4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

Başkan Özyiğit, Ziyaretine Gelemeyen Hüseyin Amcayla Buluştu


Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kendisini görmek isteyen ancak rahatsızlığı nedeniyle belediyeye gelemeyen Hüseyin Yavuz’u evinde ziyaret etti. Yavuz ailesine misafir olan Başkan Özyiğit’e meşhur Yörük sıkması ikram edildi.

 

Tarih : 8 Mart 2020 Pazar 03:43   Okunma : 1130

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, taleplerini dinlemeye devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana Yenişehirlilerle iç içe olan  ve mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların şikayet ve önerilerini alan Başkan Özyiğit, son olarak Yavuz ailesine konuk oldu. Başkan Abdullah Özyiğit, kendisini görmek isteyen, ancak rahatsızlığı nedeniyle evden çıkamayan Hüseyin Yavuz ve ailesiyle buluştu. Başkan Özyiğit’i karşında gören Yavuz’un mutluluğu gözlerinden okundu. Yavuz ailesi ilk kez kendilerini ziyaret eden bir belediye başkanını evlerinde ağırlamanın heyecanını yaşadı. 

BAŞKAN ÖZYİĞİT “MUTLU BİR YENİŞEHİR’İ HEP BİRLİKTE OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Hüseyin Yavuz ve misafirperver ailesi ile tanışmanın kendisini mutlu ettiğini söyleyen Başkan Abdullah Özyiğit, “Hüseyin amcanın beni görmek istediğini, fakat rahatsız olduğu için gelemediğini duyunca, biz kendisine ziyarette bulunduk. Hem Hüseyin amca hem de güler yüzlü ve misafirperver ailesi ile tanışmak ve onlarla sohbet etmek beni de çok mutlu etti. Elleriyle yaptıkları sıkması için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Yenişehir’imizde hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Kentimizi konuşuyoruz, varsa şikayetlerini ve önerilerini alıyoruz. Yenişehirimizi sokak sokak, ev ev geziyoruz. Mutlu bir Yenişehir’i hep birlikte oluşturmak istiyoruz.”dedi.

YAVUZ “BİR YENİŞEHİRLİ OLARAK KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM”

Hüseyin Yavuz ise Başkan Abdullah Özyiğit’in ziyareti nedeniyle çok mutlu olduğunu ve Yenişehir de yaşadığı için kendisini şanslı hissettiğini ifade ederek şunları söyledi: “ Başkanımız Abdullah Özyiğit’i uzun zamandır görmek ve tanışmak istiyordum ancak sağlık sorunlarım nedeniyle yanına gidemedim. Başkanımız geldi ve bizleri çok mutlu etti. Bir Yenişehirli olarak kendimi şanslı hissediyorum, Başkanımıza çok teşekkür ediyorum”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA