17 Mayıs 2026 Pazar

22:12   MERSIN AKDENIZ’DE PAZARDA YANGıN VAR! CHP HEYETI CUMA PAZARı’NDA VATANDAŞı VE ESNAFı DINLEDI: "EMEKLI PAZARDAN BILE MAHRUM"   11:15   ’O İSIMLER SUSARAK SUÇA ORTAK OLUYOR!’ CHP’DEN ADALET BAKANLıĞı VE İKTIDARA ÇOK SERT İFTIRA TEPKISI: DOĞRUDAN SORUMLUSUNUZ!   11:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘WHATSAPP’ ÇıKıŞı: ’SILINEN MESAJLAR GERI GETIRILSIN, HER ŞEY ORTAYA ÇıKACAK!’   09:20   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN FESTIVAL! KÜLTÜR PARK’TA ALKıŞ TUFANı KOPTU   08:40   ADANA İÇIN KRITIK DEPREM VE YAPıLAŞMA UYARıSı! ’BETON DEĞIL, BILIM KURTARıR’   01:02   TBB BAŞKANı VAHAP SEÇER’DEN GÜNDEMI SARSACAK ÇıKıŞ: ’HEP MI CHP’LI BELEDIYELER?’   22:49   UMUT SıNıR TANıMıYOR! 10 ÜLKEDEN ÇOCUKLAR TÜRKIYE’DE ‘MUCIZE’ İÇIN BULUŞTU   22:15   UMUT SıNıR TANıMıYOR! 10 ÜLKEDEN ÇOCUKLAR TÜRKIYE’DE ‘MUCIZE’ İÇIN BULUŞTU   22:10   GARANTI BBVA ILE MERSIN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARı BIRLIĞI’NDEN MERSINLI İŞ YERLERINE ÖZEL GÜÇLÜ İŞ BIRLIĞI   22:07   MERSIN’DE ‘ÖZGÜRLÜK’ DAĞıTıLDı: 60 KALBE DOKUNAN ANLAMLı TÖREN!   22:05   SIYASETTE KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR! CHP’DEN GÖVDE GÖSTERISI: ’TEK BIR SANDıK BILE SAHIPSIZ KALMAYACAK’   22:03   TARSUS’TA TARIH NOTAYA DÖNÜŞTÜ: MÜZEDE SANAT RÜZGARı ESTI!   22:01   CHP’LI IL BAŞKANLARıNDAN ORTAK AÇıKLAMA: İKTIDAR AHLAKI DEĞERLERININ TAMAMıNı YITIRMIŞ HALDEDIR   21:17   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU SILIFKE’YI SALLADı: ‘MISAFIR’ OYUNU AYAKTA ALKıŞLANDı!   09:40   CHP’DEN KARADENIZ ÇıKARMASı: ORDU’DA KRITIK ZIRVE! İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU VE ‘BELEDIYE OPERASYONLARı’ MASADA   09:27   KARAKAYA KÖYÜ’NDE ‘DIYORIT’ KRIZI KAPıDA! MAHKEME KARARı DANıŞTAY’A TAŞıNDı: ’YAŞAM HAKKı TEHLIKEDE’   09:15   ÇAY ÜRETICISINE 35 TL ŞOKU!    09:01   ODTÜ BAHAR ŞENLIĞI’NDEKI OLAYLARDA SıCAK GELIŞME: 6 TUTUKLAMA! O GÖRÜNTÜLERIN HESABı SORULUYOR   01:01   DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ KUTLU OLSUN   22:40   MERSIN’DE KORKUTAN YAKıT TANKı YANGıNı: BAKANLıK HABERI DUYURDU!  
 
     
   

Büyükşehir’in Veteranlar Naftalin Ligi Kurtuluş Kupası Turnuvası Sona Erdi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Veteranlar Naftalin Ligi Kurtuluş Kupası karşılaşlamaları sona erdi. Turnuvada birinci olan BESYO Veteran Futbol Takımı’na ve dereceye giren diğer takımlara kupa ve madalyaları verildi.

 

Tarih : 8 Ocak 2022 Cumartesi 20:55   Okunma : 1772

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 45 yaş üzeri veteran futbolcu ve antrenörlerden oluşan Naftalin Ligi takımlarının katıldığı Veteranlar Naftalin Ligi Kurtuluş Kupası Turnuvasını düzenledi. 18 Ekim 2021 tarihinde 15 takımın katılımıyla başlayan turnuva sona erdi.

Kupa ve madalyalar sahiplerini buldu

Turnuva sonunda düzenlenen ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, daire başkanları ve ilgili müdürlerin yanı sıraMersin Futbol İl Temsilcisi Ahmet Karataş, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mithat Ertaş katıldı.

Turnuva finalinde karşılaştığı Genç Mersin Takımı’nı penaltılarda 5-4 yenerek şampiyon olan BESYO Veteran Takımı, kupa ve madalyalarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı’dan  aldı.

Turnuva finalinde BESYO Veteran Takımı’na yenilerek ikinci olan Genç Mersin Takımı’na ise kupa ve madalyalarını Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanı Serdar Gökçek ve Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı İbrahim Zengin verdi. Yarı finalde karşılaştığı Yol Spor’u 3-0 yenerek üçüncü olan Karacailyas Futbol Takımı ise kupa ve madalyalarını Mersin Futbol İl Temsilcisi Ahmet Karataş ile Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mithat Ertaş’tan aldı.

Turnuvada gol kralı olan BESYO Veteran Takımı oyuncusu İbrahim Belci kendisine hediye edilen krampon ödülünü Mersin İdman Yurdu eski futbolcu ve antrenörü Levent Arıkdoğan’ın elinden alırken, turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Genç Mersin Takımı kalecisi Kaşif Tunca’yakaleci eldiveni hediyesini Büyükşehir Belediyesi Futbol Koordinatörü Oran Köse verdi.

Turnuvaya ve Naftalin Ligi’ne olan katkılarından dolayı Hakem Hüseyin Ertaş’a ise plaketiniBüyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kazım Bal verdi.

“Katılımcıların memnuniyeti, dostluğun pekiştirilmesibizi çok mutlu etti”

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı, turnuvanın ilk defa düzenlendiğini dile getirerek, Mersin Naftalin Ligi Kuruluş Kupası’nı Mersin’in kurtuluşunun 100’üncü yılı olması dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlere atfettiklerini söyledi. Tarakçı,“Katılımcıların memnuniyeti, dostluğun pekiştirilmesi, uzun zamandır birbirlerini görmeyen arkadaşların hasret gidermeleri ve en önemlisi de spor gibi çok güzel bir olgu ile dostlukların tekrar pekiştirilmesi bizi çok mutlu etti” dedi.

Spor organizasyonlarının hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Tarakçı, hem veteranların hem de gençlerin katılım sağlayabileceği ayak tenisi turnuvaları da düzenleyeceklerinivurguladı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, VETERANLAR, NAFTALİN, LİGİ, KURTULUŞ, KUPASI, TURNUVASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA