24 Şubat 2026 Salı

09:30   MERSIN’DE KADıNLARıN    09:25   "SIYASETIN KALBI 2 MART’TA CHP’DE ATACAK: ÖZGÜR ÖZEL 18 MADDELIK ’KURTULUŞ REÇETESINI’ AÇıKLıYOR!"   01:01    AYDıNCıK’TA GÖNÜL SOFRALARı KURULDU! BAŞKAN SEÇER: “BIZIM GECEMIZ GÜNDÜZÜMÜZ SIZSINIZ”   22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI   16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"   16:32   DİSK’E BAĞLı DEV MADEN-SEN’DEN DIVRIĞI RAPORU: "’ZARAR’ GEREKÇESI GERÇEĞI YANSıTMıYOR; IŞÇILER IŞ BAŞı YAPSıN"   15:20   CHP AKDENIZ BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "HALKıN GÜNDEMI GEÇIM SıKıNTıSı, ÇÖZÜM SOSYAL BELEDIYECILIK"   15:01   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN YALOVA’DAKI SALDıRıYA TEPKI: "SOKAKLAR SALDıRGANLARA TERKEDILINCE DOĞAL SONUÇ BÖYLE SALDıRıLAR OLUYOR"   14:59   İRAN SÖZCÜSÜ RıZAI: "PERŞEMBE GÜNÜ BÖLGEDEKI AMERIKAN ASKERLERININ KADERINI BELIRLEYECEĞIZ, EVLERINE MI DÖNECEKLER YOKSA CEHENNEME MI GIDECEKLER"   14:59   CHP KADıN KOLLARı’NDAN 1 GÜNDE 6 KADıNıN ÖLDÜRÜLMESINE TEPKI: "SORUN YALNıZCA BIREYSEL SUÇLAR DEĞILDIR; 6284 SAYıLı YASANıN UYGULANMAMASıDıR"   14:58   İMAMOĞLU’NU ZIYARET EDEN TANRıKULU: "AK PARTI, SEÇIMLE SONUÇ ALAMAYACAĞıNı GÖRDÜĞÜ IÇIN SÜRECI YARGı ELIYLE HUKUKA AYKıRı BIÇIMDE ŞEKILLENDIRMEYE ÇALıŞıYOR"   14:28   KıRATLı: “MERSIN’E HIZMETINIZ YOK, YAPıLANı ELEŞTIRMEYIN!”   12:46   İMAMOĞLU DESTEKÇILERINE "ADLIYE" KıSKACı: 17 YıL HAPIS İSTEMIYLE YARGıLANAN GENÇTEN TOKAT GIBI SAVUNMA!   10:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KÜLTÜR HAMLESI,GITAR, PIYANO, KEMAN VE BAĞLAMA.. MERSINLILER SANATLA BULUŞUYOR  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK’TAN 1 MAYIS MESAJI


Emeği ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahip olduklarını dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Başkan Gültak, “Hak, her daim hak edene verilmelidir. İşçilerimizin yanındayız” diye konuştu.

 

Tarih : 30 Nisan 2022 Cumartesi 11:30   Okunma : 850

Emeği ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahip olduklarını dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Başkan Gültak, “Hak, her daim hak edene verilmelidir. İşçilerimizin yanındayız” diye konuştu.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne dair yazılı olarak yayınladığı mesajında birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Başkan Gültak, “Akdeniz ilçemiz, bulunduğu konum itibarı ile kozmpolit bir yere sahiptir. Bilindiği gibi birçok dile, dine, ırka, mezhebe mensup vatandaşlarımız ile bir arada yaşamaktayız. Özellikle bu sebeptendir ki tüm insanlara değer veren bir hizmet anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Bu konuda da alın teri ve emeği önünde eğildiğimiz işçi kardeşlerimiz hiçbir zaman bizleri mahçup etmemiş mutlu ve huzurlu bir şekilde çalışmalarını sürdürmüştür ve sürdürmeye de devam edecektir. Bu mutluluğun inşasına katkı sundukları için kendilerine minnettarız” dedi.   

“TİS’DE DE İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYDIK”

Bu yıl içerisinde imzalanan toplu iş sözleşmesinde de işçilerin yanında olduklarına vurgu yapan Başkan Mustafa Gültak, “Geçen yıla oranla en düşük işçi ücretinde yüzde 63 oranında, kadrolu işçilerimizin yevmiyelerinde yüzde 27 oranında, Ramazan ve Kurban Bayramları’nda ödenen harçlıklarda yüzde 200 oranında zam yaptık. Öte yandan çöp arkasında çalışan personelimize de koku tazminatı ödeyeceğiz. Hak, her daim hak edene verilmelidir. İşçilerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

“AKDENİZ’İN BAŞARISI İŞÇİŞERİMİZİN BAŞARISIDIR”

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın açıkladığı resmi verilere de değinen Başkan Gültak; Bakanlığımızın verilerine göre, sadece son 4 yıl içinde Akdeniz ilçemiz, ülkemizdeki tüm ilçelerin gelişmişlik sıralamasında 20 basamak birden yükselerek 103’üncü sıraya çıkmış ve kabuğunu kırmıştır. Kısa sayılabilecek bir zaman zarfında, ilçemizi değiştirip geleceğe hazırlayan bu önemli başarının arkasında da işçi kardeşlerimin emeği yadsınamaz. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Başkan Gültak sözlerini şöyle noktaladı: “Ülkemizin gelişmesi için, toplumumuz her kesiminde üretim ve gelişim odaklı hizmet sunan işçilerimizin haklarını savunmak amacıyla kutladıkları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor; aileleri ile mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA