22 Mart 2026 Pazar

20:24   TİP, "BIR DILIM BAKLAVANıN 80 TL" OLDUĞU GÖRSELLE BAYRAM MESAJı PAYLAŞTı: "YOKLUKTA DEĞIL VARLıKTA EŞITLENECEĞIMIZ GÜZEL GÜNLERE OLAN INANCıMıZLA HALKıMıZıN BAYRAMıNı KUTLUYORUZ"   20:23   BURHANETTIN DURAN: ÜLKEMIZ NATO’NUN KOLEKTIF SAVUNMA MIMARISINDE VAZGEÇILMEZ BIR MERKEZ ÜLKE   20:22   ÖZGÜR ÖZEL, MANISA’DA BAYRAM NAMAZıNıN ARDıNDAN KABRISTANLARı ZIYARET ETTI   20:20   TAYFUN KAHRAMAN’ıN EŞI MERIÇ DEMIR KAHRAMAN: “YOK YERE ÇOCUKLUKLARıNDAN NEŞELI BAYRAMLARı BILE ÇALıNAN HERKESE BU ÜLKENIN ADALET BORCU VAR”   21:35   MERSIN’DE SEÇER FıRTıNASı: "ANKETLER ORTADA, OYUMUZU %45’TEN %60’A ÇıKARDıK!"   20:54   BAŞKAN YARDıMCıSı TANıŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI  
 
     
   

Büyükşehir’in Veteranlar Naftalin Ligi Kurtuluş Kupası Turnuvası Sona Erdi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Veteranlar Naftalin Ligi Kurtuluş Kupası karşılaşlamaları sona erdi. Turnuvada birinci olan BESYO Veteran Futbol Takımı’na ve dereceye giren diğer takımlara kupa ve madalyaları verildi.

 

Tarih : 8 Ocak 2022 Cumartesi 20:55   Okunma : 1710

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 45 yaş üzeri veteran futbolcu ve antrenörlerden oluşan Naftalin Ligi takımlarının katıldığı Veteranlar Naftalin Ligi Kurtuluş Kupası Turnuvasını düzenledi. 18 Ekim 2021 tarihinde 15 takımın katılımıyla başlayan turnuva sona erdi.

Kupa ve madalyalar sahiplerini buldu

Turnuva sonunda düzenlenen ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, daire başkanları ve ilgili müdürlerin yanı sıraMersin Futbol İl Temsilcisi Ahmet Karataş, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mithat Ertaş katıldı.

Turnuva finalinde karşılaştığı Genç Mersin Takımı’nı penaltılarda 5-4 yenerek şampiyon olan BESYO Veteran Takımı, kupa ve madalyalarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı’dan  aldı.

Turnuva finalinde BESYO Veteran Takımı’na yenilerek ikinci olan Genç Mersin Takımı’na ise kupa ve madalyalarını Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanı Serdar Gökçek ve Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı İbrahim Zengin verdi. Yarı finalde karşılaştığı Yol Spor’u 3-0 yenerek üçüncü olan Karacailyas Futbol Takımı ise kupa ve madalyalarını Mersin Futbol İl Temsilcisi Ahmet Karataş ile Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mithat Ertaş’tan aldı.

Turnuvada gol kralı olan BESYO Veteran Takımı oyuncusu İbrahim Belci kendisine hediye edilen krampon ödülünü Mersin İdman Yurdu eski futbolcu ve antrenörü Levent Arıkdoğan’ın elinden alırken, turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Genç Mersin Takımı kalecisi Kaşif Tunca’yakaleci eldiveni hediyesini Büyükşehir Belediyesi Futbol Koordinatörü Oran Köse verdi.

Turnuvaya ve Naftalin Ligi’ne olan katkılarından dolayı Hakem Hüseyin Ertaş’a ise plaketiniBüyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kazım Bal verdi.

“Katılımcıların memnuniyeti, dostluğun pekiştirilmesibizi çok mutlu etti”

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı, turnuvanın ilk defa düzenlendiğini dile getirerek, Mersin Naftalin Ligi Kuruluş Kupası’nı Mersin’in kurtuluşunun 100’üncü yılı olması dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlere atfettiklerini söyledi. Tarakçı,“Katılımcıların memnuniyeti, dostluğun pekiştirilmesi, uzun zamandır birbirlerini görmeyen arkadaşların hasret gidermeleri ve en önemlisi de spor gibi çok güzel bir olgu ile dostlukların tekrar pekiştirilmesi bizi çok mutlu etti” dedi.

Spor organizasyonlarının hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Tarakçı, hem veteranların hem de gençlerin katılım sağlayabileceği ayak tenisi turnuvaları da düzenleyeceklerinivurguladı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, VETERANLAR, NAFTALİN, LİGİ, KURTULUŞ, KUPASI, TURNUVASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA