21 Ocak 2026 Çarşamba

19:25   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:03   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı   18:05   “ÇUKUROVA KITAP FUARı’NDA YEREL KALEMLERDEN TARIHI DAYANıŞMA”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELI’YE EMEKLI AYLıĞı ÇAĞRıSı: “ÖNERGEYI SEN VER, BIZ KAYıTSıZ ŞARTSıZ SENIN DEDIĞIN IYILEŞTIRMEYE DESTEK VERECEĞIZ”   16:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı: "6 ŞUBAT’TA GEL BIRLIKTE GIDELIM HATAY’ıN SOKAKLARıNı GEZELIM, VAR Mı CESARETIN?"   16:26   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "TÜRKIYE’DE ÖĞRETMEN YETIŞTIREN OKUL KALMADı, HER ŞEYI KURUTTUĞU GIBI BU IKTIDAR ONU DA KURUTTU"   16:23   TEPAV: SGK’YA KAYıTLı ÇALıŞAN SAYıSı AYLıK BAZDA YÜZDE 3,3 AZALARAK 26 MILYON 78 BINE GERILEDI   16:21   İBB SOĞUKTA BIN 657 EVSIZI SıCAK YUVALARıNDA AĞıRLADı   13:37   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN TARIHI ÇAĞRı: ÇUKUROVA ULUSLARARASı FUAR VE KONGRE MERKEZI, MERSIN’I KÜRESEL LIGE TAŞıYACAK   13:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN EMEKLI AYLıKLARıYLA ILGILI AÇıKLAMASıNA YANıT: "SIZIN ÖNERGENIZE DESTEK OLMAYıZ"   13:17   NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU, ÇIFTE VATANDAŞLıK VE İSLAMOFOBI BAŞLıKLARıNDA ALMANYA’DA BIR DIZI TOPLANTı GERÇEKLEŞTIRDI   09:08   “SILIFKE’DE ÇOCUKLAR İÇIN YENI NESIL KAMPÜS: EĞLENCE, EĞITIM VE GÜVEN BIR ARADA”   20:03   CHP’DEN EMEKLILER İÇIN SAMIMIYET TESTI: MYK’DA KRITIK KARARLAR, ANKETLERDE BIRINCI PARTI   19:45   “MERSIN’DE TEMIZLIKTE TEKNOLOJI DÖNEMI: BÜYÜKŞEHIR FILOYA 22 YENI ARAÇ EKLEDI”   19:35   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARA SANAT DOLU SÖMESTR HEDIYESI: “TATIL BAŞLASıN, PERDE AÇıLSıN”   18:35   “CHP’DEN EMŞAV’A ANLAMLı ZIYARET: ŞEHIT AILELERI VE GAZILERIN SORUNLARı MASADA”   18:28   “MURAT ÇALıK’A HASTANEDE GIZLI MUAMELE: ‘BIR KARE GÖRÜNTÜDEN KORKUYORLAR’”   16:20   EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA YÜKSELTILMESINE ILIŞKIN TEKLIF… KONYALı EMEKLI: “SABAHA KADAR BEKÇILIK YAPıYORUM”   15:15   YARGıTAY’DA YSK ÜYELIĞI IÇIN SEÇIM BAŞLADı, ILK TURDA SONUÇ ALıNAMADı, SEÇIME YARıN DEVAM EDILECEK  
 
     
   

Vatandaşlar Hafta Sonu Mesire Alanına Akın Ediyor


Silifke Belediyesi tarafından hizmete açılan Sayağzı Mesire Alanı, hafta sonlarında vatandaşların akınına uğruyor.

 

Tarih : 26 Eylül 2017 Salı 13:43   Okunma : 2671

Sevdiklerinizle güzel bir vakit geçirip, piknik yapıp, çayınızı yudumlarken sohbetin tadına varabileceğiniz Mesire Alanı, hafta sonlarınıza renk katmaya devam ediyor. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Mesire Alanı, kent merkezinde yer alması ve kolay ulaşımı sebebiyle büyük ilgi görüyor. Güler yüzlü personelleri de bu alandan en iyi şekilde yararlanılması için gelen konuklarına yardımcı oluyorlar.

Göksu Nehri kenarında ki rengârenk bahçesi, çocuklara özel oyun alanları ve ferah atmosferiyle günün 24 saati hizmet veren bu yeşil doğa, özellikle hafta sonlarında vazgeçilemeyen dinlenme mekânı oldu. Mesire alanına gelen çocuklar da her türlü oyun grubunun yer aldığı parklarda buluşarak eğlenceli anlar yaşıyorlar.

VATANDAŞLAR MESİRE ALANI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Sayağzı Mesire Alanı'na Konya’dan geldiklerini belirten Mustafa Ayman,“Akrabamızı ziyaret etmek için geldiğimiz Silifke’de, böylesine yeşil ve nezih bir ortamda ağırlanmanın keyfini yaşıyoruz. Sevdiklerimizle ve akrabalarımızla mangalımızı yaktık, bu güzel ortamın keyfini çıkartıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz”  
Yine şehir dışından gelerek, üniversitede okumak için Silifke’ye geldiğini söyleyen Zeynep Maviş, “Burası gerçekten güzel bir mesire alanı olmuş. Arkadaşlarımızla bir araya gelip piknik yapabileceğimiz veya kafesinde oturup dinlenebileceğimiz hiçbir yer yoktu. Bu yıl okul için geldiğimizde çok şaşırdık ve hafta sonumuzu burada değerlendirmek istedik. Güzel bir yatırım ve hizmet olmuş”

Nezaket Seçmiş ve Gülzar Bolat ise mesire alanının şehrin gürültüsünden uzak güzel bir kaçış mekânı olduğunu belirterek, Başkan Mustafa Turgut ile Silifke’nin çehresinin tamamen değiştiğini vurguladı. 

“YENİ PROJELER VE HİZMETLER YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kentimize rahat nefes aldıracak yeni sosyal yaşam alanlarını kazandırmaya devam ediyoruz. İlçemizin her bir köşesinin ayrı ayrı güzellikleri mevcut. Bu güzellikleri bu mekânları yeni projeler ve hizmetlerle taçlandırmaya devam edeceğiz.

Şehir merkezinde ve Göksu manzarasıyla eşsiz bir güzelliğe sahip olan Mesire Alanımız, yerli ve yabancı konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktadır. Şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak, son derece rahat edebileceğiniz bir mekân... Bununla birlikte yaz mevsimi içerisinde hizmete açtığımız Demokrasi ve Mukaddem Parklarımızda bu hizmetlerimizden bir tanesi. Rahat bir gün geçirmek isteyen vatandaşlarımızı, kentimizin böylesi güzel mekânlarına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Silifke, Mesire Alanı, Mustafa Turgut, Sayağzı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA