6 Aralık 2025 Cumartesi

17:31   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI "MÜCADELE DÖNEMI" OLARAK TANıMLADı   17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”  
 
     
   

TÜRKİYE JEOLOJİ KURULTAYI`NIN ALTIN SPONSORU: ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası`nın düzenlediği ve bu yıl 74`üncüsü düzenlenen Jeoloji Kurultayı`na altın sponsor oldu. ABB, ana teması ‘Doğa Kaynaklı Afetler` olan ve 15 Nisan`a kadar devam edecek kurultayda stant açarken, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler`e Büyükşehir Belediyesi adına plaket verildi. 

 

Tarih : 12 Nisan 2022 Salı 13:12   Okunma : 1021

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası`nın düzenlediği ve bu yıl 74`üncüsü düzenlenen Jeoloji Kurultayı`na altın sponsor oldu. ABB, ana teması ‘Doğa Kaynaklı Afetler` olan ve 15 Nisan`a kadar devam edecek kurultayda stant açarken, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler`e Büyükşehir Belediyesi adına plaket verildi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası`nın düzenlediği ve bu yıl 74`üncüsü gerçekleşen Jeoloji Kurultayı`na altın sponsor olarak katıldı.

Ankara Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Kültür Sitesi`nde (MTA) düzenlenen kurultayın açılış törenine, ABB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler ve Kültür Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş`in yanı sıra 74. Türkiye Jeoloji Kurultayı Başkanı Prof. Dr. Gürol Seyitoğlu, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alan, MTA Genel Müdürü Vedat Yanık, AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı da katıldı.

ANA TEMA: ‘‘DOĞA KAYNAKLI AFETLER``

 Bu yılki ana teması ‘‘Doğa Kaynaklı Afetler`` olarak belirlenen ve 15 Nisan`a kadar devam edecek kurultaya, ulusal ve uluslararası pek çok firma katılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi de stant açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi adına plaket takdim edilen Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler, kurultayda Büyükşehir Belediyesi olarak 11 bilimsel makale sunumu yapacaklarını açıkladı:

“Bu yılki bilimsel etkinlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı olarak biz de katkı vermek, içinde bulunmak, çalışmalarımızı paylaşmak, faaliyetlerimizi duyurmak ve bu alanda bilgi üreten, deneyim üreten farklı kurumlardaki akademik çalışmalarda mesleki deneyimlerden faydalanmak istedik. Bu etkinlikte hem açılışta hem de ayrı oturumlarda 11 bilimsel makale sunumuyla daire başkanlığımız bünyesindeki farklı meslek grupları, kentsel yer seçimleri, afet risklerine dönük dirençli kentlerin kurulması ile ilgili farklı makale başlıklarında sunumlar yapacaklar. Mansur Yavaş Başkanımızın kentsel yer seçimlerinde, şehir planlamasında, afet planlamasında yer bilimleri camiasına verdiği büyük bir desteğin sonucu olarak kurultayın ana sponsorlarından biri olmayı tercih ettik. Bizlere bu imkanı verdiği için Başkanımız Mansur Yavaş`a ve Jeoloji Mühendisliği Başkanlığına ve Kurultay Düzenleme Kurulu`na teşekkür ediyoruz.”

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler de kurultayda sunum yaparak, doğal afetlerle mücadele konusunda bilimsel çalışmalar hakkında bilgi verecek.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA