29 Mayıs 2024 Çarşamba

16:10   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, ŞIMŞEK`I ELEŞTIRDI   15:05   1 MAYıS TUTUKLULARıNıN AILELERI TBMM ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı   14:25   ÖĞRETMENLERIN TBMM ÖNÜNDEKI NÖBETI ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE...   12:05   "ETKI AJANLıĞı" DÜZENLEMESINE TEPKILER SÜRÜYOR...   11:25   CHP HEYETI, BURDUR`DA   11:19   ÖZGÜR ÖZEL, GEZI EYLEMLERININ 11’INCI YıLı DOLAYıSıYLA PAYLAŞıM YAPTı   07:47   HALK BULUŞMASıNDA SEVER’ E YOĞUN ILGI   01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   19:01   İLIÇ ÇÖPLER ALTıN MADENI`NDE YENIDEN TOPRAK KAYMASı YAŞANDı. SSR MADENCILIK, ÖLÜ VEYA YARALıNıN OLMADıĞıNı BILDIRDI   12:10   LIMAK`TAN PALAU DE LA MÚSICA`YA DESTEK   12:07   CHP BALıKESIR MILLETVEKILI SARı: `FAIZ ARTıŞıYLA ÇIFTÇIYI DAHA DA BATAĞA SÜRÜKLEDILER"   11:49   AK PARTI`YE OY VEREN EMEKLI ISYAN ETTI: "BEN AK PARTILIYDIM AMA GÜNAHıMı DAHI VERMEM. BIZ MAAŞıMıZA ZAM ISTIYORUZ"   11:47   EMEKLILER KURBAN BAYRAMı`NDAN ÜMIDINI KESTI: "EMEKLININ KENDISI KURBAN. İKTIDAR YıLLARDıR EMEKLIYI KURBAN ETTI"   11:14   TAG OTOYOLU`NDAKI KAZADA ÖLEN 10 KIŞININ KIMLIĞI BELIRLENDI   11:10   ERHAN ADEM`DEN, TARıM BAKANı YUMAKLı`YA ITHAL ET TEPKISI: HALKıN HASTALıKLı ET YEMESINE GÖZ YUMAMAZSıNıZ, SUÇ IŞLIYORSUNUZ   10:50   GELIR ADALETSIZLIĞINDEN YAKıNAN ERDOĞAN`A YURTTAŞLARDAN TEPKI: HER ŞEYI BATıRDı... HÜKÜMETIN SAYESINDE BÖYLE BIR  ANLAYıŞ IÇINDEYIZ   10:24   ÜÇ KEZ İŞKUR`A BAŞVURAN VE TALEBI REDDEDILEN 75 YAŞıNDAKI EMEKLI ŞERIF ÖZDEMIR: "DEVLET YAŞıMDAN UTANıYOR IŞ VERMIYOR AMA DILENDIRMEYE MECBUR BıRAKıYOR"   10:07   TÜRKIYE VOLEYBOL FEDERASYONU`NDAN, VOLEYBOLCULARıN EKONOMI SıNıFıNDA YOLCULUĞUNA ILIŞKIN THY`NIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "GERÇEĞE AYKıRı YAPıLAN AÇıKLAMALARı KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞIL"  
 
     
   

Ercik: Kadına şiddet insanlığa ihanettir


AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, kadına yönelik şiddeti ortadan kaldırmanın, toplumun tüm kesimlerinin ortak ve kararlı mücadelesi ile mümkün olabileceğini belirterek, “Kadına yönelik şiddet insanlığa ihanettir. Kadınlarımıza yapılan her türlü şiddete karşı turuncu çizgimizi çekiyoruz” dedi.

 

Tarih : 25 Kasım 2020 Çarşamba 17:12   Okunma : 1093

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, kadına yönelik şiddeti ortadan kaldırmanın, toplumun tüm kesimlerinin ortak ve kararlı mücadelesi ile mümkün olabileceğini belirterek, “Kadına yönelik şiddet insanlığa ihanettir. Kadınlarımıza yapılan her türlü şiddete karşı turuncu çizgimizi çekiyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ercik, Kadına Yönelik Şiddete Karsı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla açıklama yaptı. Kadına karşı şiddetle mücadelede sıfır tolerans ilkesini gözettiklerini vurgulayan Ercik, “Yaşamımız boyunca hayatımızın her anında varlığı olan kadınlarımız, annemizdir, eşimizdir, kardeşimizdir, evladımızdır, kısacası onlar bizim her şeyimizdir. Kadınlarımızın ellerinin değdiği her yer daha pozitiftir, daha yapıcıdır, üretken ve verimlidir. Kadınlarımıza yönelik şiddeti ortadan kaldırmak ancak toplumun tüm kesimlerinin ortak ve kararlı mücadelesi ile mümkün.

AK Parti, 18 yıllık iktidarı boyunca kadının hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğuna inancını defaatle kanıtlamış, kadını toplumdan, siyasetten, hayattan ayrıştıran her türlü zihniyetle vazgeçmeden sonuna kadar mücadele etmiş, büyük başarılara imza atmıştır. Hükümetimiz, şiddeti durdurmaya yönelik yoğun çaba göstermiştir. Halen devam eden bu mücadelede hem şiddet uygulayanlara karşı yaptırımları artırmış, hem de şiddete maruz kalan kadınlara maddi ve manevi destek vererek hayatlarına umut olmuştur. Kadına şiddet insanlığa ihanettir. Kadınlarımıza yapılan her türlü şiddete karşı turuncu çizgimizi çekiyoruz. Kadına karşı şiddetle mücadelede sıfır tolerans ilkesini gözetiyoruz. Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Gününde tüm dünyadaki kadınların uğradıkları şiddetin ortadan kalkmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AK PARTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA