21 Mayıs 2024 Salı

15:47   ETEM ÇALIŞKAN, BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ   15:42   FENERBAHÇE`DEN 3 İSİM İFADEYE ÇAĞIRILDI   14:38   CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL, BAHÇELİ`YE DÖRT SORUYLA KARŞILIK VERDİ   14:01   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENTİN EN YOĞUN BÖLGESİNDE 3 HİZMET BİRDEN    13:55   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE, KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU   13:10   10 EKİM ANKARA KATLİAMI DAVASI AVUKAT KOMİSYONU`NDAN AYM`NİN KARARINA TEPKİ   12:19   21 MAYIS 1864 ÇERKES SÜRGÜNÜ`NÜN 160. YILI... KAFKAS VE ÇERKES DERNEKLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK   11:46   ALİ YERLİKAYA`DAN `FETÖ` OPERASYONU AÇIKLAMASI: "28 İLDE DÜZENLENEN `KISKAÇ-16` OPERASYONLARINDA 46 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   11:19   AHMET VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "MADEN İŞLETME SAHASI GENİŞLETİLMEYE DEVAM EDERSE ORMANSIZ KALACAĞIZ"   10:29   KAMU ALACAKLARINDA GECİKME ZAMMI ORANI YÜZDE 4,5`E ÇIKARILDI   09:49   ERDOĞAN TOPRAK: "KPSS`YE GİRECEK 3,5 MİLYON GENCİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ"   09:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ    08:54    İSTANBUL`DA YENİ 1 MAYIS GÖZALTILARI   21:56   ERDOĞAN: “MEVCUT ANAYASA`NıN YENI TÜRKIYE`YI TAŞıMASı MÜMKÜN DEĞILDIR”   21:04   TÜRKIYE`DE İRAN CUMHURBAŞKANı REISI`NIN VEFATı DOLAYıSıYLA 1 GÜNLÜK MILLI YAS ILAN EDILDI   20:39   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUN ECZACı ODASı`Nı ZIYARET ETTI   17:39   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN DEMIRTAŞ`A ZIYARET: "TÜM TÜRKIYE HALKLARıNA `DEMOKRASI MÜCADELESINDEN ZERRE GERIM ADıM ATMASıNLAR` MESAJı VERIYORLAR"   17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   16:01   GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI: ``EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ GIDA FİYATLARININ ARTMASI VE HALKIN ALIM GÜCÜNÜN DÜŞMESİ``   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...  
 
     
   

CHP’li Akar Muhtarlarla Buluştu


Önceki dönem CHP il başkanı olan Faruk Akar Akdeniz ilçesindeki Çay, Çilek,Özgürlük, Karaduvar ve yeşil çimen mahalle muhtarları ile buluştu.

 

Tarih : 24 Ağustos 2020 Pazartesi 17:01   Okunma : 2348

Önceki dönem CHP il başkanı olan Mehmet Faruk Akar Akdeniz ilçesindeki Çay, Çilek,Özgürlük, Karaduvar ve yeşil çimen mahalle muhtarları ile buluştu. Karaduvar mahallesinde bir restaurantta yapılan yemekli toplantının gizlilik içinde olması, Yeşil çimen mahalle muhtarının yemeğin resmini sosyal medya hesabından paylaşması ile ortaya çıktı. Toplantıya katılan muhtarların özellikle seçmen yoğunluğunun doğulu vatandaşların çoğunlukta olduğu mahallelerin muhtarları olması dikkat çekti.

Neden özellikle bu mahalleler ve neden zamanlama şimdi.?

Gazetemizin ulaştığı CHP’li Akar’a sorduk, Akar, yaptığı açıklamada;Daha önceden kararlaştırmıştık ,günü belli değildi . Bu güne denk geldi. Eski arkadaşlarız, dostluklarımız ilk günkü gibi tertemiz duygularla devam ediyor. Bir müddettir gündem yoğunluğundan bir araya gelememiştik. Güzel bir akşam oldu.

Siyaset mutlaka vardır, yerel yönetimler konuşuldu mu?

"Tabii ki bizlerin olduğu yerde siyaset vardır. Konuşuldu da.. özellikle hizmetlerin daha etkin bölgeye ulaşmasında yöntemler ve ilişkiler konuşuldu. Bölge mahallelerinin yapısal sorunlarının çözümü konusundaki adımların hızlandırılması konuları ağırlıktaydı. Kentsel dönüşüm, alt yapı, parklar, mahalle içindeki hayvan beslenmesi ve sosyal yardımlar gibi.. Önümüzdeki günlerde sayıca biraz daha kalabalık olarak bir araya geleceğiz. Sorunların çözümüne katkı koymaya devam edeceğiz. Muhtar kardeşlerimin hizmet konusunda yapıcı ve heyecanlı oluşları bölge için bir kazançtır. Belediye başkanlarımızın bu heyecana ortak olacaklarını düşünüyorum. Seçimler gelir geçer, eserler ebediyete intikal eder. Herkes yaptığının mükafatını mutlaka görürür," şeklinde konuştu

Paylaş :
Etiketler :   CHP’Lİ AKAR, MUHTARLARLA, BULUŞTU, CHP, İL ÖRGÜTÜ, AKDENİZ, ARAP FARUK, BÜYÜKŞEHİR , BELEDİYESİ, MERSİN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA