26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

TÜRKİYE JEOLOJİ KURULTAYI`NIN ALTIN SPONSORU: ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası`nın düzenlediği ve bu yıl 74`üncüsü düzenlenen Jeoloji Kurultayı`na altın sponsor oldu. ABB, ana teması ‘Doğa Kaynaklı Afetler` olan ve 15 Nisan`a kadar devam edecek kurultayda stant açarken, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler`e Büyükşehir Belediyesi adına plaket verildi. 

 

Tarih : 12 Nisan 2022 Salı 13:12   Okunma : 780

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası`nın düzenlediği ve bu yıl 74`üncüsü düzenlenen Jeoloji Kurultayı`na altın sponsor oldu. ABB, ana teması ‘Doğa Kaynaklı Afetler` olan ve 15 Nisan`a kadar devam edecek kurultayda stant açarken, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler`e Büyükşehir Belediyesi adına plaket verildi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası`nın düzenlediği ve bu yıl 74`üncüsü gerçekleşen Jeoloji Kurultayı`na altın sponsor olarak katıldı.

Ankara Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Kültür Sitesi`nde (MTA) düzenlenen kurultayın açılış törenine, ABB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler ve Kültür Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş`in yanı sıra 74. Türkiye Jeoloji Kurultayı Başkanı Prof. Dr. Gürol Seyitoğlu, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alan, MTA Genel Müdürü Vedat Yanık, AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı da katıldı.

ANA TEMA: ‘‘DOĞA KAYNAKLI AFETLER``

 Bu yılki ana teması ‘‘Doğa Kaynaklı Afetler`` olarak belirlenen ve 15 Nisan`a kadar devam edecek kurultaya, ulusal ve uluslararası pek çok firma katılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi de stant açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi adına plaket takdim edilen Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler, kurultayda Büyükşehir Belediyesi olarak 11 bilimsel makale sunumu yapacaklarını açıkladı:

“Bu yılki bilimsel etkinlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı olarak biz de katkı vermek, içinde bulunmak, çalışmalarımızı paylaşmak, faaliyetlerimizi duyurmak ve bu alanda bilgi üreten, deneyim üreten farklı kurumlardaki akademik çalışmalarda mesleki deneyimlerden faydalanmak istedik. Bu etkinlikte hem açılışta hem de ayrı oturumlarda 11 bilimsel makale sunumuyla daire başkanlığımız bünyesindeki farklı meslek grupları, kentsel yer seçimleri, afet risklerine dönük dirençli kentlerin kurulması ile ilgili farklı makale başlıklarında sunumlar yapacaklar. Mansur Yavaş Başkanımızın kentsel yer seçimlerinde, şehir planlamasında, afet planlamasında yer bilimleri camiasına verdiği büyük bir desteğin sonucu olarak kurultayın ana sponsorlarından biri olmayı tercih ettik. Bizlere bu imkanı verdiği için Başkanımız Mansur Yavaş`a ve Jeoloji Mühendisliği Başkanlığına ve Kurultay Düzenleme Kurulu`na teşekkür ediyoruz.”

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler de kurultayda sunum yaparak, doğal afetlerle mücadele konusunda bilimsel çalışmalar hakkında bilgi verecek.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA