2 Haziran 2024 Pazar

16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ESKI BAŞBAKAN TANSU ÇILLER`E BAŞSAĞLıĞı DILEDI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"  
 
     
   

Hüseyin Baş: Ayrıştırmayalım, birleştirelim


BTP Lideri Hüseyin Baş,”Erol Mütercimler’e yapılan saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada,” Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı bir dil yerine, birleştirici, bütünleştirici bir dil kullanalım.”dedi.

 

Tarih : 9 Eylül 2020 Çarşamba 17:28   Okunma : 1084

BTP Lideri Hüseyin Baş, “Dindar gençliği bitirdiniz. Bunu Erol Hoca’ya saldırarak örtemezsiniz.” diyerek Erol Mütercimler’i hedef alanlara “birlik-beraberliğimiz adına yapıcı bir dil kullanmak ülkemize fayda sağlayacaktır.”dedi

Baş, “Biz ülke olarak vatana, bayrağa saldırı olmadığı sürece kardeşiz, biriz, beraberiz, bundan kimsenin endişesi olmasın. Bugün Erol hocayı hedef alanlar, yarın farklı kişileri hedef alabilirler. Bize düşen görev bu tür oyunlara gelmemektir. Biz oyunların farkındayız ve birliğimiz - beraberliğimiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Erol Mütercimler’in katıldığı bir canlı yayında imam hatip okullarını da kapsayan yozlaşmaya dikkat çektiği sözler, özellikle bazı kesimler tarafından çarpıtılarak hedef haline getirildi.

Ancak, canlı yayında sarf ettiği sözlerin kastı aşan bir şekilde çarpıtılarak “İmam hatiplilere hakaret etti” şeklinde bir kampanyaya dönüştürülmesine ve hakkında soruşturma açılmasının ülkemizdeki birlik beraberliği zedeleyeceği kanaatindeyiz. Lütfen yapıcı olalım.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Erol Mütercimler’e verdiği destekte şunlara yer verdi,

Baş, “Erol Mütercimler hiçbir kimseye veya bir gruba hakaret etmez! Ona saldıranların kuyruk acısı onun aydın kimliğinedir. Herkes “arka bahçede” dindar değil aksine deist bir gençlik yetiştiğini biliyor. Bunu Erol Hocaya saldırarak örtemezsiniz.” Diyerek, Erol Mütercimler’e yönelik sistemli saldırının ve başlatılan kararlama kampanyasının ülkemize zarar vereceğini işaret etti.

Eksiğimizi göreceğimize, eksimizi tamamlayalım

Baş, “Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Birbirimize en fazla tahammül edeceğiz günlerdir. Lütfen, birbirimize kırıcı dahi sözler sarf etmekten kaçınalım. Eksiğimizi göreceğimize, eksimizi tamamlayalım. Bardağın dolu tarafına bakalım.”dedi.

Kardeşliği birlik beraberlik dilimizle BTP olarak biz getireceğiz

BTP Lideri Hüseyin Baş , “Bu ülkenin bir beraber olması için birleştirici ve bütünleştirici bir dile ihtiyaç vardır. Bu ülkeye kardeşliği birlik beraberlik dilimiz ile Bağımsız Türkiye Partisi olarak biz getireceğiz.”diyerek ülkemizde herkesi sükûnete çağırdı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA