25 Nisan 2024 Perşembe

15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

Vatandaşlar Hafta Sonu Mesire Alanına Akın Ediyor


Silifke Belediyesi tarafından hizmete açılan Sayağzı Mesire Alanı, hafta sonlarında vatandaşların akınına uğruyor.

 

Tarih : 26 Eylül 2017 Salı 13:43   Okunma : 1936

Sevdiklerinizle güzel bir vakit geçirip, piknik yapıp, çayınızı yudumlarken sohbetin tadına varabileceğiniz Mesire Alanı, hafta sonlarınıza renk katmaya devam ediyor. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Mesire Alanı, kent merkezinde yer alması ve kolay ulaşımı sebebiyle büyük ilgi görüyor. Güler yüzlü personelleri de bu alandan en iyi şekilde yararlanılması için gelen konuklarına yardımcı oluyorlar.

Göksu Nehri kenarında ki rengârenk bahçesi, çocuklara özel oyun alanları ve ferah atmosferiyle günün 24 saati hizmet veren bu yeşil doğa, özellikle hafta sonlarında vazgeçilemeyen dinlenme mekânı oldu. Mesire alanına gelen çocuklar da her türlü oyun grubunun yer aldığı parklarda buluşarak eğlenceli anlar yaşıyorlar.

VATANDAŞLAR MESİRE ALANI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Sayağzı Mesire Alanı'na Konya’dan geldiklerini belirten Mustafa Ayman,“Akrabamızı ziyaret etmek için geldiğimiz Silifke’de, böylesine yeşil ve nezih bir ortamda ağırlanmanın keyfini yaşıyoruz. Sevdiklerimizle ve akrabalarımızla mangalımızı yaktık, bu güzel ortamın keyfini çıkartıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz”  
Yine şehir dışından gelerek, üniversitede okumak için Silifke’ye geldiğini söyleyen Zeynep Maviş, “Burası gerçekten güzel bir mesire alanı olmuş. Arkadaşlarımızla bir araya gelip piknik yapabileceğimiz veya kafesinde oturup dinlenebileceğimiz hiçbir yer yoktu. Bu yıl okul için geldiğimizde çok şaşırdık ve hafta sonumuzu burada değerlendirmek istedik. Güzel bir yatırım ve hizmet olmuş”

Nezaket Seçmiş ve Gülzar Bolat ise mesire alanının şehrin gürültüsünden uzak güzel bir kaçış mekânı olduğunu belirterek, Başkan Mustafa Turgut ile Silifke’nin çehresinin tamamen değiştiğini vurguladı. 

“YENİ PROJELER VE HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kentimize rahat nefes aldıracak yeni sosyal yaşam alanlarını kazandırmaya devam ediyoruz. İlçemizin her bir köşesinin ayrı ayrı güzellikleri mevcut. Bu güzellikleri bu mekânları yeni projeler ve hizmetlerle taçlandırmaya devam edeceğiz.

Şehir merkezinde ve Göksu manzarasıyla eşsiz bir güzelliğe sahip olan Mesire Alanımız, yerli ve yabancı konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktadır. Şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak, son derece rahat edebileceğiniz bir mekân... Bununla birlikte yaz mevsimi içerisinde hizmete açtığımız Demokrasi ve Mukaddem Parklarımızda bu hizmetlerimizden bir tanesi. Rahat bir gün geçirmek isteyen vatandaşlarımızı, kentimizin böylesi güzel mekânlarına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Silifke, Mesire Alanı, Mustafa Turgut, Sayağzı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA