19 Temmuz 2025 Cumartesi

20:28   GÜLNAR KıRSALıNDA ULAŞıMıN KALITESI BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   19:25   TOROSLAR’DA PARKLAR DAHA CANLı, YEŞIL ALANLAR DAHA TEMIZ   19:19   TBMM GENEL KURULU’NDA AK PARTILI VARANK ILE CHP’LI BAŞARıR ARASıNDA "AYı" TARTıŞMASı   19:16   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ YÜZME KURSLARıYLA MERSIN’DE YÜZME BILMEYEN KALMAYACAK   22:26   TBMM GENEL KURULU’NDA "LGS" TARTıŞMASı...CHP’LI BAŞARıR: GÖREVDEN ALıNAN BILIŞIM SORUMLUSUNUN 2022’DE ÇOCUĞU DA TÜM SORULARı TAM YAPMıŞ   22:15   KAMU IŞÇILERI, İSTANBUL’DA SES YÜKSELTTI: “İŞÇILERIN BIRLIĞI SERMAYEYI YENECEK”   22:15   EKREM İMAMOĞLU: TERÖRÜN BITMESI ADıNA BAŞLATıLAN SÜREÇ, MILLETLE BIRLIKTE YAPıLMALıDıR   21:47   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: MEMURLAR, DOĞUMDAN ITIBAREN ILK ÖĞRETIM ÇAĞıNA BAŞLAYANA KADAR YARı ZAMANLı ÇALıŞABILECEK   20:35   TBB HEYETI, SAVUNMA HAKKı IÇIN AVUKATı TUTUKLU BULUNAN İMAMOĞLU’NUN KARAR DURUŞMASıNA KATıLDı   19:05   ZEYDAN KARALAR: "BEN IYIYIM, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLDUĞU GÜNLER ÖZLEMIYLE..."   19:03   TBMM ZIRAI DON KOMISYONU DEĞERLENDIRME TOPLANTıSı... CHP’LI GÜRER: "NISAN AYıNDA YAŞANAN BIR DONA KASıM AYıNDA VERECEĞINIZ DESTEĞIN ARTıSı OLMAZ"   18:59   TBB BAŞKANı SAĞKAN, SILIVRI’DE EKREM İMAMOĞLU VE ZEYDAN KARALAR’ı ZIYARET ETTI   18:55   CHP’LI EMIR : TÜRKIYE’NIN FAILI MEÇHULLERLE ANıLAN BEYAZ TOROSLAR YERINE BARıŞLA, ADALETLE ANıLMASı GEREKIYOR   18:46   CHP’DEN KONGRE KARARı!   16:56   İMRALı HEYETI, ÖZGÜR ÖZEL ILE GÖRÜŞTÜ...   15:39   YENI ÖMERLI MAHALLESI’NDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:34   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR, İMAMOĞLU DURUŞMASıNA KATıLDı   11:36   BÜYÜKŞEHIR’IN SULAMA BORUSU DESTEĞIYLE ÜRETICI SUSUZ KALMıYOR   11:08   CUMHURBAŞKANLıĞı’NDA KAMU IŞÇILERININ BEKLEDIĞI ZAM GÖRÜŞMESI... TÜRK-İŞ, RESMI OLMAYAN YÜZDE 22’LIK TEKLIFI KABUL ETMEDI   10:28   EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "TÜRK-İŞ YÖNETIMI, IŞÇININ GREV TALEBINE KULAK VERMEK YERINE, TARIHI ERTELEYEREK HÜKÜMETIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTUYOR"  
 
     
   

ESMA ER: SAHNELERDE GÖRÜNTÜ VAR SES YOK


Müzik kariyerine ’Kimi kimi" şarkısıyla başarılı bir giriş yapan Esma Er,son single çalışması "Bi Tek Aşk"ı müzikseverlerle buluşturdu.

 

Tarih : 7 Nisan 2022 Perşembe 22:06   Okunma : 1137

Müzik kariyerine 'Kimi kimi" şarkısıyla başarılı bir giriş yapan Esma Er,son single çalışması "Bi Tek Aşk"ı müzikseverlerle buluşturdu.Esma Er beğenilen şarkısı ve dikkat çeken klibiyle iddiasını yine ortaya koydu.

Sahnelerde 15. Yılını geride bırakan Esma Er, özellikle pop dünyasında yaşanan kıyafet savaşlarına çarpıcı bir yorum getirdi. Er, "Sahnelerde şu sıra görüntü var ama ses yok" derken sesin değersizleştirilmeye çalışıldığı bir dönem yaşadıklarını savundu. Esma Er, "İnsanların sahneye çıkabilmeleri için seslerinin olması gerektiği unutuldu. Bu işi yıllarca yapabilmek için sesinizin olması gerekli. Bazı şarkıcıların canlı sahnesinde kendinden çok vokalistleri şarkı söylüyor. Vokaliste şarkı söyletmek hem ayıp, hem de adaletsiz. Sahne ücretinin 10 katını şarkıcı geçinenler, sadece 1 katını vokalistler alıyor ama sahnede solistten çok vokalistin sesini duyuyoruz" dedi.

"CEM YILMAZ'A CESARET VERDİM"

2015 yılında Cem Yılmaz'la çıkan aşk haberleri ilgili sorulara da yanıt veren Esma Er, "Çok güzel anılarımın olduğu bir dönemdi. Üzerinden zaman geçti. Medyada 'aşk yaşıyorlar' diye haber çıktığında yeni tanışmıştık, sahneme gelmişti. Haber çıktıktan bi kaç ay sonra görüşmeye başladık. Ama ben o dönem özel hayatımı göz önünde yasamayı tercih etmedim" dedi.

Cem Yılmaz'ın kendisiyle olan beraberliği sonrası çapkınlıkta hız kazandığını söylerken, "Cem'e cesaret verdim demek ki. Şaka bir yana şu anda da bir ilişkisi var sanırım ve ona çok yakışıyor. Cem Yılmaz'a ne yapsa yakışıyor" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA