19 Nisan 2024 Cuma

11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR  
 
     
   

Ünlü Dj ve Aranjör’den Global şarkı LOCO


DJ’lik kariyerinde pek çok ünlü isimle aynı sahneyi paylaşan Mahmut Görgen, aranjörlük kariyerinde çok daha yeni bir dönemin kapılarını aralayacak yeni teklisi “Loco”yu video klibiyle beraber müzikseverlerle buluşturdu.

 

Tarih : 19 Mart 2021 Cuma 00:58   Okunma : 911

DJ'lik kariyerinde pek çok ünlü isimle aynı sahneyi paylaşan Mahmut Görgen, aranjörlük kariyerinde çok daha yeni bir dönemin kapılarını aralayacak yeni teklisi “Loco”yu video klibiyle beraber müzikseverlerle buluşturdu.

Farklı tarzıyla dikkatleri üzerine toplayan Görgen, ‘Loco'nun prodüksiyon sürecinin oldukça keyifli geçtiğine değindi. 190 ülkede tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşan şarkının sözlerinde ise Marian'ın imzası var. Mahmut Görgen'in müzikseverlerle buluşturduğu Loco adlı şarkısının oldukça iyi bir enerjisi olduğundan dolayı daha şimdiden de pek çok radyoda yer almaya başladı.

Radyolardan da ilgi görmeye başlayan Görgen'in Loco ile ilgili düşünceleri ise şöyle; 'Benim için ‘Loco’nun yeri diğerlerinden çok daha farklı. Şarkıyı ingilizce ağırlıklı yaptık ancak ispanyolca cümleleri de içeriyor. Avrupa müzik listelerinde yer almak için genelde farklı şeyler gerektiği için bu defa tarzımın dışına çıkarak böyle bir şarkıyı müzikseverlerle buluşturmak özellikle de pandemi sürecinde beni çok olumlu etkiledi. Böyle dönemlerde üretmeyi sürdürmek, motivasyon açısından da fazlasıyla pozitif bir etki yaratıyor. ‘Loco'nun sözlerini ilk okuduğumda bu şarkının nasıl olması gerektiğine yönelik aklımdan geçen nerdeyse her şey sonuca da yansıdı. Loco artık 190 ülkede müzikseverlere emanet!”

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÜNLÜ, DJ, VE, ARANJÖR’DEN, GLOBAL, ŞARKI, LOCO

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA