9 Haziran 2024 Pazar

01:13   ALI KOÇ VE AZIZ YıLDıRıM 6 YıL SONRA CANLı YAYıNDA BIR ARAYA GELDI   21:37   TÜRKIYE`NIN IKINCI ASTRONOTU ATASEVER, DÜNYAYA DÖNDÜ   21:03   İZMIR`DE TİP ÜYELERINDEN ASGARI ÜCRET ÇAĞRıSı: "TEMMUZ`DA ARA ZAM, INSANCA YAŞAM"   20:57   CHP`LI TANRıKULU`NDAN ESKI ERGANI BELEDIYE BAŞKANı KARTALMıŞ`ıN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   20:52   ÖZGÜR ÖZEL, BULGARISTAN`DA YAPıLACAK SEÇIMLERDE OY HAKKı BULUNAN TÜRKIYE CUMHURIYETI VATANDAŞLARıNı SANDıĞA GITMEYE DAVET ETTI   20:49   ALI KOÇ`TAN AZIZ YıLDıRıM`A ÇAĞRı: "FENERBAHÇE`NIN MENFAATI IÇIN HER ŞEYI SINEYE ÇEKMEYE RAZıYıM"   20:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN TARIHI KENTLER BIRLIĞI BAŞKANLıĞı`NA SEÇILEN MANSUR YAVAŞ`A TEBRIK   19:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN İZMIR`DE BAŞKANLAR ZIRVESI   18:59   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ‘ASGARI ÜCRET` RESTI: "KIMSE ASGARI ÜCRETI GÜNCELLEMEMEYI DÜŞÜNMESIN"   18:18   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANıYOR. ANKETLERE GÖRE, AŞıRı SAĞ PARTILERDEKI YÜKSELIŞ DIKKATI ÇEKIYOR   17:47   BELDIBI HALKı TEPKILI: "ATATÜRK PARKı, PARK OLARAK KORUNMALı"   17:31   TÜRKIYE`NIN IKINCI ASTRONOTU ATASEVER UZAY YOLUNDA   17:26   VELI AĞBABA`DAN ERDOĞAN`A: "FAKIR FUKARA SENIN GIBI SPONSOR BULAMıYOR. FAKIR FUKARANıN REMZI`SI YOK, YURT DıŞıNDA NASıL OKUTACAK?   17:13   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: ``AKP`YE OY VEREN SEÇMENIN BILE YÜZDE 82`SI BU EĞITIM SISTEMINDEN RAHATSıZ``   16:31   TARIHI KENTLER BIRLIĞI BAŞKANı MANSUR YAVAŞ OLDU   16:28   ERDOĞAN: DEZENFLASYON SÜRECINE GIRIYORUZ   16:25   LÖSEV`IN MUTLU ET PAKETLERI ANKARALı AILELERE ULAŞTıRıLDı   15:56   MÜFREDATı GERI ÇEKIN PLATFORMU: `` ÇOCUKLARıMıZı 11 HAZIRAN`DA OKULA GÖNDERMEYECEĞIZ``   15:37   YKS`NIN BIRINCI OTURUMU TYT`YE GIREN ADAYLAR, MATEMATIK SORULARıNıN ZORLUĞUNA DIKKATI ÇEKTI   15:30   D-8 ORTAK BILDIRISI: ABD`YI FILISTIN`IN BM`YE TAM ÜYELIĞI KONUSUNDAKI VETOSUNU KALDıRMAYA ÇAĞıRıYORUZ  
 
     
   

İYİ Parti’de kurucu üyeler Akşener’e Olağanüstü Kurultay çağrısı yaptı


İYİ Parti’nin İzmir’deki kurucu üyelerinden 30 isim basın açıklaması yaparak Genel Başkan Meral Akşener’e Olağanüstü Kurultay çağrısı yaptı.

 

Tarih : 25 Nisan 2019 Perşembe 16:41   Okunma : 807

 

İYİ Parti Genel Merkezi Kurucular Kurulu üyesi Özcan Pehlivan'ın da aralarında olduğu yaklaşık 30 parti üyesi, basın açıklaması yaptı.

Bayraklı'da toplanan partililer adına basın açıklamasını okuyan İYİ Parti İzmir Gençlik Kolları İl eski Başkanı Doğukan Demirel, şunları söyledi:

"Partililer rahatsız''

"Her türlü olumsuz koşula tehditlere zorlama ve baskılara rağmen ülkemizin geleceği ile ilgili kaygıları olan, milletimizin daha müreffeh bir istikbale sahip olmasını amaçlayan, daha önce siyaseten herhangi bir aidiyeti olmayan binlerce inanmış vatandaşımızın da katkılarıyla kurulan partimizin, ne yazık ki ilk gün kurulduğu felsefeden uzaklaştırılmaya çalışıldığını görmekteyiz. 24 Haziran seçimleri sonrasında teşkilatımızın kurucu unsurlarının ekseriyeti ile ilgili alınan atama kararları, kurucularımızı ve parti tabanımızı son derece rahatsız etmiştir.

Akşener'e kurultay çağrısı

Üzülerek görmekteyiz ki partimizin genel merkez yönetim kademesindeki bazı isimlerin başarısızlığı olumsuz sonucun en önemli nedenidir. Bu nedenle geçen süre zarfında yaşanan iki seçimde de arzu edilmiş sonuçlar alınamamıştır. Kitlelerin partisi olarak iktidara gelme amacıyla kurulan ve bu yolda büyük bir ümit olan partimizin yerel seçimlerde aldığı sonuçlar düşündürücüdür.

Teşkilatımızı ve parti tabanımızı rahatsız eden sebeplerin kuruluş felsefemizden uzaklaştırarak her iki seçimde de yaşanan başarısızlıkta önemli rol oynamış olan isimlerin ve nedenlerin muhasebesini yapmak, kuruluş günlerine dönmek için Genel Başkanımız Meral Akşener'in ivedilikle olağanüstü büyük kurultayı toplaması için çağırmaya, genel idare kurulumuzu bu doğrultuda karar almaya davet ediyoruz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA