27 Mart 2026 Cuma

07:56   CHP İL BAŞKANı KORAL ÖMÜR’DEN BALYANLıLAR DERNEĞI’NE ZIYARET!   14:19   ABD BAŞKANı TRUMP: “NATO, İRAN SAVAŞıNDA HIÇBIR ŞEY YAPMADı”   14:18   CHP’LI TAHTASıZ’DAN BAKAN GÜRLEK’E "TAPU" TEPKISI: YAYıMLANAN BELGELERI ÇÜRÜTMESI GEREKIRKEN BAŞKALARıNı SUÇLAMA YOLUNA GITTI   14:17   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN BAHÇELI’NIN "ACELEYE GETIRMENIN ALEMI YOK" SÖZLERINE YANıT: "TELAŞA KAPıLARAK BUNU YAPMAYA GEREK YOK AMA HıZA IHTIYACıMıZ VAR"   14:16   ANKARA’DA GAZETECILER, İSMAIL ARı VE ALICAN ULUDAĞ IÇIN BIR ARAYA GELDI: TUTUKLU GAZETECILER SERBEST BıRAKıLSıN   14:08   AK PARTI MEZITLI’DEN BAŞKAN TUNCER’E SESSIZ KALMAYACAĞıZ MESAJı   13:02   AZERBAYCAN, RUSYA’NıN İRAN’A INSANI YARDıM GÖNDERDIĞINI DUYURDU   12:58   “İBB DAVASı”NDA 11. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN MURAT ÇALıK’A: “BAŞKANıM, ALLAH SENI KORUSUN”   10:50   MERSIN’IN EVLADı KORAY İÇIN ZAMANLA YARıŞ: BÜYÜKŞEHIR’DEN DMD SEFERBERLIĞI!   10:20   MILYARLARCA LIRALıK VERGI BORCU BIR KALEMDE SILINDI! "VERGIDE ADALET" SÖYLEMI ÇÖKTÜ MÜ?   10:15   AİHM’DE KRITIK KAVALA GÜNÜ! CHP’LI BANKOĞLU STRAZBURG’DAN SESLENDI: "ANAYASAL SUÇ İŞLENIYOR"   09:42   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EZBER BOZAN ÇıKıŞ: "EMEKLI VE ÇIFTÇI KADERINE TERK EDILEMEZ!"   09:40   MERSIN’DE SANAT DEVRIMI: 25 YıLLıK ÇıNAR ŞEHIR TIYATROSU REKORA KOŞUYOR!   09:31   ADANA’DA LEYLA ALATON RÜZGARı: "KENDI HIKÂYENIZI YAZMAKTAN KORKMAYıN!"   20:02   TÜRKIYE’NIN KıYı GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: 196 BELEDIYE İÇIN KRITIK YOL HARITASı!   16:49   İSPANYA BAŞBAKANı: İSRAIL, LÜBNAN’A GAZZE’DEKIYLE AYNı YıKıMı YAŞATMAYı HEDEFLIYOR   16:43   İBB DAVASı’NDA 10. GÜN... TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MEHMET MURAT ÇALıK SAVUNMASıNA BAŞLADı: "ALNıMıN AKıYLA BU SÜRECIN IÇINDEN ÇıKACAĞıM"   16:42   MUHSIN YAZıCıOĞLU, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı... REMZI ÇAYıR: "ONUN YOLUNU IKTIDAR YAPMAK HEPIMIZIN GÖREVI"   16:42   TBMM’DE SÜREÇLE ILGILI MÜSTAKIL VE GEÇICI YASA HAZıRLıĞı… TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GRUP KOORDINATÖRLERININ TOPLANTıSıNıN GELECEK HAFTA YAPıLMASı PLANLANıYOR   14:06   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL: “TARSUS’A ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıLıYOR!”  
 
     
   

TÜRKİYE JEOLOJİ KURULTAYI`NIN ALTIN SPONSORU: ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası`nın düzenlediği ve bu yıl 74`üncüsü düzenlenen Jeoloji Kurultayı`na altın sponsor oldu. ABB, ana teması ‘Doğa Kaynaklı Afetler` olan ve 15 Nisan`a kadar devam edecek kurultayda stant açarken, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler`e Büyükşehir Belediyesi adına plaket verildi. 

 

Tarih : 12 Nisan 2022 Salı 13:12   Okunma : 1057

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası`nın düzenlediği ve bu yıl 74`üncüsü düzenlenen Jeoloji Kurultayı`na altın sponsor oldu. ABB, ana teması ‘Doğa Kaynaklı Afetler` olan ve 15 Nisan`a kadar devam edecek kurultayda stant açarken, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler`e Büyükşehir Belediyesi adına plaket verildi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası`nın düzenlediği ve bu yıl 74`üncüsü gerçekleşen Jeoloji Kurultayı`na altın sponsor olarak katıldı.

Ankara Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Kültür Sitesi`nde (MTA) düzenlenen kurultayın açılış törenine, ABB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler ve Kültür Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş`in yanı sıra 74. Türkiye Jeoloji Kurultayı Başkanı Prof. Dr. Gürol Seyitoğlu, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alan, MTA Genel Müdürü Vedat Yanık, AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı da katıldı.

ANA TEMA: ‘‘DOĞA KAYNAKLI AFETLER``

 Bu yılki ana teması ‘‘Doğa Kaynaklı Afetler`` olarak belirlenen ve 15 Nisan`a kadar devam edecek kurultaya, ulusal ve uluslararası pek çok firma katılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi de stant açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi adına plaket takdim edilen Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler, kurultayda Büyükşehir Belediyesi olarak 11 bilimsel makale sunumu yapacaklarını açıkladı:

“Bu yılki bilimsel etkinlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı olarak biz de katkı vermek, içinde bulunmak, çalışmalarımızı paylaşmak, faaliyetlerimizi duyurmak ve bu alanda bilgi üreten, deneyim üreten farklı kurumlardaki akademik çalışmalarda mesleki deneyimlerden faydalanmak istedik. Bu etkinlikte hem açılışta hem de ayrı oturumlarda 11 bilimsel makale sunumuyla daire başkanlığımız bünyesindeki farklı meslek grupları, kentsel yer seçimleri, afet risklerine dönük dirençli kentlerin kurulması ile ilgili farklı makale başlıklarında sunumlar yapacaklar. Mansur Yavaş Başkanımızın kentsel yer seçimlerinde, şehir planlamasında, afet planlamasında yer bilimleri camiasına verdiği büyük bir desteğin sonucu olarak kurultayın ana sponsorlarından biri olmayı tercih ettik. Bizlere bu imkanı verdiği için Başkanımız Mansur Yavaş`a ve Jeoloji Mühendisliği Başkanlığına ve Kurultay Düzenleme Kurulu`na teşekkür ediyoruz.”

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler de kurultayda sunum yaparak, doğal afetlerle mücadele konusunda bilimsel çalışmalar hakkında bilgi verecek.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA