29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

MSK Galibiyetleriyle Sevindiriyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Ekibi karşılaştığı HDI Sigorta Yalova VIP Kadın Basketbol Takımı’nı son salisede bulduğu sayı ile 58-56’lık skorla yenerken,MSK Kadın Hentbol Takımı’da Yozgat ASP GSK’yı 28-24 mağlup etti.

 

Tarih : 29 Kasım 2021 Pazartesi 19:30   Okunma : 666

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Takımı ve Kadın Hentbol Takımı, üst üste aldığı galibiyetleri ile ligdeki liderliklerini sürdürmeye ve sevindirmeye devam ediyor.

MSK Kadın Basketbol Takımı’ndan son salisede gelen galibiyet

Ligin 9’uncu haftasında HDI Sigorta Yalova VIP Kadın Basketbol Takımı ile oynadığı karşılaşmada gülen taraf (MSK) Kadın Basketbol Takımı oldu. Karşılaşmanın son saniyelerine kadar heyecan dolu anlar yaşanırken MSK Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Cansu Aslan Cankurt son salisede kaydettiği sayı ile takımına galibiyeti getirdi.

Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşmanın ilk çeyreğini 13-19, ikinci çeyreğini29-33 geride tamamlayan MSK Ekibi,üçüncü çeyrekte 42-41 öne geçerken, son çeyrekte Cansu Aslan Cankurt’un son salisede kaydettiği 2 sayılık basket ile karşılaşmadan 58-56 galip ayrıldı.

Baş antrenör İbrahim Sağdıç, kazandıkları için çok mutlu olduklarını ve bu galibiyete çok ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, “Evimizde bu galibiyet çok önemliydi. Üst sıralarda kalabilmek adına çok önemli bir galibiyet aldık. Kızları tebrik ediyorum, gerçekten çok iyi mücadele ettiler, yüreklerine sağlık. Ekip olarak çok istedik ve kazandık. İnşallah önümüzdeki maçlarda da kazanmaya devam ederiz” dedi.

Takım Kaptanı Nihan Tolğay, maçın kendileri için zor olduğunu dile getirerek, “Kazandığımız için çok mutluyuz ve aynı şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Son salisede kaydettiği 2 sayılık basket ile takımının karşılaşmadan galip ayrılmasını sağlayan Cansu Aslan Cankurt,kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Son topu kullanarak kazandığımız için çok mutluyuz” dedi. 

MSK Kadın Hentbol Takımı Yozgat deplasmanından lider döndü

MSK Kadın Hentbol Takımı, Hentbol 1’inci Lig Kadınlar A Grubu’nda 8’inci hafta karşılaşmasını Yozgat ASP GSK ile gerçekleştirdi. Yozgat ASP GSK ile Yozgat’ta Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği karşılaşmayı 28-24 kazanan MSK ekibi,14 puana yükselerek 1. Lig Kadınlar A Grubu’ndaki liderliğini sürdürdü.

Baştan sona kadar etkili bir oyun sergilediği karşılaşmanın ilk yarısını 14-11 önde tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, maç sonunda 28-24’lük skorla galip gelen taraf oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Ali Rıza Yeşil,“Kendi seyircisi ve evinde çok başarılı müsabakalar oynayan Yozgat ASP GSK karşısında sahada tam istediklerimizi yansıttık. Yürekleri ile oynadıkları ve son derece başarılı savunma yaptıkları için başarılı ve keyifli bir galibiyet kazandık. İnşallah haftaya Mut Spor Salonu’nda oynayacağımız ve seyircimizin de desteği ile Olimpik Pazar Spor Kulübü maçını da kazanarak ilk devreyi lider kapatmak istiyoruz. Sahada canla başla mücadele eden sporcularımı aldıkları bu haklı galibiyetten dolayı kutluyorum” dedi.

Hentbol 1. Lig Kadınlar A Grubu’nda en çok gol atan oyuncu unvanını elinde bulunduran Hatice Güler, karşılaşmada 12 gol atarak gol sayısını 81’e çıkardı ve unvanını korudu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA