12 Nisan 2026 Pazar

09:30   ÖZEL DERSHANELERIN KAPıSıNı KAPATTıĞı ADILE NISA’YA VAHAP SEÇER SAHIP ÇıKTı!   02:02   İMAMOĞLU’NDAN İSRAIL’E SERT YANıT: ’HADI BAŞKA KAPıYA!’   01:40   TTB, SES, TİHV, ÇHD, İHD VE ÖHD’DEN ORTAK AÇıKLAMA: HAPISHANELERDE TECRIT UYGULAMALARıNDAN DERHAL VAZGEÇILMELI   01:02   TOROSLAR’DA NEFES KESEN MÜCADELE: 8. TOUR OF MERSIN’DE DEV ZIRVE YARıŞı!   01:01   BARO BAŞKANı GAZI ÖZDEMIR’DEN SERT VE NET MESAJ: "GÖRMEZDEN GELEMEYIZ"   12:05   AKDENIZ’DE CAN GÜVENLIĞI İÇIN RISK OLUŞTURAN ESKI YAPıLAR YıKıLıYOR   11:42   MERSIN’DE ‘UZUN İNCE BIR YOL’ RÜZGARı: ÂŞıK VEYSEL’IN TORUNU SAHNEYE ÇıKıNCA GÖZYAŞLARı SEL OLDU!   11:30   ARAÇ SAHIPLERI DIKKAT ! TÜVTÜRK İÇIN MILYARLıK SORU: ’767 MILYON TL NEREDE ?’   11:08   ÇIFTÇI TARLADA İMDAT DEDI! ’SADECE MAZOTUM KADAR EKEBILIYORUM’   16:48   ABD BAŞKAN YARDıMCıSı JD VANCE, ABD-İRAN GÖRÜŞMELERI IÇIN İSLAMABAD’A GIDIYOR: "OLUMLU BIR SONUÇ BEKLIYORUZ"   16:47   UKRAYNA DEVLET BAŞKANı ZELENSKI: AB’NIN AVRUPA’NıN GÜVENLIĞI IÇIN BIRLEŞIK KRALLıK, UKRAYNA, TÜRKIYE VE NORVEÇ’E IHTIYACı VAR   14:37   İSPANYA’DAN NATO’NUN HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MÜDAHALE IHTIMALINE ITIRAZ   14:34   CHP-DP GÖRÜŞMESI… ÖZGÜR ÖZEL: “ARA SEÇIMDEN KAÇMAK, ANAYASA’Yı IHLAL SUÇUYLA BIRLIKTE SIYASI BIR TÜKENMIŞLIĞIN DE ITIRAFıDıR”   14:33   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı… KEREM GÖKAY ÖNER: "MURAT ÇELIK’LE ARAMDA UYUŞMAZLıK ÇıKTı. AMIRIM KANUNSUZ EMIRLER VERIYORDU”   14:32   İNGILTERE BAŞBAKANı STARMER: ENERJI FATURALARıNDAKI DALGALANMANıN SORUMLUSU TRUMP VE PUTIN   13:48   SEMIH PALAMUT: MERSIN LOJISTIK MERKEZI AÇıLıŞıYLA ŞEHRIMIZE ÖNEMLI BIR DEĞER KAZANDıRıLDı   13:03   CHP’LI MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI’NE YAPıLAN OPERASYON SONRASı BAŞKAN ÖZYIĞIT’DEN ILK AÇıKLAMA!   10:07   MERSIN’DE DEV YATıRıM: TÜRKIYE’NIN LOJISTIK ÜSSÜ AÇıLDı! BAŞKAN SEÇER’DEN 1.5 MILYAR TL’LIK VIZYON HAMLESI   09:50   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARı EKRAN BAĞıMLıLıĞıNDAN KURTARAN HAMLE: BAY TABLET SAHNE ALDı!   20:50   TBMM GENEL KURULU YETERLI SAYı OLMADıĞı IÇIN KAPANDı.... DOĞUM IZNINDEKI KADıNLARıN DA YARARLANMASı IÇIN BU HAFTA ÇıKARıLMASı PLANLANAN KANUN TEKLIFI HAFTAYA KALDı  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN EVDE SAĞLIK EKİBİNE ‘KRONİK YARA VE DİYABETİK AYAK BAKIM EĞİTİMİ’


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğiyle, Büyükşehir’in Evde Sağlık Hizmetleri’nde görevli hekim ve hemşirelere yönelik ‘Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Bakım Eğitimi’ düzenlendi. Eğitim sonunda hekim ve hemşirelere ‘Katılım Belgeleri’ verildi.

 

Tarih : 5 Mayıs 2022 Perşembe 15:01   Okunma : 3277

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinasyon Merkezi ile Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğiyle, Büyükşehir Belediyesi’nin Evde Sağlık Hizmetleri’nde görevli hekim ve hemşirelere yönelik olarak‘Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Bakım Eğitimi’ düzenlendi. Eğitimin sonunda hekim ve hemşirelere ‘Katılım Belgeleri’ verildi.

Eğitim, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Mustafa İlker Akdeniz tarafından verildi. Eğitim sonundaki Katılım Belgesi takdim törenine; Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Hülya Atila ve Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzman Doktor Yusuf Çokay katıldı.

“İşinizi sevgi ile yaptığınızı biliyoruz”

Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Hülya Atila, Operatör Doktor Mustafa İlker Akdeniz’e teşekkür ederek,işbirliği yapmanın önemine vurgu yaptı. Atila, Operatör Doktor Akdeniz’e yönelik olarak, “Sizin gerçekten çalışmalarınızda ve mesleğinizde ne kadar etik yaklaştığınızı, deontolojik olarak yaklaştığınızı ve işinizi sevgi ile yaptığınızı biliyoruz. Tekrar teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Manevi getirisi çok yüksek bir hizmet bu”

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzman Doktor Yusuf Çokay, Büyükşehir Belediyesi’nin çok kıymetli bir iş yaptığını belirterek,  “Övgü ile söz etmek gerekiyor burada. Sağlık Bakanlığımızın ve bizlerin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinde en önde gelen hizmetlerden bir tanesi bu. Hizmeti almaya gelemeyen hastalara, milyonlarca hastaya evde sağlık hizmetini sunmak çok büyük bir fedakarlık ve bütçe gerektiriyor. Manevi getirisi çok yüksek bir hizmet bu. O yüzden ben bu uğurda sizlerle beraber olduğumuz için gururluyum. Sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“Ben böyle dinamik bir ekip olduğunu beklemiyordum”

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Operatör Doktor Mustafa İlker Akdeniz de eğitimin çok güzel ve keyifli geçtiğine değinerek, “Ben böyle dinamik bir ekip olduğunu beklemiyordum, düşünmüyorum. Değişik bir gün geçirdik. Aynı anda ameliyathaneyi gördük, aynı anda konuşmamızı yaptık, eğitime girdik, beraber pansumana gittik” ifadelerini kullandı.

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Operatör Doktor Mustafa İlker Akdeniz’e, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzman Doktor Yusuf Çokay tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi. Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Hülya Atila da Operatör Doktor Mustafa İlker Akdeniz’e çiçek takdim ederken, Mersinden Kadın Kooperatifi’nin ürünlerinin yer aldığı hediyelerden de verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA