 2024 Çarşamba 15:12   Okunma : 273

Mersin`in 13 ilçesini gezerek sık sık halkla bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bu kez de Çamlıyayla İlçesi`ni ziyaret etti.

Çamlıyayla`da ilk olarak Sarıkavak Mahallesi`ni ziyaret eden Seçer, mahalle halkı tarafından ‘Büyük Başkan` sözleriyle karşılandı. 

Daha sonra Atdağı, Çakırlıboğazı ve Sebil Mahalleleri`ni ziyaret eden Seçer`e yurttaşlar, “Seni sadece 31 Mart`ta değil hiçbir zaman unutmayız. Yolun bahtın açık olsun Başkanım” diyerek sevgi gösterisinde bulundu.

“ÇAMLIYAYLALILARIN BİR DEDİĞİNİ İKİ ETMİYORUZ”

Çamlıyayla ilçesinde mahalle gezilerinde yurttaşlarla bir araya gelen Başkan Seçer, Kanal 33`ten Ahmet Özdemir`in sorularını yanıtladı. Çamlıyayla`da gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatan Seçer, “Çamlıyaylalıların bir dediğini iki etmiyoruz. Her zaman onların yanında olduk. ‘Bizim görev alanımızdır değil` demedik. İçme suyundan yol yapımına sinekle mücadeleden diğer ihtiyaçlara kadar her konuda yurttaşlarımızın yanında olduk” dedi.

Büyükşehir olarak Çamlıyayla`ya yaptıkları hizmetlere değinen Seçer, “Çok modern bir katlı otopark yaptık. Mersin merkeze ne yapıyorsak aynı kalitede buraya da bir otopark yaptık. Yıllardır Çamlıyaylalıların bizden istediği bir hizmetti. Onu gerçekleştirdik. Burada hem pazar kuruyoruz hem etkinlikler olduğunda orada yapmalarına müsaade ediyoruz. Çok yönlü, çok fonksiyonlu güzel bir yatırım oldu. Çamlıyaylalılara hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

“ÇAMLIYAYLA`YI İMRENİLİR BİR HALE GETİRECEĞİZ”

Çamlıyayla merkez için bir proje yaptıklarını söyleyen Seçer, “Projesi hazır. Üzerinde bazı değişiklikler yapılacak. Buraları imrenilir bir hale getireceğiz. Yerliler misafirini buraya getiriyor. Buraya geldiklerinde tertemiz, düzenli bir ilçe ve yayla görüntüsü olsun istiyoruz, bunu da gerçekleştireceğiz. Çamlıyaylalılara sözümüzdür” dedi.

KANALİZASYON VE ATIKSU ARITMA TESİSİNİ YATIRIM PROGRAMINA ALACAĞIZ”

Seçer, kanalizasyonu olmayan Çamlıyayla için müjdeyi vererek, “Bu bölgenin tamamını kapsayan bir kanalizasyon ve atıksu arıtma tesisi projemiz hazır. Önümüzdeki 5 yılda finansman şartlarına göre en kısa sürede yatırım programını alacağız ve başlayacağız” diye konuştu.

Çamlıyayla`nın su sorunu olmadığına da vurgu yapan Seçer, “Biz burayı Cehennemdere`den besliyoruz. Oraya bazı yatırımlar ve sistemde revizyonlar yaptık; o işimizi gördü. Kurak geçmesine rağmen birkaç yıldır Çamlıyaylalı hemşerilerim susuzluk yaşamadılar” dedi.  Seçer, MESKİ`nin bölge için çok önemli bir malzeme deposu yaptığını da sözlerine ekleyerek, içme suyu arızalarını daha çabuk giderdiklerini söyledi.

 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, Vahap Seçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA