5 Haziran 2026 Cuma

16:15   DORUK MADENCILIK: 15 MAYıS’TA IŞTEN AYRıLAN ÇALıŞANLARıN TÜM YASAL HAKLARıNA ILIŞKIN ÖDEMELER TAMAMLANDı   16:14   MUHALEFET LIDERLERI DORUK MADENCILIK IŞÇILERIYLE BULUŞTU: BU ÜLKE BIR EMEK CEHENNEMI   15:13   SINAN SEPETÇI: BANA OĞLUMUN ILK ADıMLARıNı PARMAKLıKLARıN ARKASıNDAN IZLETTILER   15:11   TKDF BAŞKANı GÜLLÜ’DEN SÜRESIZ NAFAKA IPTALINE TEPKI: EKONOMIK BAĞıMSıZLıĞıNı KAYBEDEN KADıN, ŞIDDETTEN UZAKLAŞMA IMKANıNı DA KAYBEDER   14:10   İSTANBUL BAROSU ’SÜRESIZ NAFAKA’ DÜZENLEMESININ IPTALINE TEPKI GÖSTERDI   14:08   ÖZGÜR ÖZEL DORUK MADENCILIK IŞÇILERININ EYLEMINE KATıLDı: "SON KURUŞ ÖDENENE, HAKLARıNı ALANA KADAR MADENCILERIN ARKASıNDAYıZ"   11:39   KULISLERI HAREKETLENDIREN İDDIAYA ABB’DEN SERT YANıT: ’TAMAMı ASıLSıZ!’   11:10   SIYASETTE ’FIZIKI MÜCADELE’ ALARıMı! BAHÇELI’DEN CHP’DEKI KRIZ VE ’YENI PARTI’ SENARYOLARıNA ŞOK ANALIZ!   10:02   MERSIN’DE ’ATA MIRASı’ SEFERBERLIĞI: GÜLNAR’ıN MEŞHUR NOHUDU TOPRAKLA BULUŞTU!   16:52   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “TISAN’ıN KADERI DEĞIL, MERSIN’IN GELECEĞI YARGıLANıYOR”   16:41   MEZITLI ZABıTASıNDAN PAZARLARDA SıKı TARTı DENETIMI   16:30   İSTANBUL ÖZEL İTALYAN LISESI’NDE 123 GÜNDÜR DEVAM EDEN GREV SONA ERIYOR   16:10   ÖZGÜR ÖZEL’DEN EKREM İMAMOĞLU’NA DOĞUM GÜNÜ MESAJı   15:41   AK PARTI’DE DÖRT IL BAŞKANı GÖREVDEN ALıNDı   15:41   ALI BOZAN’DAN ADALET BAKANLıĞı’NA: “TAHLIYE ERTELEMELERI İNFAZ REJIMINE DÖNÜŞTÜ”   15:39   İRAN, ABD DıŞIŞLERI BAKANı RUBIO’NUN "İRAN BAĞLANTıLı SUIKAST PLANı" IDDIALARıNı REDDETTI   15:38   İBB DAVASı’NDA 44. GÜN.... EKREM İMAMOĞLU: "CANıM PARTIMIN BAŞıNDAKI KAYYUMA, BU INSANLARA HıRSıZ, RÜŞVETÇI DIYEN, IFTIRA ATANLARA, SÖZLERINI AYNEN IADE EDIYORUM”   15:37   CHP’LI AĞBABA: TÜRKIYE’NIN 150 YıLLıK DEMOKRASI TARIHINE DARBE YAPıLıYOR   14:33   İBB DAVASı’NDA 44. GÜN: EKREM İMAMOĞLU, DOĞUM GÜNÜNÜ IKINCI KEZ CEZAEVINDE KUTLUYOR   09:50   10 YıLDıR BEKLIYORLARDı, ÇILE BITTI! MERSIN’DE O MAHALLELER MUSLUKTAN AKAN SUYA KAVUŞTU  
 
     
   

“Biz Bu Ülkenin Sigortasıyız”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Toroslar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’ne katıldı. Başkan Kocamaz kongrede yaptığı konuşmasında, “Bizler bu ülkenin bir sigortası olarak mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz”dedi.

 

Tarih : 3 Eylül 2017 Pazar 23:17   Okunma : 2332

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Toroslar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’ne katıldı. Başkan Kocamaz kongrede yaptığı konuşmasında, “Bizler bu ülkenin bir sigortası olarak mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz”dedi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, Mersin Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Veysi Çalışkan, Mersin Taş Medreseli Ülkücüler İl Temsilcisi Ünal Atik, MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu Var, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, delegeler ve partililer ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer aldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, konuşmasına başlamadan önce herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, bu bayramın tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını temenni etti.

“Yükselttiğimiz bayrağı bir daha indirmeyeceğiz”

Milliyetçi Hareketin 50 yaşına merdiven dayamış ve Türkiye’nin en çok emek verilen hareketi olduğunu dile getiren Başkan Kocamaz,“Rahmetli Başbuğumuzdan bu yana gerçekten birçok mücadele insanının şahadet şerbeti içtiği ama iktidar noktasında vatandaşımızdan gerekli desteği tam manasıyla alamamış olsak da bu ülkenin bir sigortası olarak mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Nasıl, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne içten ve dıştan çeşitli kumpaslar kuruluyorsa, özellikle Milliyetçi Harekete de kurulduğu günden bu yana aynı şekilde içten ve dıştan kumpaslar devam etmektedir. Onun için oyunlara gelmemek ve birbirimizi sahiplenmek, saflarımızı sıklaştırmak mecburiyetindeyiz. Büyük mücadeleler sonucu yükselttiğimiz bayrağı bir daha indirmemek üzere azimle ve gayretle çalışmak mecburiyetindeyiz” dedi.

“Aynı yolda yürüyen dava insanlarını birbirine düşürmeye çalıştılar”

Yaklaşık 10 gündür Mersin’in en batısından en doğusuna kadar, 30 Ağustos Zafer Şenlikleri adı altında Büyükşehir Belediye olarak bir dizi etkinlik yaptıklarını ve bu etkinlikler sayesinde vatandaşlar ile kucaklaştıklarını ifade eden Başkan Kocamaz, “Onların Milliyetçi Hareketçi bir yerel yönetimden duydukları memnuniyeti ve yapılan hizmetleri bizzat yerinde gördük, tespit ettik. Tabi ki biz mücadelemize hep birlikte devam edeceğiz. Gerçekleşen 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Mersin’de ülkücülerin, Milliyetçi Hareketçilerin yerel yönetimde olmasından rahatsız olan bir grup, misyon üstlenmiş kişi ya da kurum, başta Büyükşehirimiz olmak üzere kumpaslar üzere kumpaslar kurdular. Bizi birbirimize düşürmeye çalıştılar. İnsanları asılsız ihbarlarla gözaltına aldılar, tutukladılar. En sonunda da gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bugün de bu gerçeklerin ortaya çıkmasından rahatsız olan hainler, yeniden kumpaslarla sosyal medyada düzenledikleri tezgâhlarla bir taraftan bizim üzerimize oyun oynarken, bir taraftan da Milliyetçi Hareketçileri, ülkücüleri aynı yolda yürüyen dava insanlarını birbirine düşürmek için yeni yeni tezgahlar, yeni yeni fitneler ortaya atmaya çalıştılar” şeklinde konuştu.

Kurulan tezgâhlar karşısında oyuna gelmemek zorunda olduklarını ve birbirlerine sahip çıkmak mecburiyetinde bulunduklarını sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Biz mademki Mersin gibi kozmopolit bir yerde ilk defa bayrağı taş binanın gönderine diktiysek, o bayrağı orada tutmak boynumuzun borcu. Bizim bu görevlere gelmemiz bu davanın çocuklarının bu görevlere gelmesi Mersin’i kendileri için bir arena haline getiren ve burada istedikleri gibi at koşturan birlerini rahatsız etti ve bir türlü bizim buralarda görev almamızı kabullenebilmiş değiller. Yörük ve Türkmenler ülkenin başına bir hal geldiğinde çağrılacak, dağlardan inecek, mücadelesini verecek ve iş bittikten sonra tekrar yukarıya dağlara çıkıp davar gütmeye devam edecek. Bize biçtikleri misyon bu. Ama şunu herkes bilsin ki artık Yörük ve Türkmenlerde uyandı. Sadece dağlarda davar gütmek değil artık şehirlere inip kentleri yönetmeye başladılar, bundan da hiç kimse korkmasın biz bu ülkenin sigortasıyız. Biz birlikteliğimizi bozmadığımız sürece, aramıza girmek isteyen fitne ve fesatçılara fırsat vermediğimiz sürece Allah’ın izniyle hep birlikte vereceğimiz mücadeleyle o yükselen bayrak bir daha buradan inmeyecek” diye belirtti.

Konuşmaların ardından, Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, tek liste girdiği kongrede yeniden başkan seçildi.

Paylaş :
Etiketler :  mhp, mersin büyükşehir belediyesi, burhanettin kocamaz, hamit tuna.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA