3 Nisan 2026 Cuma

14:03   İRAN’ıN ESKI DıŞIŞLERI BAKANı ZARIF’TEN TRUMP’A SAVAŞTAN ÇıKıŞ YOLU ÖNERISI   11:30   BAŞKAN SEMIH PALAMUT ACı TABLOYU ÖZETLEDI: VERESIYE DEFTERLERI AKDENIZ’IN GERÇEĞI OLDU!   10:30   GıDA KRIZI KAPıDA: BESLENME ARTıK BIR BEKA SORUNUDUR!   10:16   SANAL DÜNYADA ’İNFAZ’ PAZARLıĞı YAPANLARA ŞAFAK OPERASYONU: TELEGRAM ÇETELERINE BÜYÜK DARBE!   09:58   MERSIN’DEN KÜRESEL MESAJ: "ALıM GÜCÜNÜ ARTıRMANıN YOLU MALIYET BASKıSıNı AZALTMAKTAN GEÇIYOR"   09:23   SILIVRI’DE GECE YARıSı KARARı! İBB DAVASıNDA TAHLIYE HABERI:    09:20   AYM’DEN TAYFUN KAHRAMAN KARARı: ERKAN BAŞ’TAN ’DERHAL TAHLIYE’ ÇAĞRıSı!   09:10   MERSINLI KADıNLAR "ETIKET" PEŞINDE! HAMZABEYLI KÖY ATÖLYESI’NDE ÜRETIMIN ŞIFRELERI ÇÖZÜLDÜ   06:05   İBB DAVASıNDA SıCAK GELIŞME: NURI ASLAN’DAN SILIVRI KAPıSıNDA ‘ADALET’ MESAJı!   05:58   ADALET MÜCADELESINDE İLK ADıM: İBB DAVASıNDA TAHLIYE KARARı SONRASı ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT MESAJ!   05:13   TOROSLAR’DA RENKLI EL İZLERI DÜNYAYı DEĞIŞTIRIYOR! 2 NISAN’DA UMUT DOLU BULUŞMA   16:37   CHP’LI YAVUZYıLMAZ’DAN ZONGULDAK İL GENEL MECLISI SEÇIMI AÇıKLAMASı: "KENDILERINE GÜVENIYORLARSA ZONGULDAK’TA SEÇIMLER SAĞLıKLı ŞEKILDE, DOĞRU BIR FORMATLA YAPıLıR"   16:35   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ARA SEÇIM" DEĞERLENDIRMESI: "ŞU ANDA EN TEMEL GÜNDEMIMIZ, ÜLKENIN DEMOKRATIKLEŞMESI"   16:33   2 NISAN DÜNYA OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ... CHP’LI NAZLıAKA: "BIR EBEVEYNIN ’BENDEN SONRA ÇOCUĞUMA NE OLACAK?’ SORUSU VARSA, ORADA SOSYAL DEVLET YOKTUR"   15:54   FRANSA CUMHURBAŞKANı MACRON: HÜRMÜZ BOĞAZı’Nı ZORLA AÇMAK GERÇEKÇI DEĞIL   15:53   ABD DıŞıNDAKI 35 ÜLKE BUGÜN İNGILTERE’NIN ÖNCÜLÜĞÜNDE HÜRMÜZ BOĞAZı KONUSUNU GÖRÜŞECEK   15:53   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, TUTUKLU BOLU BELEDIYE BAŞKANı ÖZCAN’A ZIYARET: "TÜRKIYE’DE MUHALIFSENIZ BIRBIRINIZI CEZAEVINDE ZIYARET ETTIĞINIZ BIR SÜREÇ IÇERISINE ITILIYORSUNUZ"   15:51   ÖZGÜR ÖZEL: “BIZ MAÇı, MÜCADELEYI VE GELECEĞI ZIHNINDE KAZANMıŞ KADROLARıZ. ENINDE SONUNDA HEP BERABER KAZANACAĞıZ”   11:30   İBB DAVASıNDA KRITIK GÜN: EKREM İMAMOĞLU VE 407 SANıKLı DAVADA ARA KARAR BEKLENIYOR!   11:29   TÜRKIYE’NIN TIYATRO DEVLERI MERSIN’DE BULUŞTU: BU ŞEHIR SANATLA NEFES ALıYOR!  
 
     
   

Mersin Fotoğrafçılar Odası’ndan Başkan Dinçer’e Ziyaret


Mersin Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan genel kurulunda hizmet bayrağını devralan Önder Türkmen ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i makamında ziyaret etti.

 

Tarih : 10 Şubat 2018 Cumartesi 15:02   Okunma : 2768

Oda yönetim kurulu üyeleri Mehmet Geçitli, Ramazan Aykan, Ahmet Bayansu, Nihat Sarısaltık, Ender Koçer, Necati Tunç ve  Genel Sekreter Meltem Kısaç’ın da eşlik ettiği ziyarette, Oda Başkanı Önder Türkmen tarafından Birlik Başkanı Talat Dinçer’e başta fotoğrafçı esnafı olmak üzere esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine olan duyarlılık ve çözümünde gösterdiği gayretlerinden dolayı günün anısına bir buket çiçek takdim edildi.

Önder Türkmen ve yönetim kurulu üyelerince gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dinçer, “ Odanızın yapılan genel kurulunda üyelerinizin güvenoyu ile hizmet bayrağını devraldınız. Genç ve dinamik bir yönetim oluşturdunuz. Fotoğrafçı esnafımızın sorun ve beklentileri çok. Bu genç ve dinamik ekiple ortak çalışma içerisinde olarak sizlerin sorun ve beklentilere çare üretme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Konuşmasının devamında insanı ölümsüzleştirme sanatı olan fotoğrafçılık mesleğinin teknolojiye yenik düşerek yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunun altını çizen Başkan Dinçer, “Bugün elinde cep telefonu olan herkes fotoğraf çekiyor. Eskiden sanat konuşurken, şimdi teknoloji konuşuyor. Teknoloji bir sanat değil ama onu iyi kullanan sanatçı gibi görülmeye başlandı. Hal böyle olunca da fotoğrafçı esnafının ekmeği küçüldü. Bizler bunun farkındayız. Bunun için başta Önder Türkmen kardeşim olmak üzere bu genç ve dinamik ekiple fotoğraf sanatının yok olmasına müsaade etmemek için uzun soluklu çalışmalar içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi kutluyor ve görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  fotoğrafçılar odası, talat dinçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA