20 Nisan 2026 Pazartesi

11:30   ’ZEHIR GÖNDERDINIZ, KARARı SIZ VERIN!’ GIRESUNLU ESMA TEYZE’NIN MADEN İSYANı KEŞFET’I SALLADı!   10:20   ÇIFTÇININ ÇıĞLıĞı: ’BANKALAR ARTıK ORTAĞıMıZ OLDU!’ NIĞDE’DE ÜRETICI ÇıKMAZDA   09:51   MERSIN’DE KENDI İŞININ PATRONU OLMAK İSTEYENLER BURAYA! MERCEK ILE HAYALLER GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR   18:30   TRUMP’TAN İRAN’A HÜRMÜZ BOĞAZı MUHTıRASı! ’BIZE ŞANTAJ YAPAMAZLAR’   18:10   MADEN İŞÇILERI ANKARA KAPıSıNDA: ’BU DÜZEN KARA DÜZEN!’ CHP’LI KARASU’DAN SERT TEPKI   18:01   SIYASETIN GÜNDEMINE BOMBA GIBI DÜŞEN ’BÜYÜKELÇI’ ÇıKıŞı: FATIH ERBAKAN’DAN ÇOK SERT ’NOTA’ ÇAĞRıSı!   17:52   TARSUS’UN BIN YıLLıK LEZZET SıRLARı KAYıT ALTıNDA! SOFRALARıN VAZGEÇILMEZIYDI, ŞIMDI GELECEĞE MIRAS KALıYOR   16:40   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ATAŞEHIR OPERASYONU SONRASı ZEHIR ZEMBEREK AÇıKLAMA: ’İHALE BILE YAPMADı, NEYLE SUÇLAYACAKSıNıZ?’   16:09   MEB ÖNÜNDE TARIHI YÜRÜYÜŞ: "OKULLAR HAPISHANEYE DÖNÜŞTÜRÜLEMEZ!" BAKAN TEKIN’E SERT İSTIFA ÇAĞRıSı   14:24   TÜRKIYE’NIN MART AYı KARNESI AÇıKLANDı: GAZETECILIK ’SUÇ’ SAYıLDı, ERIŞIM ENGELLERI REKOR KıRDı!   11:12   TÜRKIYE’DE BORÇ KRIZI ALARM VERIYOR: HER HANEYE BIR İCRA DOSYASı Mı DÜŞÜYOR?   09:10   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA DEV DALGA: 6 YENI TUTUKLAMA! TUTUKLU SAYıSı 8’E YÜKSELDI   02:30   ATAŞEHIR BELEDIYESI’NDE ŞAFAK OPERASYONU: ONURSAL ADıGÜZEL VE 18 KIŞI GÖZALTıNDA!   01:20   OKULLARDA SILAHLı ŞIDDET ALARMı! CHP’LI KARASU’DAN MEB ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: ’ÇOCUKLAR ARTıK GÜVENDE DEĞIL!’   01:19   KULLANıLMAYAN EVLER İÇIN KATı ATıK BEDELI ÖDENMEYECEK: İŞTE MECLIS’TEN ÇıKAN KRITIK KARARLAR!   16:19   İRAN: HÜRMÜZ BOĞAZı TICARI GEMILERE AÇıLDı   16:18   ZEYNEL EMRE: "MILLI EĞITIM BAKANı TOPLUMU KUTUPLAŞTıRMAK YERINE OKULLARDAKI BU ŞIDDET OLAYLARıNA EĞILMELIDIR"   16:17   KAHRAMANMARAŞ VALILIĞI: "AYSER ÇALıK ORTAOKULU’NUN TÜM ÖĞRENCI VE PERSONELININ EĞITIM-ÖĞRETIM FAALIYETLERINE ŞEHIT TEBERNUŞ ÖZLER ORTAOKULU BINASıNDA DEVAM ETMESINE KARAR VERILMIŞTIR"   14:56   ÖZGÜR ÖZEL, BARSELONA’DA ÖNCEKI FILISTIN BAŞBAKANı IŞTIYYE ILE GÖRÜŞTÜ   14:53   SAĞLıK MESLEK ÖRGÜTLERI: "HASTANELER SAVAŞ ALANı DEĞILDIR!"  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK’TAN 1 MAYIS MESAJI


Emeği ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahip olduklarını dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Başkan Gültak, “Hak, her daim hak edene verilmelidir. İşçilerimizin yanındayız” diye konuştu.

 

Tarih : 30 Nisan 2022 Cumartesi 11:30   Okunma : 895

Emeği ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahip olduklarını dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Başkan Gültak, “Hak, her daim hak edene verilmelidir. İşçilerimizin yanındayız” diye konuştu.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne dair yazılı olarak yayınladığı mesajında birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Başkan Gültak, “Akdeniz ilçemiz, bulunduğu konum itibarı ile kozmpolit bir yere sahiptir. Bilindiği gibi birçok dile, dine, ırka, mezhebe mensup vatandaşlarımız ile bir arada yaşamaktayız. Özellikle bu sebeptendir ki tüm insanlara değer veren bir hizmet anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Bu konuda da alın teri ve emeği önünde eğildiğimiz işçi kardeşlerimiz hiçbir zaman bizleri mahçup etmemiş mutlu ve huzurlu bir şekilde çalışmalarını sürdürmüştür ve sürdürmeye de devam edecektir. Bu mutluluğun inşasına katkı sundukları için kendilerine minnettarız” dedi.   

“TİS’DE DE İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYDIK”

Bu yıl içerisinde imzalanan toplu iş sözleşmesinde de işçilerin yanında olduklarına vurgu yapan Başkan Mustafa Gültak, “Geçen yıla oranla en düşük işçi ücretinde yüzde 63 oranında, kadrolu işçilerimizin yevmiyelerinde yüzde 27 oranında, Ramazan ve Kurban Bayramları’nda ödenen harçlıklarda yüzde 200 oranında zam yaptık. Öte yandan çöp arkasında çalışan personelimize de koku tazminatı ödeyeceğiz. Hak, her daim hak edene verilmelidir. İşçilerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

“AKDENİZ’İN BAŞARISI İŞÇİŞERİMİZİN BAŞARISIDIR”

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın açıkladığı resmi verilere de değinen Başkan Gültak; Bakanlığımızın verilerine göre, sadece son 4 yıl içinde Akdeniz ilçemiz, ülkemizdeki tüm ilçelerin gelişmişlik sıralamasında 20 basamak birden yükselerek 103’üncü sıraya çıkmış ve kabuğunu kırmıştır. Kısa sayılabilecek bir zaman zarfında, ilçemizi değiştirip geleceğe hazırlayan bu önemli başarının arkasında da işçi kardeşlerimin emeği yadsınamaz. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Başkan Gültak sözlerini şöyle noktaladı: “Ülkemizin gelişmesi için, toplumumuz her kesiminde üretim ve gelişim odaklı hizmet sunan işçilerimizin haklarını savunmak amacıyla kutladıkları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor; aileleri ile mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA