25 Mart 2026 Çarşamba

16:49   İSPANYA BAŞBAKANı: İSRAIL, LÜBNAN’A GAZZE’DEKIYLE AYNı YıKıMı YAŞATMAYı HEDEFLIYOR   16:43   İBB DAVASı’NDA 10. GÜN... TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MEHMET MURAT ÇALıK SAVUNMASıNA BAŞLADı: "ALNıMıN AKıYLA BU SÜRECIN IÇINDEN ÇıKACAĞıM"   16:42   MUHSIN YAZıCıOĞLU, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı... REMZI ÇAYıR: "ONUN YOLUNU IKTIDAR YAPMAK HEPIMIZIN GÖREVI"   16:42   TBMM’DE SÜREÇLE ILGILI MÜSTAKIL VE GEÇICI YASA HAZıRLıĞı… TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GRUP KOORDINATÖRLERININ TOPLANTıSıNıN GELECEK HAFTA YAPıLMASı PLANLANıYOR   14:06   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL: “TARSUS’A ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıLıYOR!”   14:05   TOROSLAR BELEDIYESI KıRSALDA ULAŞıM GÜVENLIĞINI ARTıRıYOR   14:04   GELECEĞIN ÇEVRECILERI YENIŞEHIR’DE YETIŞIYOR   14:01   HAKKıNDA GÖZALTı KARARı ÇıKARıLAN OYUNCU HANDE ERÇEL: "EĞITIMIM IÇIN YURT DıŞıNDAYıM, ÜLKEME DÖNEREK GEREKLI AÇıKLAMALARı YAPACAK VE IFADEMI VERECEĞIM"   14:01   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... AHMET DAVUTOĞLU’NDAN AKıN GÜRLEK’E: "TAZMINAT DAVASı AÇMAK YERINE ’BENIM HER ŞEYIMI ARAŞTıRıN, BEN BURADAYıM’ DEYIN"   11:45   KıYıLARıN GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE İÇIN ‘MAVI YOL HARITASı’ HAMLESI!   10:30   NAKLIYECIDEN "KONTAK KAPATMA" RESTI! MAZOT ZAMLARı TEKERLEĞI DURDURDU: "ANKARA’YA GIDENE KADAR ZARAR EDIYORUZ"   07:30   ÜNLÜ İSIMLERE ŞOK UYUŞTURUCU OPERASYONU: FIKRET ORMAN, BURAK ELMAS VE HANDE ERÇEL HAKKıNDA KARAR!   07:03   15 BARODAN ORTAK TEPKI: GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR!   20:02   MERSIN’DE DEV ROTA: TARIHI KILIKYA YOLU BAYRAMDA DOĞA TUTKUNLARıNıN AKıNıNA UĞRADı!   19:36   DOĞUBEYAZıT’TAKI ASKERI ARAÇ KAZASıNDA ŞEHIT SAYıSı 2 OLDU   19:32   İBB DAVASı’NDA 9. GÜN... TUTUKLU RESUL EMRAH ŞAHAN: "72 KATLı GÖKDELEN YAPMAK ISTEDILER, KARŞı ÇıKTıK. GÖRMEZDEN GELSEYDIM BUGÜN BURADA OLMAZDıM"   19:31   AYŞE TOKYAZ CINAYETI DAVASıNDA IKINCI DURUŞMA... CHP’LI NAZLıAKA: “AYŞE’NIN HAYKıRıŞı HAVADA ASıLı KALMAYACAK”   15:52   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE: "ELINIZDEKI BELGELERI BIR GENEL BAŞKANA GÖTÜRECEKSENIZ, BU GENEL BAŞKANA DEĞIL, AK PARTI’NIN GENEL BAŞKANıNA GÖTÜRÜN KARDEŞIM"   15:50   CHP GRUP TOPLANTıSı... EMINE ÜLKER TARHAN CHP’YE DÖNDÜ   14:46   İBB DAVASı’NDA 9’UNCU GÜN... ALTAN ERTÜRK: "143 EYLEMDEN OLUŞAN IDDIANAMEDE, ÇEYREK EYLEMDEN DOLAYı 6 AYDıR BOŞU BOŞUNA ÇOCUKLARıMDAN UZAK TUTUKLUYUM"  
 
     
   

ESMA ER: SAHNELERDE GÖRÜNTÜ VAR SES YOK


Müzik kariyerine ’Kimi kimi" şarkısıyla başarılı bir giriş yapan Esma Er,son single çalışması "Bi Tek Aşk"ı müzikseverlerle buluşturdu.

 

Tarih : 7 Nisan 2022 Perşembe 22:06   Okunma : 1319

Müzik kariyerine 'Kimi kimi" şarkısıyla başarılı bir giriş yapan Esma Er,son single çalışması "Bi Tek Aşk"ı müzikseverlerle buluşturdu.Esma Er beğenilen şarkısı ve dikkat çeken klibiyle iddiasını yine ortaya koydu.

Sahnelerde 15. Yılını geride bırakan Esma Er, özellikle pop dünyasında yaşanan kıyafet savaşlarına çarpıcı bir yorum getirdi. Er, "Sahnelerde şu sıra görüntü var ama ses yok" derken sesin değersizleştirilmeye çalışıldığı bir dönem yaşadıklarını savundu. Esma Er, "İnsanların sahneye çıkabilmeleri için seslerinin olması gerektiği unutuldu. Bu işi yıllarca yapabilmek için sesinizin olması gerekli. Bazı şarkıcıların canlı sahnesinde kendinden çok vokalistleri şarkı söylüyor. Vokaliste şarkı söyletmek hem ayıp, hem de adaletsiz. Sahne ücretinin 10 katını şarkıcı geçinenler, sadece 1 katını vokalistler alıyor ama sahnede solistten çok vokalistin sesini duyuyoruz" dedi.

"CEM YILMAZ'A CESARET VERDİM"

2015 yılında Cem Yılmaz'la çıkan aşk haberleri ilgili sorulara da yanıt veren Esma Er, "Çok güzel anılarımın olduğu bir dönemdi. Üzerinden zaman geçti. Medyada 'aşk yaşıyorlar' diye haber çıktığında yeni tanışmıştık, sahneme gelmişti. Haber çıktıktan bi kaç ay sonra görüşmeye başladık. Ama ben o dönem özel hayatımı göz önünde yasamayı tercih etmedim" dedi.

Cem Yılmaz'ın kendisiyle olan beraberliği sonrası çapkınlıkta hız kazandığını söylerken, "Cem'e cesaret verdim demek ki. Şaka bir yana şu anda da bir ilişkisi var sanırım ve ona çok yakışıyor. Cem Yılmaz'a ne yapsa yakışıyor" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA