11 Haziran 2026 Perşembe

22:45   KıLıÇDAROĞLU 9 VEKILI DISIPLINE SEVK ETTI, ÖZEL CEPHESINDEN ’GEÇERSIZ’ ÇıKıŞı!   19:11   CHP’DE DEPREM! 9 MILLETVEKILI İÇIN KESIN İHRAÇ İSTEMI: ’ARıNMA SIYASETI BAŞLADı’   17:50   CHP’DE DOKUZ MILLETVEKILI DISIPLINE SEVK EDILDI! UMUT AKDOĞAN’DAN TÜZÜK GÖNDERMELI İLK AÇıKLAMA   16:55   LÜTFÜ SAVAŞ: ’HEPIMIZ PARTIYE ÜYEYIZ’   16:50   SILIVRI’DEKI İBB DAVASıNDA SALONDAKILERI AĞLATAN SAVUNMA! ’UTANAN VARSA ÇıKABILIR, BEN UTANMıYORUM...’   16:37   CHP’DE KURULTAY DEPREMI: 76 İL BAŞKANıNDAN TARIH VEREREK ÇOK NET MESAJ! ’ÖNCÜLERIMIZ ÖZEL VE İMAMOĞLU’   16:35   LIVANELI VE AKBAYRAM’DAN CHP’YE ’MUTLAK BUTLAN’ TEPKISI: ÜNLÜ SANATÇıLAR ESERLERININ KULLANıMıNı ENGELLEDI!   16:22   AKıN GÜRLEK, "ÇıPLAK ARAMA" SORUSUNA YANıT VERMEDI: “TOPLANTıM VAR“   16:21   İSTANBUL BAROSU KADıN HAKLARı MERKEZI: KADıNLARıN BEDENLERINI VE ANNELIKLERINI BIR BASKı ARACıNA DÖNÜŞTÜRENLER UTANMALıDıR   16:21   MEZITLI BELEDIYESI’NIN DÜZENLEDIĞI 7’NCI ÖRTÜALTı ÜZÜM FESTIVALI, SONA ERDI   16:19   ALI MAHIR BAŞARıR: "KURULTAYı DERHAL TOPLAYıN"   15:17   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "DOĞU AKDENIZ’DE TÜRKIYE’NIN VE KıBRıS TÜRKÜ’NÜN HUKUKUNA KASTEDILIRSE CEVABıMıZ SERT OLUR"   15:16   NIHAT SÜTLAŞ: FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN ANLATTıKLARıNDAN SONRA KENDI MAĞDURIYETIMI ANLATMAKTAN UTANıYORUM... SILIVRI, VATAN EMNIYET’IN YANıNDA PARIS KALıR   14:14   KOÇ HODING’E BIR SILAHLı SALDıRı DAHA: DIYARBAKıR’DA OTOKOÇ HEDEF ALıNDı   14:14   CHP MYK KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı: İHRAÇLAR GÖRÜŞÜLECEK   13:13   AK PARTI GÜNDEME ALDı: ÜNIVERSITEDEN ATıLANLARA AF YOLDA   13:12   BURHANETTIN BULUT, AKıN GÜRLEK’E, İBB SORUŞTURMASıNDAKI KÖTÜ MUAMELE IDDIALARıNı SORDU   10:25   CHP’DE ’BUTLAN’ KRIZI SANAT DÜNYASıNA SıÇRADı! ÜNLÜ SANATÇıDAN ÇOK SERT REST: ’ASLA İZIN VERMIYORUM’   09:10   MERSIN’DE EĞITIMDE DEVRIM: 15 OKUMA SALONU GENÇLERIN KADERINI DEĞIŞTIRIYOR!   16:44   72 ILIN CHP İL BAŞKANLıĞı’NDAN ORTAK AÇıKLAMA: SEÇILMIŞ GENEL BAŞKANıMıZ ÖZEL, CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZ ISE İMAMOĞLU’DUR  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi Personeline; ’Proje Yönetimi Ve Danışmanlığı Eğitimi’


Akdeniz Belediyesi, personeline yönelik gerçekleştirdiği eğitimlere bir yenisini daha ekledi. Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 2021 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden (SEM) akademisyenlerin katılımıyla Akdeniz Belediyesi personeline yönelik; “Proje Yönetimi ve Danışmanlığı Eğitim Programı” başlatıldı.

 

Tarih : 29 Kasım 2021 Pazartesi 20:59   Okunma : 1567

Akdeniz Belediyesi, personeline yönelik gerçekleştirdiği eğitimlere bir yenisini daha ekledi. Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 2021 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden (SEM) akademisyenlerin katılımıyla Akdeniz Belediyesi personeline yönelik; “Proje Yönetimi ve Danışmanlığı Eğitim Programı” başlatıldı.

MEÜ Eğitim Fakültesi’nden Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade ile MEÜ Öğretim Görevlisi Mesut Salih Uzman’ın katılımıyla gerçekleşen eğitimde; Belediye personeline, ‘projenin ne olduğu, proje başvurusu ve yazımına nasıl başlandığı, projenin içerik ve kapsamı ile kabulünün nasıl gerçekleştiği’ konularında çeşitli bilgiler verildi. Konferans salonunda başlayan ve 3 hafta sürecek ‘proje yönetimi ve danışmanlığı eğitiminin’ ardından katılan personele törenle sertifikaları verilecek.

Proje yönetimi sürecinin önemine dikkat çekerek kendisinin de eğitime katılacağını ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar; “Çukurova Kalkınma Ajansı’na teknik destek başvurumuz oldu. ÇKA’nın desteklediği projemiz ile de MEÜ Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 27 personelimize eğitim verilecek. Bizim için mutluluk verici bir durum. Projeye nasıl başvurulur, proje nasıl yazılır ve nasıl yürütülür, bir projede ‘hibe’ için neler yapılabilir gibi konuları öğrenmek için bir aradayız. Katkılarından dolayı Mersin Üniversitesi’nden akademisyenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“7’den 77’ye herkese eğitim verebiliyoruz”

MEÜ olarak; kendilerinden talep edilen tüm eğitimleri karşılama şanslarının olduğunun altını çizen Doç. Dr. Esma Dumanlı Kadızade ise konuşmasında; “Aslında üniversiteyi Mersin’e taşıyoruz. Mersin’de bizden eğitim talep eden herkese ulaşmayı hedefliyoruz. Sadece üniversitemizin lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine değil, tüm Mersin halkına, 7’den 77’ye eğitim verme şansına sahibiz. Sertifikalı ve katılım belgeli toplu eğitimlerin dışında, bireysel eğitimlerimiz de söz konusu ve elimizden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA