2 Mart 2026 Pazartesi

15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"   14:47   İRAN’A AÇıLAN KAPıKÖY SıNıR KAPıSı’NDA GIRIŞI VE ÇıKıŞLAR SÜRÜYOR   16:02   TALAT DINÇER’DEN EMEKLILIKTE EŞITLIK KANUN TEKLIFI   15:54   İNCIRLIK’TE SıCAK HAREKETLILIK HABERINE GÖZALTı: TGS’DEN SERT TEPKI   15:48   ADANA’NıN SAKLı CENNETI YUMURTALıK’TA SOSYAL BELEDIYECILIK RÜZGARı: HEM MINIKLER MUTLU HEM KARAVANCıLAR HUZURLU!   15:29   MERSIN’DE DÖRDÜZLERIN BASKETBOL AŞKı: BÜYÜKŞEHIR ILE HAYALLERINE POTADAN UÇUYORLAR!   04:58   RESMÎ GAZETE’DE DIKKAT ÇEKEN KARAR: EL NUSRA CEPHESI LISTEDEN ÇıKARıLDı!   04:54   MERSIN’DE RAMAZAN COŞKUSU: BINLERCE YÜREK ÖZGECAN ASLAN MEYDANı’NDA TEK SOFRADA BULUŞTU!   01:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BOLU’DA SERT TEPKI: "O 528 ÇOCUĞU OKUTAN ADAMDAN UTANMAZSıNıZ!"   20:17   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BURDUR’DA ŞOK AÇıKLAMA:    14:46   MERSIN’IN GELECEĞI ŞEKILLENIYOR! 30 BIN HEKTARLıK ALANDA DEV DÖNÜŞÜM HAMLESI   13:54   CHP AKDENIZ’DEN BERBERLER ODASı’NA "HAYıRLı OLSUN" ZIYARETI: GÜNDEM ESNAFıN VE EMEKLININ GEÇIM DERDI   12:48   MERSIN’DE ÜNIVERSITELILERE MEZUN OLMADAN "İŞ GARANTILI" KARIYER FıRSATı!   12:01   ERBIL SEMALARıNDA KORKUTAN GÖRÜNTÜ! İRAN HAVA SAHASı FLIGHTRADAR’DA TAMAMEN BOŞALDı   16:15   ÇIN, VATANDAŞLARıNA İRAN’A SEYAHAT ETMEMELERI VE ÜLKEDEN AYRıLMALARı UYARıSı YAPTı  
 
     
   

Vatandaşlar Hafta Sonu Mesire Alanına Akın Ediyor


Silifke Belediyesi tarafından hizmete açılan Sayağzı Mesire Alanı, hafta sonlarında vatandaşların akınına uğruyor.

 

Tarih : 26 Eylül 2017 Salı 13:43   Okunma : 2688

Sevdiklerinizle güzel bir vakit geçirip, piknik yapıp, çayınızı yudumlarken sohbetin tadına varabileceğiniz Mesire Alanı, hafta sonlarınıza renk katmaya devam ediyor. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Mesire Alanı, kent merkezinde yer alması ve kolay ulaşımı sebebiyle büyük ilgi görüyor. Güler yüzlü personelleri de bu alandan en iyi şekilde yararlanılması için gelen konuklarına yardımcı oluyorlar.

Göksu Nehri kenarında ki rengârenk bahçesi, çocuklara özel oyun alanları ve ferah atmosferiyle günün 24 saati hizmet veren bu yeşil doğa, özellikle hafta sonlarında vazgeçilemeyen dinlenme mekânı oldu. Mesire alanına gelen çocuklar da her türlü oyun grubunun yer aldığı parklarda buluşarak eğlenceli anlar yaşıyorlar.

VATANDAŞLAR MESİRE ALANI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Sayağzı Mesire Alanı'na Konya’dan geldiklerini belirten Mustafa Ayman,“Akrabamızı ziyaret etmek için geldiğimiz Silifke’de, böylesine yeşil ve nezih bir ortamda ağırlanmanın keyfini yaşıyoruz. Sevdiklerimizle ve akrabalarımızla mangalımızı yaktık, bu güzel ortamın keyfini çıkartıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz”  
Yine şehir dışından gelerek, üniversitede okumak için Silifke’ye geldiğini söyleyen Zeynep Maviş, “Burası gerçekten güzel bir mesire alanı olmuş. Arkadaşlarımızla bir araya gelip piknik yapabileceğimiz veya kafesinde oturup dinlenebileceğimiz hiçbir yer yoktu. Bu yıl okul için geldiğimizde çok şaşırdık ve hafta sonumuzu burada değerlendirmek istedik. Güzel bir yatırım ve hizmet olmuş”

Nezaket Seçmiş ve Gülzar Bolat ise mesire alanının şehrin gürültüsünden uzak güzel bir kaçış mekânı olduğunu belirterek, Başkan Mustafa Turgut ile Silifke’nin çehresinin tamamen değiştiğini vurguladı. 

“YENİ PROJELER VE HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kentimize rahat nefes aldıracak yeni sosyal yaşam alanlarını kazandırmaya devam ediyoruz. İlçemizin her bir köşesinin ayrı ayrı güzellikleri mevcut. Bu güzellikleri bu mekânları yeni projeler ve hizmetlerle taçlandırmaya devam edeceğiz.

Şehir merkezinde ve Göksu manzarasıyla eşsiz bir güzelliğe sahip olan Mesire Alanımız, yerli ve yabancı konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktadır. Şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak, son derece rahat edebileceğiniz bir mekân... Bununla birlikte yaz mevsimi içerisinde hizmete açtığımız Demokrasi ve Mukaddem Parklarımızda bu hizmetlerimizden bir tanesi. Rahat bir gün geçirmek isteyen vatandaşlarımızı, kentimizin böylesi güzel mekânlarına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Silifke, Mesire Alanı, Mustafa Turgut, Sayağzı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA